Ocenění pro prasečinec Klinika od Charty 77

27. 05. 2016 12:22:54
A cenu Františka Kriegla za občanskou statečnost pro rok 2016 získává sociální centrum Klinika, aneb horda individuí, kteří nerespektují demokratická pavidla. Cena pro lidi, kteří respektují jen to, co se jim hodí. Realita 2016...

Pan František Kriegel, který byl v srpnu 1968 spolu s dalšími představiteli ČSSR unesen do Moskvy, byl jediným, kdo nepodepsal takzvaný Moskevský protokol. Obrovská odvaha, hrdost, věrnost a skutečné vlastenectví. Pan Kriegel byl jedním z prvních signatářů Charty 77, kterému komunistický režim dokonce znemožnil i konání pohřbu (1979). On byl hrdina a charakterní člověk. Válečný lékař a statečný muž.

Ale kdo jsou ti aktivisté?

Cenu Františka Kriegla uděluje Nadace Charta 77 za mimořádné zásluhy v boji za lidská práva a občanské svobody, národní nezávislost, suverenitu a demokracii.

Ocenění centra Klinika, cenou pojmenovanou po panu Kriegelovi mi přijde jako výsměch památce pana Františka Kriegela. Je to pro mě ostuda a hanebnost. Je to plivnutí do tváře slušným a pracujícím lidem, kteří ctí demokracii a zákony naší země. Hanba. Ocenění lidé z centra Klinika totiž zákony ani demokracii nectí. Ta svá lidská práva povyšují nad práva všech ostatních a slušných lidí. Oni jsou ti velcí bojovníci, kteří se na klinice učí, jak útočit na demonstranty a policisty a jak správně křičet..Auuu,,Auuuu,,,Bolííí..před médii.

Tito falešní a prázdní lidé byli včera oceněni.

Je pro mě hanbou, že tito ocenění lidé se tak mohou stát vzorem pro ostatní. Za co byli oceněni? Porušují zákony této země. Odmítají opustit objekt, který jim nepatří. Jsou často nezaměstnaní, ale za to v kontaktu s krajně levicovými teroristy.

Včera večer byli v rezidenci paní primátorky Adriany Krnáčové v pražské Městské knihovně oceněni lidé z centra Klinika, a to dle Nadace Charta 77 za její aktivity, které překračují jakékoli ideologie i tržního světa a stávají se obecně lidskými.

Tak hlavně překračují a nerespektují zákony. Absolutně nerespektují vlastnické právo a právní systém. Odmítají opustit objekt, který jim nepatří. Když je policií objekt vyklizen, tak oni se tam vloupou znovu a nějaký vlastník je nezajímá. Viděl jsem fotodokumentaci z této Kliniky, kde se údajně konají jazykové kurzy, přednášky a kulturní akce. Byl to prasečinec a nechutnost, stejně jako nechutní mi přijdou tito lidé a jejich krajně levicový a nepracovitý světonázor. My chceme od společnosti brát a na oplátku se tu učíme jak nerespektovat policii Čr.

Vnitřní prostory nelegálně obsazené budovy na Žižkově vypadají po užívání lidmi z Kliniky zoufale a katastrofálně. Ti lidé jsou prasata. Všude špína a nepořádek. Popsané zdi ( příště ocení Charta 77 sprejery, také mají svou svobodu, ač ničí cizí majetek ). Nápisy jako..All cops are bastards ( Všichni policisté jsou bastardi ), ale horší je , že tito lidé se tak chovají. Policii nerespektují. Nerespektují nikoho. Jsou jako někteří z těch uprchlíků, které tak fanaticky vítají. Krysy na fotkách nejsou, ale je tam bar s pípou a všude poházené skleněné i plastové lahve. To musí být ale dýchánky. Možná by jim tam paní Krnáčová s Matějem mohli chodit uklízet, celebritám.

Na fotografie, které pořídil v úterý zástupce Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových ( ÚZSVM ) reagovali tito aktivisté z Kliniky po svém, zbaběle, uboze a alibisticky..

"Strůjci nepořádku jsou policisté, kteří prostor vyklízeli po ohlášení bomby".....Zvracím z těchto oceněných hrdinů, kteří ale nikdy nepřiznají, že těmi nepořádnými prasaty jsou oni a ne policisté.

Podle nezávislé poroty Charty 77, která cenu Klinice udělila, tito lidé uhájili své přesvědčení před nepřejícími spoluobčany i politickými odpůrci všech ideových směrů.

Uhájili to, že zabrat cizí majetek je v pořádku a ještě vás ocení za statečnost. To je ale příklad pro mládež. Doba je nemocná.

No také jim nepřeju a jsem vůči nim nepřející občan. Ta nechutná protekce. Stejně jako nepřeji černým pasažérům v dopravních prostředcích, protože ti také nedodržují pravidla, ale ty Charta 77 zatím alespoň ještě neocenila. Tihle jsou horší, protože ze sebe ještě dělají chudáčky, kteří bojují proti systému. Prostě horda individuí nelegálně obsadí objekt, kde se chovají jako zvěř, podle toho jak to tam vypadá, a v tom je ta statečnost? V tom je ta svoboda? Ne, je to nehoráznost a výsměch všem slušným lidem, kteří pracují a dodržují zákony.

Charta 77 ocenila nedemokratické metody a zakuklené násilí..

Charta 77 ocenila lidi, kteří respektují pouze svá pravidla a své názory. Lidi, kteří jsou v kontaktu s radikály ze Sítě revolučních buněk, po kterých pátrá policie a kteří zapalují policejní auta a terorizují lidi, za to, že mají jiný názor než oni. Ocenění Kliniky je hanebnost.

Praha podle nezávislé poroty prý potřebuje místo, kde se mohou scházet lidé všech osudů a názorů, aby se zde mohli setkat jako občané a ne jako spotřebitelé. Nedovedu si představit, že by například v ukradené budově, která patří Pražskému magistrátu, besedovali Klinikáři s lidmi, kteří uprchlíky nevítají jako oni, a které napadají i za to, že jdou na legální a povolenou demonstraci. Jiné názory, než ty jejich multikulturalistické, totiž slyšet nechtějí a oni jsou těmi, kteří nenávidí. Oni jsou plni nenávisti k jiným názorům.

Členka poroty, socioložka Jana Šiklová říká, že protestovat se má i v demokratickém systému, a když prý budou všichni lidé mlčet, tak buď je to v nebi, nebo je to totalitní systém.

V demokratickém systému by ale měla pravidla platit stejně pro všechny. Těmto levicovým aktivistům se nadržuje a dělají se z nich div né filozofové. Fotky z místa, kde žijí, pro mě spíše vypovídají o lidech bez hygienických a pracovních návyků, kteří společnost jen vysávají a falešně, manipulativně moralizují. Jsou mi skutečně odporní.

Dle Jakuba Orta z Kliniky jsou levicovým, aktivistickým, anarchistickým a squatterským hnutím, které vyzívá k odporu proti fašizaci společnosti a hledání řešení skutečných problémů.

Když jsem slyšel na videu z takzvaného workshopu na Klinice taktiky, jak prorážet policejní kordony a ukazovat se před médii, až mi z toho zamrazilo, jaké mají názory tito aktivističtí lidé, kteří nejsou schopni obstát v reálném životě. O to více mají komplexů a pocitů, že oni jsou těmi, kdo má návod na to jak správně žít a jak se chovat. Obrovští pokrytci a zoufalci, za mě.

Budovu na Žižkově obsadili nelegálně tito Chartou 77 za statečnost ocenění lidé v prosinci 2014. ÚZSVM podal proti těmto pravdoláskařům a mravokárcům trestní oznámení. Trestní oznámení proti opětovnému a nepovolenému vniknutí a obnovení činnosti centra Klinika. Úředník z ÚZSVM budovu po policejním vyklizení uzamkl, ale platné to nic nebylo. Tito lidé rozhodnutí úřadu nerespektují. Nerespekt k institucím rovná se ocenění za statečnost. Bizarnost.

Když jsem se to včera večer dozvěděl, tak se mi udělalo trochu špatně, protože události posledních dní mi dávali naději, že spravedlnost zvítězí a lidé z Kliniky budou vystěhováni, protože to není dobrý příklad pro normální lidi, zabrat cizí majetek a ještě se pasovat do role kazatelů morálky, multikulturalismu a pomoci uprchlíkům.

Stal se opak. Jsou tam nelegálně dál a ještě dostali ocenění za statečnost.

Tak na lepší a ke všem stejně spravedlivé zítřky.

Autor: Patrik Juda | pátek 27.5.2016 12:22 | karma článku: 47.92 | přečteno: 7827x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 49 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.65 | Přečteno: 243 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.40 | Přečteno: 1493 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.66 | Přečteno: 474 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...