Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rakousko si dnes volí budoucnost

V dnešních prezidentských volbách v Rakousku proti sobě stanou údajný krajně pravicový populista Norbert Hofer a kandidát za stranu Zelených, údajný demokrat a zastánce otevřeného a proevropského Rakouska Alexander Van der Bellen.

Alexander Van der Bellen si přeje Rakousko, na které by mohli být Rakušané hrdí. Pan Bellen dále věří, že jde o volbu lidu mezi otevřeným proevropským Rakouskem a něčím co je malé a zpátečnické. Alexander Van der Bellen "demokraticky" ujistil veřejnost, že pokud se stane rakouským prezidentem, tak zástupce strany Svobodných do čela vlády nikdy nejmenuje, i kdyby Svobodní vyhráli podzimní parlamentní volby...(což není zdaleka vyloučeno, pozn. autora).

Jak demokratické. Pokud vyhrajou parlamentní volby Svobodní, tak jej stejně nejmenuji. Naštěstí k tomu, aby pan Bellen mohl kohokoli jmenovat, tak musí dnes vyhrát. Pro někoho musí porazit nacistu, jak znělo na demonstracích strany Zelených. Za mě musí porazit Rakušany. Věřím, že se mu to nepodaří a Rakušané i ostatní Evropané dnes opět zvítězí. 

"Mám pocit, že se zvedáme, že se u lidí každého věku něco pohnulo"..řekl také Alexander Van der Bellen (72let).

Mám stejnou víru. Věřím, že se v každém Evropanovi, každého věku za poslední roky něco pohnulo.

Vítěz prvního kola a odpůrce migrace Norbert Hofer (45let) na včerejším setkání s voliči opět potvrdil své postoje k přijímání uprchlíků, odmítl prohlubování integrace EU a vstup Turecka do unie. Tento rakouský politik a vlastenec, který je například voliči strany Zelených často nazýván nacistou, xenofobem a rasistou, ale nejen jimi, dále řekl..

"Máme povinnost a odpovědnost rozvíjet tuto nádhernou zemi".

"Těm lidem, kteří si naší země neváží, kteří se zapojili do války ve jménu Islámského státu nebo kteří znásilnili naše ženy, těm říkám, že nemohou být v Rakousku".

"Rozlišujme mezi těmi, kteří s námi chtějí budovat Rakousko a těmi, kteří chtějí tuto zemi zničit".

Norbert Hofer nechce, aby se Rakousko stalo muslimskou zemí. "Když není šance na integraci uprchlíků, tak musím čestně a otevřeně říci, že nemůžeme nechat hranice otevřené". Norbert Hofer je v případě svého vítězství připraven rozpustit parlament a vyhlásit předčasné volby v Rakousku, protože rakouská společnost je silně znepokojena stupňující se migrační krizí. Rakousko bylo také zasaženo vlnou kriminality a sexuálních útoků ze strany migrantů a přístup k imigrantům změnila i vláda. Zavřela hranice.

Přesto nový rakouský kancléř Christian Kern chce změnit politickou náladu v zemi a postavit se proti lacinému populismu. Christian Kern si vzal jako první do vlády muslimku Munu Duzdarovou a dnešek komentuje jako volby o všechno. Muna Duzdarová se také vyjádřila.."Nesmíme dopustit, aby Norbert Hofer vyhrál".

Pravicový populismus je to údajné nebezpečí dle nového rakouského kancléře a musíme jej zastavit. Již mě ani nepřekvapuje, že levicové extremisty nezmínil. Zmiňuje je již ale Německá policie, která došla k závěru, že zřetelně narostlo násilí levicového extremismu. Deník Bild zveřejnil policejní zprávu.."Zločin v kontextu migrace".

Migranti v roce 2015 spáchali 208344 trestných činů, které byly objasněny. Zhruba stejný počet jich objasněn nebyl. Oproti roku 2014 stoupla kriminalita migrantů o 80% a na každý den připadá 570 objasněných trestných činů ze strany migrantů.

I v Německu mají populistickou a xenofobní stranu, řečeno jazykem těch "hodných". Jmenuje se Alternativa pro Německo (AfD). Tato strana zažívá již měsíce teror od Antify (ti údajně hodní, morálku strážící, ale přitom extremističtí a levicový). Pouze v Sasku bylo od počátku roku napadeno 27 kanceláří AfD a hoteliéři a hostinští, kteří AfD poskytnou své prostory se setkávají s výhružkami a škodami na svém majetku. Pro Antifu jsou všichni z AfD fašisté a rasisti, ale přitom sami páchají násilí a jsou zcela netolerantní k názorům, které se s jejich neshodují.

Členka Pegidy Tatjana Festerlig se z Hamburku odstěhovala a změnila si vizáž, po útocích zfanatizovaných levičáků a žije na utajeném místě v Sasku.

I Češi jsou v médiích často vykreslováni jako xenofobní národ, který se bojí údajně zcela iracionálně uprchlíků. K těmto "iracionálním" obavám napíši o dokumentu televize ZDF, který pojednával o čtvrti Berlína Kottbusser Tor ( Kotti ).

Tato kdysi vyhledávaná čtvrť Berlína, je dnes tvořena většinou obyvatel, kteří jsou migranty povětšinou z Turecka a Severní Afriky. Kotti se dnes již říká malý Istanbul. Řádí zde kriminální gangy mladíků s kapucami na hlavách. Fyzicky napadají, kradou a obchodují s drogami. Původní obyvatelé si stěžují na svou německou policii, protože situace v této čtvrti není dobrá, ba je naopak velmi nebezpečná. Všude jsou injekční stříkačky a pouliční kriminalita v této, kdysi německé čtvrti končí většinou jako neobjasněná.

Němečtí politici v tomto pořadu přiznávají, že nemají žádnou moc tomu čelit. Mohou varovat, varovat návštěvníky Kotti, aby si hlídali své cennosti a aby zde ženy nechodily samotné. Turisté jsou zde často oběťmi trestných činů a homosexuálové by sem neměli chodit vůbec. Tak si říkám, kdo do této čtvrti vlastně může? Ženy ne, homosexuálové také ne. Zdaleka se nejedná bohužel pouze o Berlín.

Před několika dny v Německu ukopal k smrti dvacetiletý migrant sedmnáctiletého Niklase P. Policie jej již zadržela a je ve vazbě. Pomáhat mu v této brutálně agresivní nelidskosti měli další dva migranti, které policie stále hledá. Vražda šokovalo opět celé Německo. Niklas P. bojoval šest dní o svůj život, ale svůj boj prohrál. Byl zbaběle napaden spolu se svou dívkou, když se vracel z koncertu. Jeho dívka byla těmito migranty sexuálně obtěžována.

Policie uvedla o dopadení zatím to, že tento migrant žije v Německu již několik let, že je Ital ( nikoli etnický ) a že jeho trestní rejstřík je plný násilných činů a obvinila jej z vraždy. Neboli to vypadá tak, že dokud tato individua někoho nezavraždí, nebo "alespoň" někoho brutálně neznásilní, tak u jiných kriminálních činů je jim toho dost promíjeno a podle toho se i někteří chovají. Jen slepý to nevidí.

Věřím v dnešní den Rakousko.

Autor: Patrik Juda | sobota 21.5.2016 15:31 | karma článku: 41,04 | přečteno: 1616x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Odpuzující. Strašit migrací je tak jednoduché, kritizoval Babiše ministr

24. dubna 2024  22:42

Ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák (STAN) v CNN Prima News vyčetl Andreji Babišovi...

Ukrajinci v branném věku budou moci získat pas jen ve vlasti, rozhodl Kyjev

24. dubna 2024  22:20

Ukrajinská vláda přijala rozhodnutí, podle něhož muži ve věku od 18 do 60 let budou moci získat...

Biskupové se distancovali od Zemanovy akce v Arcibiskupském paláci

24. dubna 2024  19:05,  aktualizováno  21:31

Pražský arcibiskup Jan Graubner se distancoval od akce, při které byla minulý týden v...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik