Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Utopíme svoje děti

Migrantští zachránci evropských genů dorazili k Itálii a na uvítanou vzali do rukou své děti s tím, že je utopí, nebudou li vpuštěni na evropskou půdu. Italská pobřežní hlídka šokována. Co je to za lidi ? Ti lidé jsou inovační ...

Podle Daily Mailu dorazilo k břehům Itálie dalších téměř tisíc migrantů, a to na údajně zrezivělé bárce. Pro jistotu svého vpuštění na půdu Evropy si vzali do rukou děti a hrozili jejich utopením, nebude li jim vyhověno. Samozřejmě jim vyhověno bylo, ale pro pobřežní hlídku to byli asi otřesné momenty. Je to odporné vydírání a ubohost. To vydírání citů přez malé děti poukazuje, kdo tito lidé jsou.

Za všechny utopené děti při cestách migrantů za vysněným blahobytem mohou samozřejmě pouze rodiče těchto dětí a nikdo jiný. Jejich nezodpovědní rodiče. Zprávy o potopených bárkách mě již nechávají chladným. Dětí je mi samozřejmě líto, protože ty za to nemohou, ale z rodičů je mi špatně i pokud se utopí. Nevím, proč bych měl litovat někoho za jeho dobrovolné, ač vůči dětem kruté, nezodpovědné a někdy i smrtí končící rozhodnutí. Oni jsou těmi viníky. Spoluviníky jsou za mě Angela Merkelová a bruselské elity, kteří vedou Evropu do záhuby.

Loď s migrantskými vyděrači citů byla odtažena do sicilského přístavu Catania, kde 400 mužů, 200 žen a 361 dětí našlo přístřeší u Červeného kříže. Většina z nich se chce údajně dostat na nákladních autech přez La Manche do Velké Británie. Myslím, že tito lidé, tito "rodiče" budou schopni položit své děti i na silnici. Prostě jsme tady Italové, pomozte, nakrmte, oblečte a potom jdeme za lepším. Za výhodnějším.

V Italském Rosarnu policista zastřelil jednoho z migrantů, protože jej bodl nožem! Ve stanovém táboře vypukl boj mezi dvěma migranty, který přišli uklidnit dva policisté. Jeden z důstojníků byl bodnut nožem a útočníka zastřelil. Různé boje a nepokoje v uprchlických centrech po Evropě jsou každodenní realitou dle zpráv, které čtu.

Předevčírem v Dússeldorfu byl velký oheň. Jeden, či dva uprchlíci ze severní Afriky zapálili halu Dússeldorfského výstaviště, kde měli zřízeno ubytování. Údajně jim nechutnalo jídlo a dostávali malé porce.

"Museli jsme to udělat, aby se něco změnilo"..řekl jeden ze dvou pachatelů.

Nepochopitelné, ale tak to prostě je. Prostě to tu zapálim, ač je tu dalších asi 130 lidí, protože se mi tu nelíbí a vy děláte pro mě málo a dáváte mi hnusné jídlo. Policie zadržela celkem osm nespokojených migrantů. Dle německého Červeného kříže je soužití v tomto zařízení velmi složité a vztahy mezi uprchlíky jsou prý vyhrocené. Udály se násilnosti, jejichž terčem byli i pracovníci Červeného kříže, policisté i ostatní personál. 

Možná by tam německý ministr financí Wolfgang Scháuble mohl poslat svou dceru, aby se uprchlíci trochu zabavili a navíc by se i mohlo splnit přání pana ministra a dostala by nový inovační potenciál od několika plemeníků najednou.

"Muslimové v Německu přispívají k otevřenosti a různorodosti"...Wolfgang "Amadeus" Schauble

"Uzavření je přeci to, co by nás zničilo, co by nás vedlo k degeneraci v příbuzenských sňatcích".

"Muslimové jsou enormní inovační materiál".

Tak hlavně, ať si to ti nový zachránci evropské populace nepřečtou, protože by se v dnešní psychotické Evropě, až někoho znásilní, mohli vymlouvat na to, že jenom chtěli pomoci té zdegenerované Evropě. Nevím, co tyto naše politické vůdce vede k těmto prohlášením. Možná pana Scháubleho inspiroval papež František, který se vyjádřil v podobném duchu. Ale výroky některých politiků, kteří jsou spoluzodpovědni za součanou situaci v Evropě, jsou pro mě skandální a jdou proti vlastním lidem i ostatním Evropanům.

Angela Merkelová dál hájí svou pozici. Je to přeci osobnost roku 2015, dle časopisu Time. Amerika se raduje, jak to tu Angela Merkelová vede. Plán se daří.

Na pesimismus evropských zemí reagovala paní kancléřka Angela Merkel po svém..

"Pokud tomu věříte, můžete přenášet hory"....."Žádný plán B nemám".....A. Merkel

Paní Merkel věří a přenáší do Evropy všechnu chudobu světa. Nobelova cena bude, ale statistiky povzbudivé nejsou...

Většina migrantů ( 76%), kteří přišli do Německa mezi lednem a dubnem letošního roku nemělo žádné pasy. Ze stodvaceti tisíc jich asi 91000 nemělo doklady totožnosti, uvedl deník Bild, který čerpal své údaje od federální policie. 1300 migrantů mělo dokumenty falešné.....Ministr vnitra Thomas Maiziére reagoval..."Nicméně, ani předložení falešného dokladu neznamená automaticky zamítnutí pro uprchlíka"

Co dodat? Soudní dvůr EU v úterý rozhodl, že státy nesmějí na svobodě omezit ilegální migranty, kteří vstoupí na cizí území ilegálně. Neboli státy již nemohou ilegála na svém území zadržet. Pokud se to dočetli v Austrálii, nebo v nějaké jiné zemi, kde jsou normální, tak tomu neuvěří. To už je moc!

Kočovné kmeny dobývají Evropu a ta jim v tom nesmí bránit. Jak to dopadne? No Německá a Evropu zničující vláda umožní v rámci programu na zcelování rodin každému běženci, který do Německa přišel ( 1.100.000 - 2015 ), aby si pozval dalšího jednoho člena rodiny. Aneb show skončí až skončí Evropa a nebo až všechny evropské volby dopadnou tak, že všude zvítězí vlastenci, kterým není lhostejná budoucnost a obyčejní lidé. Modlím se za to.

Bůh, vlast a krev...........Ale on přichází Aláh, svou vlast již mnoho zemí ztrácí den po dni a krev se má naředit inovačním materiálem. Stále si říkám, že mě již žádné vyjádření těchto politických elit nepřekvapí a každý den se mýlím. Má fantazie je chabá.

Velkou civilizaci nelze zničit zvenčí, pokud se sama předtím nezničila zevnitř.....Will Durant

 

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 9.6.2016 15:09 | karma článku: 44,13 | přečteno: 3109x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

V Maďarsku havaroval na Dunaji motorový člun. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje

19. května 2024  14:38,  aktualizováno  20:42

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

Obrat. Neučte už sporné teorie o 72 pohlavích, instruuje britská vláda školy

19. května 2024  20:22

Britská vláda představila nové pokyny pro sexuální výchovu. Vyzývá v nich školy, aby přestaly učit...

Armáda pošle miliardy „do luftu“. Kbely dostanou novou věž a dopravní letadla

19. května 2024  20:21

Armádní letectvo získá o téměř devatenáct miliard korun víc pro následující čtyři roky, než bylo...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik