Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

To nejsou uprchlíci, ale vetřelci

Němečtí policisté v šoku a znechucení. Raději, než přespat v ubytovně po uprchlících, nocovali policisté v zoo mezi exotickou zvěří. Dozvuky návštěvy prezidenta Obamy a komentář pana Václava Klause o nesmyslné ideologii evropeismu

Návštěva amerického prezidenta Baracka Obamy je samozřejmě velmi bezpečnostně hlídanou událostí v každé zemi. Pan prezident Obama navštívil Německo, kde glorifikoval německou kancléřku Merkel a trochu nabádal ostatní státy EU k větší solidaritě s uprchlíky, ale německá policie musela být samozřejmě po dobu jeho návštěvy v nejvyšším střehu. Němečtí policisté se sjeli do Hannoveru, kde měli býti ubytováni v prostorech kasáren Linsinger, které však předtím byly poskytnuty uprchlíkům, jakožto ubytovna.

Německé policisty čekal při návštěvě kasáren šok a zhnusení. Policisté označili kasárny za neobyvatelné a stav kasárny jako katastrofální. Policejní odboráři (DPoIG) popsali nechutnou skutečnost, jak kasárny po pobytu uprchlíků vypadají.

Na stěnách i na zemi bylo sperma, krev a výkaly. Švábi, pochutnávající si na zbytcích jídla. Smrad a hrůza. Policisté se samozřejmě rozhodli nezůstat v těchto odporných místech a před nasazením k zajištění bezpečnosti pana amerického prezidenta, strávili noc raději v místní zoo ve svých autech. Lidé na fb komentovali trable svých policistů a zmiňovali i cenami ověnčenou kancléřku Angelu Merkel. Dle mě zcela po právu a pravdivěji, než samotný americký prezident.

No jo, hosté kancléřky si mohou dělat, co chtějí..

Bravo Merkel!

Skuteční uprchlíci, by se podobným způsobem nechovali..

To nejsou uprchlíci, ale vetřelci..

Buďte více tolerantní...ha ha ha !

Zastavte svou vládu, nebo přijdete o svoji zemi a zničíte EU..

Konec EU mi zní nadějně a odporně zaneřáděné prostory po uprchlících je realita, ale stále to není zdaleka tak odporné a nechutné, jako násilí některých migrantů na ženách, ale bohužel i dětech. To je pro mě to nejhorší. Že si mnozí uprchlíci pomoci neváží je zřejmé, hlavně že mají štědré dávky. V Rakousku tento týden začal soud s Íráčanem, který brutálně znásilnil malého chlapce na plovárně a chlapec utrpěl rozsáhlá fyzická poranění o psychice a doživotnímu traumatu nemluvě.

Komentář migranta (20let) a úchylného pedofila, který přimigroval do Rakouska vloni, po tzv. balkánské trase : Přiznal se, že podlehl náruživosti, jelikož neměl sex v té době již čtyři měsíce. Odporný nečlověk. To ta parta z hannoverských kasáren tu náruživost "upustila" na ubytovnách. Sice teď budou Němci kasárny deratizovat a dezinfikovat, ale stále je to ta lepší verze, než migrantské zbabělé násilí na dětech a ženách.

Bývalý prezident Čr, pan Václav Klaus, by si dle svého vyjádření pro švýcarský web přál odchod Velké Británie z EU (brexit) a následný dominový efekt, že EU opustí všichni. Ale dle slov pana Václava Klause se to nestane a Velká Británie z EU nevystoupí. Přál bych si, aby se pan Klaus mýlil, ale zkušenost naslouchat slovům pana Klause mi říká, že tedy tak to asi bude.

Pan Klaus se také vyjádřil k papeži Františkovi, kterému nerozumí a nevěří mu. "Nevěřím, že dělá křesťanská, či humanitární gesta, myslím, že dělá gesta navýsost politická".

Nelze než souhlasit. Politicko korektně věřící papež František, který se zlobí na evropany za málo lidskosti a neochotu uvěřit muslimské lásce, je bohužel opakem papeže Benedikta XVI., který upřímně a lidsky poukazoval na to, že islám není náboženství míru, a že všechna náboženství nejsou stejná a nelze je všechny úspěšně integrovat do západního způsobu života. Ámen. Nelze je integrovat.

Pan profesor Václav Klaus se také vyjádřil ke Generaci 21. "Program G21 bylo nepromyšlené, pouze politické gesto, které nemohlo neselhat".. "Jestli to někdo nevěděl už dávno, možná mu výsledky a důsledky tohoto "projektu" pootevřeli oči". Velmi si vážím, že pan Klaus není pesimistou ( poznámka autora ). "O tom, že tito lidé byli migranty a ne uprchlíky, nemůže být pochyb"..."Tito lidé před ničím neutíkali, oni chtějí lepší a snadnější život".

"Ten si ale musí člověk sám, usilovnou prací, vytvořit"......Václav Klaus

Pan Klaus si myslí, že americký prezident Barack Obama a německá kancléřka Angela Merkel propadli stejné nesmyslné ideologii evropeismu. S českým premiérem Bohuslavem Sobotkou nesouhlasí v používání slov jako nacionalismus a separatismus. To už jsou slova s evidentně negativní nálepkou. To, že by nějaká rozumná země, která se zdráhá přijít o svou suverenitu, a která nechce celoevropskou politickou, ekonomickou a sociální politiku, natož evropskou armádu a evropskou policii, mohla chtít z EU také vystoupit, není ani nacionalismus, ani separatismus.

Zesílení, nikoliv zeslabení migrace do Evropy bude důsledkem zavedení bezvízového styku s Tureckem a Ukrajinou, odhaduje pan Jiří Weigl. Je to kafkovský krok, řešit ilegální migraci její legalizací. Evropští politici tím otevřeně ukazují, jak nám pokrytecky lžou. O solidaritu a pomoc bližnímu jim jde až na posledním místě. Jde jim jen o potlačení evropských národních států, jemuž má napomoci cynické obchodování s migranty se sousedními režimy.

Ač to paní Angela Merkel a její bruselští podřízení vědí, stejně jako to, že evropská veřejnost to odmítá, tak s námi hrají tutot ostudnou hru. Jejich míra opovržení vlastními spoluobčany a voliči již nemůže být větší.

Vzhlížím každé volby v Evropě a věřím, že probuzení voliči napříč Evropou, nakonec Evropu před jejím zánikem zachrání.

 

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 28.4.2016 13:12 | karma článku: 45,11 | přečteno: 3982x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Kdo je Matěj Ondřej Havel? Skaut a učitel dějepisu může nahradit Langšádlovou

26. dubna 2024  10:37

Za jeho životopis by se nemusel stydět ani Mirek Dušín z legendárních Rychlých šípů. Nástupcem...

PŘEHLEDNĚ: Češi vyberou 21 europoslanců. Kandiduje i Mourek s mimozemšťany

26. dubna 2024  10:37

O křesla v Evropském parlamentu se na začátku června utká třicet uskupení. Podle průzkumu agentury...

Řecko Kyjevu PVO nedodá, potřebujeme ji sami, říká. Španělé pošlou jen rakety

26. dubna 2024  10:35

Španělsko ani Řecko nedodají Ukrajině systémy protivzdušné obrany, které Kyjev žádá k obraně před...

Emisní povolenky, jak jsou nastaveny, zadupou náš průmysl do země, řekl Bžoch

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  10:24

Přímý přenos Tématu Green Dealu a jeho možné revize, se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik