Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Europeisté zuřivě atakují, řekl Václav Klaus

Soudobá migrační krize způsobí, že Evropa přestane být Evropou, tedy sebou samým. Cizí prvky, jinak se chovající jedinci či skupiny, nesmějí chtít měnit chování společnosti v níž se nacházejí, protože pak vzniká jiná společnost..

Na půdě Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů vystoupil na vědecké konferenci pod názvem Evropa v migrační krizi, pan bývalý prezident Václav Klaus. Posluchárna byla zcela zaplněna..

Evropa se nachází nejen v krizi migrační, ale v krizi daleko širší a obecnější. Tato obecnější krize, vyvolávající dnešní stagnaci, ne li dokonce úpadek Evropy, je i tou nejvýznamnější příčinou, vzniku dnešní masové, do Evropy směřující migrační vlny. Nikoliv obráceně, protože hluboká krize je tu i bez migrace. Migrační vlna k ní bezpochyby přidá další, nikoli nevýznamnou dimenzi.

Europeisté zuřivě atakují takový názor. Objektem ataku těchto samozvaných majitelů klíčů k Evropě a zastánců víry ve vlastní moudro, vystavěné na pochybných idejích posledních desetiletí jsou obyčejní lidé. Tito lidé si neuvědomují vinu Západu, zejména Spojených států, za rozvrat arabských zemí a za nesmyslný pokus o násilný tzv. vývoz demokracie do těchto zemí. Oni chtějí co nejvíce migrantů, aby z nich stvořili novou Evropu.

Tři hlavní důvody migrační krize dle pana Václava Klause:

1) Všeobecné přijetí utopické a nezodpovědné, v podstatě antihumánní doktríny lidských práv, která se tváří, že lidé na široce a stále šířeji definovaná práva mají nárok, že pro tato práva stačí, aby byla v libovolném prostředí demokraticky, či nedemokraticky prosazena a zavedena.

2) V Evropě došlo k úspěšně provedenému zdiskreditování a opuštění tradičních hodnot, základních principů lidského chování, životního stylu a respektu k hierarchicky uspořádanému principu organizace lidské společnosti. Bylo to pseudoosvobození od lidskými dějinami utvářených civilizovaných, kulturních společností a od nich se osvědčivších prvků lidského chování.

3) V Evropě zvítězila doktrína ( soustava zásad ) Europeismu, který je konglomerátem ( směsicí ) postdemokratické doktríny politické, trh odmítající a v sílu moudrého státu věřící, zcela neliberální doktríny ekonomické a sociální a také proti tradicím se bouřící doktríny kulturní či lidské chování předurčující, která se opírá o názory moderních ismů ( multikulturalismus, polit. korektnost, feminismus, genderismus, homosexualismus a celé LGBT ).

Vinu za masivní tok migrantů do Evropy mají vítači migrantů i naivní a nezodpovědné vítací heslo kancléřky Merkelové. Evropa přestane být tou Evropou, kterou známe. Problémy evropského kontinentu způsobili evropské kvazi ( rádoby ) elity, bruselští a probruselští politici a mediálně-kulturně-intelektuální kvazi avandgarda.

Současná migrační vlna nemohla nepřijít. Každý, kdo žádal a žádá její zastavení je onálepkován, zesměšňován, líčen jako soucitu a milosrdenství nechápající člověk, jako sobec, egoista, nekřesťan, prostě neevropan.

Část těchto evropeistů si asi dokonce přeje, aby k nám migrantů přišlo co nejvíce, protože jedině tak je podle nich možné stvořit novou Evropu a nového evropského člověka. Pokles porodnosti, stárnutí obyvatel Evropy, nebo údajný nedostatek pracovních sil v Evropě nejsou důvody dnešní masové migrace.

Z hluboké krize plynoucí slabost činí náš kontinent snadno zranitelným a neschopným se bránit. Všechno navíc naznačuje, že se bránit nechce. O to je dnešní situace hrozivější. Vytvoření EU tuto krizi nezastavilo, naopak ji dále prohloubilo.

Při své návštěvě Německa a podpoře AfD od pana Klause přijala tato nová alternativa pro německé voliče desítky stran programových prohlášení, ale v médiích se mluví jen o jediném..

"Islám není kompatibilní s tradiční německou kulturou, pojetím civilizace, křesťanskými hodnotami"...AfD

V německých médiích a politickým establishmentem  to bylo okamžitě, rezolutně odmítnuto a označeno za populismus.

Program AfD zrcadlý nálady obyčejných lidí, což dnes znamená býti onálepkován titulem krajně pravicový populista. Krajně pravicový populista je dnes každý, kdo cítí odpovědnost ke svým národním kořenům i historickým národním hranicím. Je to každý, kdo vyjádří nesouhlas s bruselskou centralizací, každý, kdo v současné migrační vlně vidí smrtelné ohrožení evropské civilizace. Je to každý, kdo obhajuje rodinné hodnoty.

Bohužel, býti v evropském prostoru označen jako krajně pravicový, znamená býti podprahově označen za nacistu, se vším, co to historicky znamená. Jde o zlou nadávku zneužívanou zavedenými, ale vyčpělými, politickými stranami, s cílem vystrašit obyčejné voliče a odradit je tak od volby nových nadějných politiků.

Nová levice již neútočí na továrníky a majitele výrobních zdrojů, jako levice klasická, ale i tato levice chce vybudovat nějaký nový, jiný a "lepší" svět. V cestě jí stojí klasické instituce a hodnoty, jako národy, tradice, rodiny, školy, kde se vzdělává. Proto útočí na Evropskou unii. Proto jásá nad příchodem miliónů migrantů do Evropy.....Václav Klaus ml.

Věřím, že se voliči nenechají vystrašit a odradit a zvolí budoucnost Evropy.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 5.5.2016 16:21 | karma článku: 35,63 | přečteno: 966x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik