Deislamizujme Západ vyzývá Geert Wilders

24. 03. 2016 15:07:58
Nebezpeční predátoři, říká Wilders. EU vydá novou příručku pro uprchlíky. Slibuje si od ní odvrácení dalších teroristických útoků v Evropě. Příručka má vysvětlit mladým muslimům, že odpalovat bomby na veřejnosti není dobré....

Možná nejhlasitější evropský kritik islámu Geert Wilders samozřejmě reagoval na další nelidské a odporné činy radikálních islamistů v Bruselu, a nejen on. Geert Wilders se obává, a opět zdaleka ne pouze on, že teroristickými útoky v Bruselu to zdaleka nekončí. Dle Europolu je v Evropě údajně již tři až pět tisíc džihádistů, kteří bojovali v Sýrii a Iráku za Islámský stát! Nyní jsou zpět doma v Evropě.

Jsou to nebezpeční predátoři, kteří přitom bez problémů chodí ulicemi evropských metropolí. Je skutečně nepochopitelné, že jim evropské vlády umožní po tom všem návrat domů. Ještě děsivější je však, že po svém návratu nejsou okamžitě uvězněni. Kdekdo by si mohl říci, že to není možné, ale bohužel je.

Do Holandska se vrátilo dle vyjádření pana Wilderse již několik set džihádistů a vláda většině z nich umožnila volný pohyb ulicemi. Požaduji jejich okamžité zatčení. Vláda, která tento krok odmítá učinit je morálním spoluviníkem skutků těchto lidských zrůd. Západ se musí deislamizovat, to je jediný způsob jak uchránit naše životy a naši svobodu.

V Amsterodamu byla nalezena uřezaná lidská hlava. Údajně se jedná o čin marocké mafie Morco, která zde operuje. Severoafrické gangy bojují prý v Amsterodamu o území. Starosta Amsterodamu uvedl, že takové věci většinou vidíme v televizních seriálech o mexických drogových kartelech, ale stalo se to v Amsterodamu.

V holandském městě Breda zazvonila policie u bytu učitele Ivera Mila. Tento učitel na twitteru napsal, že je těžké učit žáky, kteří ve třídě tleskají atentátníkům z Bruselu. Policisté jej pokárali za tento příspěvek a již by neměl zveřejňovat takové příspěvky. Tak to jsou pro mě smutné zprávy z údajně z jedné z nejsvobodomyslnějších zemí. Je to pro mě parodie na svobodu projevu, protože islámské projevy nenávisti k Západu, takto expresně řešeny nejsou. Pan učitel dle mě pouze konstatoval, to, co je pro normální lidi šokující a nepochopitelné, toť vše. Normální lidé měli dle mne slzy v očích a asi i vztek po těchto barbarských činech. Tleskat tomu může pouze netvor.

V belgickém Molenbeeku vyvolalo zadržení teroristy Abdeslama nevole a nepokoje části muslimského obyvatelstva. Někteří zcela otevřeně vyjadřovali podporu tomuto teroristovi a považují jej za hrdinu. Na bezp. složky házeli kameny a policisté proti nim nasadili psy. Bohužel tyto mladé muslimy v tom otevřeně podporují i některé muslimské autority, které mladé muslimy nabádají, aby se neintegrovali. Každý den se objevují nová videa, s tímto neuvěřitelným "vděkem", a to z různých zemí v Evropě.

EU také reaguje na brutální útoky v Belgii. Opět si nejsem jistý, je li to možno brát vážně a nejedná li se o nějaký hloupý žert. Ale nejedná. EU vydá ještě do konce března novou příručku. Tentokrát nepojednává o chování mužů k ženám ( v německém Hamburku byla údajně znásilněna v úterý sedmiletá holčička pěti muži arabské národnosti v azylovém středisku, ale policie momentálně případ šetří a více informací není ). EU oficiáně prohlásila, že nová příručka má mladým muslimským mužům vysvětlit, že by na veřejnosti neměli odpalovat bomby.

"Tak to je pokrok, pokud to doposud nevěděli a v Evropě se zcela jistě po vydání příručky budou cítit evropané bezpečněji".

Pokud prý chtějí islámští uprchlíci žít mezi námi, musí být nejdříve poučeni o našich zvyklostech. Myslím, že se kniha mine účinkem, protože někteří mladí muslimové mají zcela jiné zvyklosti a o ty naše evropské nestojí a pohrdají jimi, stejně jako námi. EU si slibuje od této příručky odvrácení dalších teroristických útoků v Evropě.

Tomu ale jistě nevěří polská premiérka Beata Szydlo, která po teroristických útocích v Bruselu již nechce splnit závazek předchozí vlády, aby Polsko přijalo uprchlíky. Nevidí žádný prostor, aby uprchlíci přicházeli do Polska.

Bezpečnostní odborníci, ale například i možný americký kandidát na prezidenta Donald Trump poukazují na skutečnost, že Abdeslam měl v Bruselu celkem velký fanklub. Pan Trump ještě dodává, že Abdeslam byl ve čtvrti, kde se narodil a vyrostl a nikdo nic policii neřekl, a toto je trest. V Bruselu se úspěšně skrýval několik měsíců a nikdo jej údajně neohlásil. To kandidátka Hillary Clinton zveřejnila na twitteru své zdělení k Bruselu..."Muslimové jsou mírumilovní a tolerantní lidé a nemají naprosto nic společného s terorismem". No k tomu mi napadá pouze to okřídlené rčení, že každý muslim není terorista, ale každý terorista je muslim.

Papež František prosí o úctu ke každému uprchlíkovi a bude jim dnes na Zelený čtvrtek umývat nohy v azylovém centru u Říma. V Idomeni ale panuje tísnivá atmosféra. Některé humanitární organizace již stahují své pracovníky z Idomeni z obav o jejich bezpečí. Někteří uprchlíci blokují silnice i vlaky. Řecký reportér z toho viní právě humanitární pracovníky, kteří to prý uprchlíkům radí, aby na sebe upoutali pozornost. Jsou to prý stejní lidé, kteří přiměli uprchlíky přejít makedonskou hranici přes rozvodněnou řeku. Nikdy nepochopím, že je policie nezatkne a nebo nevyhostí, tyto "humanisty".

Německé bezpečnostní složky považují hrozbu teroristického útoku za akutní. Islámský stát nám slibuje temné zítřky, a to co nás prý čeká bude s Alláhovým svolením daleko tvrdší a bolestivější. Chvála Alláhovi, jenž pečlivě vedl naše útoky a zajistil nám úspěch. Nechť přijme naše bratry mezi své mučedníky ( odporné, nelidské a hromadné vrahy, pozn. autora ), vzkázal evropanům Islámský stát.

Na závěr napíši pro někoho prorocká slova minulého papeže Benedikta XVI z bavorské univerzity v roce 2006..."Ukaž mi, co nového přinesl Mohamed, a nalezneš tam pouze věci špatné a nelidské, jako je jeho příkaz šířit víru mečem". Papež Benedikt sklidil tehdy za svůj výrok velkou kritiku a prý mu ušlo, že si hraje se sirkami na sudu se střelným prachem. Wall street journal se jej tehdy zastal a nazval ho statečným Benediktem. Souhlasím. Sirky a sud prachu, tak to je přesný popis pocitu, který mám ze současného papeže Františka a jeho otevřeného srdce pro všechny uprchlíky..

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 24.3.2016 15:07 | karma článku: 38.79 | přečteno: 1483x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.30 | Přečteno: 233 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 1476 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.65 | Přečteno: 471 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...