Demotivovaná německá policie vydala prohlášení

19. 03. 2016 14:25:12
Německé policejní odbory se setkali v Dússeldorfu. Někteří z migrantů prý nepřišli do Německa hledat ochranu, ale programově páchat trestnou činnost. Policisté vyzvali justici k přísnějšímu postihování migrantů ze severní Afriky..

Tv Spiegel natočila nedávno reportáž z centra Dússeldorfu (600.000 obyvatel), které je prý doslova zamořeno přistěhovaleckými gangy ze sevrní Afriky. Z více jak 4300 loňských přestupků jich mají polovinu na svědomí ilegální migranti ze severní Afriky. Policie je opakovaně zatýká ( několikrát i stejné jedince ), ale oni jsou propuštěni ještě ten stejný den. Policie cítí frustraci a zmar. Na začátku loňského roku bylo pro krádeže a jinou trestnou činnost vypovězeno z Německa 5500 kriminálníků. Ve skutečnosti jich bylo vráceno do Afriky 53, protože ostatní jsme již nevypátrali a jsou někde v Německu dál ilegálně.

Bohužel tyto pesimistické zprávy mi zapadají do vyjádření např. pana Václava Klause, který po své nedávné cestě do Německa konstatoval, že ztratil poslední iluze o svobodě a demokracii v dnešním Německu.

Policejní odbory se sešli v Dússeldorfu 17.3. a vyzvali justici k důslednějšímu a přísnějšímu postihování migrantů ze severní Afriky. Policie tyto delikventy předává německé justici, ale jejich potrestání je směšné a nedostatečné. Nejdéle po silvestrovských útocích v Kolíně nad Rýnem musíme reflektovat realitu, že někteří migranti nepřišli hledat ochranu, ale programově páchat trestnou činnost. Tato skupina má dle prohlášení policistů pocit, že jim nic nehrozí, protože ve dvou třetinách těchto zločinů, jimi spáchanými, soudci trestní stíhání zastaví. Policisté se přístupem soudů cítí demotivováni. Lze se jim divit?

V Británii uveřejnilo ministerstvo vnitra také dílčí statistiky. Vloni zadrželi 280 osob v souvislosti s terorismem, včetně 45ti žen a šestnácti dětí. Z těchto zadržených bylo 83% obviněno a 38% usvědčeno. Počet zatčených bílé pleti klesl o 17%, oproti 2014. Nárůst kriminality se týká Britů, kteří mají dvojí občanství, a kteří tvořili 78% ze všech zadržených. Muslimové tvoří v Británii drtivou většinu mezi lidmi odsouzených za terorismus. Je to neuvěřitelných 97% ( 139 ze 143 )! Za posledních šest měsíců zmařili britské úřady údajně sedm pokusů o teroristický útok.

V Řecku se již nashromáždilo téměř 50.000 migrantů všech národností a nálada v táboře Idomeni, se po novém ujednání mezi EU a Tureckem údajně výrazně zhoršila. V přístavu Pireus je uprchlíků na 5000, žijí ve stanech a dochází i k nepokojům. Ti, kteří se připlaví nelegálně od zítra, by již měli mít smůlu a být vráceni do Turecka. Humanitární organizace hluboce nesouhlasí s novou smlouvou a považují ji za nelidskou. Je to prý temný den pro lidstvo, temný den pro Evropu a úmluvu o uprchlících (K. Allen, Amnesty Int.). Action aid upozorňuje, že dohoda promění řecké ostrovy ve vězeňské tábory, odkud budou uprchlíci deportováni do Turecka. Princip jeden za jednoho údajně platí. Uprchlíci teď údajně jen vymění gumové čluny za vlaky a letadla.

A kolik to vše stojí peněz? Tak to neví nikdo. Zpráva evropského účetního dvora říká, že prostředky určené na zadržení migrace byly v posledních letech rozhazovány špatně a nové projekty nepřinesly výsledky. Evropská komise se prý není schopna dopočítat, kolik bylo již utraceno na migrační krizi.

Včera stanul před amsterodamským soudem Geert Wilders, který je obviněn za podněcování k nenávisti za své výroky k marockým přistěhovalcům. Wilders vinu odmítl. Vloni slíbil v Haagu svým voličům snížení počtu uprchlíků z Maroka. Voliči jeho PVV mu za to aplaudovali a jeho strana rok před volbami vede ve všech průzkumech! Úřady by se dle pana Wilderse měli zaměřit více na radikální islamisty, nežli na něj. V průzkumech jsme nejsilnější stranou, ale to se nelíbí vládním elitám.

U mých oblíbených holanďanů skončím. Již jsem psal, že jsem potkal na Novém Zélandu holandské rodiny, které tam začínají nový život z důvodů multikulturalistické politiky holandské vlády a z důvodů stále se rozrůstající muslimské komunity v Holandsku, i s tím špatným, co to přináší. Přišlo mi to přehnané, ale není. Český stat. úřad odhalil údaje, že za posledních deset let, se počet cizinců trvale žijících v Čr ze zemí EU, 2.3 znásobil ( momentálně cca 185.000). Jako důvod cizinci nejčastěji uvádějí obavy z migrace a z bezpečnostní situace v jejich vlastní zemi.

Pravdou je, že k nám to mají blíže. Evropané hledají bezpečné země a my jsme stále ještě jednou z nich, naštěstí. Tak věřím, že až volby v zemích EU vyhrajou rozumné, realistické a skutečné evropské strany, kterým záleží na svých vlastních občanech v první řadě, tak se budou moci vrátit do svých původních vlastí.

Věřím, že evropané si zvolí svou budoucnost ve všech volbách napříč evropskou unií.

Autor: Patrik Juda | sobota 19.3.2016 14:25 | karma článku: 47.79 | přečteno: 15682x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 12.04 | Přečteno: 199 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 12.44 | Přečteno: 1286 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.92 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...