Vláda nám lhala kolosálně

26. 06. 2016 15:02:01
Britský občan a publicista Benjamin Kuras, který volil pro brexit, vyjádřil radost z výsledků britského referenda, protože šlo o něco zásadního. Británie si vrátila svobodu rozhodovat o svém vlastním osudu. Bravo Velká Británie..

Pan Benjamin Kuras (1944) je český spisovatel, dramatik, překladatel a publicista, který žije ve Velké Británii. Je výrazným a hlasitým kritikem EU, multikulturalismu, islamismu a socialismu. Pan Kuras volil pro odchod Velké Británie z EU. Byl hostem DVTV. Pan Kuras je např. autorem knihy Jak zabít civilizaci.

"Mám obrovskou radost".

"Takovou radost, že jsem se šel hned ráno projít po lese".

"Šlo o něco zásadního".

EU se rapidně proměňuje v totalitní stát, nadstát, kterému vládne nevolená elita a samozvaná oligarchie. Taková je realita, protože..

Nikdo z nich nebyl volen lidmi.

Nikdo z nich nemůže být odvolán.

Jsou placeni z našich daní a nejsou nikomu zodpovědni.

Vymýšlejí jednu regulaci za druhou na útlak a potlačování svobody občanů.

Evropská komise vydává direktivy, podle kterých se v Evropském parlamentu schvalují zákony, které následně platí. Všechny zákony, které dnes vznikají, tak vznikají v Bruselské komisi. Direktivy, které se stávají zákony všech států EU. Evropská unie je nadstátní a totalitní stát. Zákony, které Evropská komise vydává, potlačují svobody občanů a neberou na vědomí vůli národních parlamentů.

Důležitý efekt vystoupení Velké Británie z EU je, že si vrátila svobodu rozhodovat o svém osudu. Británie již nebude muset přebýrat zákony diktované odjinud a od nevolených vládců.

Velká Británie má vysoké sociální podpory a proto do ní přichází tolik lidí. Každý občan EU měl v Británii právo na sociální podporu ve stejné výši, jako má občan Británie. V Cameronově kampani bylo několik lží. Cameron věděl již před čtyřmi roky, že nemůže regulovat počet přistěhovalců z EU, ač stále tvrdil ve volební kampani, že počet přistěhovalců stáhne pod sto tisíc ročně. Na registraci sociálního zabezpečení se přihlásilo dva až třikrát více osob než vláda tvrdila, že tam je migrantů. Vláda nám lhala kolosálně.

David Cameron tvrdil, že s Tureckem se nikdy o vstupu do EU jednat nebude, ale pravdou je, že již 30.6. začíná Evropská komise další jednání o vstupu Turecka do EU. Z průzkumu v Turecku vyplinulo, že asi až 12.000.000 Turků chce odejít do Británie jakmile dostanou evropské doklady.

Brexit je první krok ke změně totalitního kurzu po kterém se EU pohybuje. Možná se některé země zamyslí, jestli je možné tímto směrem v EU pokračovat dál. Ve Francii již Marine Le Pen navrhla referendum o vystoupení Francie z EU, podobně tak i Geert Wilders v Nizozemsku. I v jiných zemích je to téma. Pokud chtějí v Británii nové referendum, tak to bude pokračovat v referendech tak dlouho, dokud nebudou mít ten správný výsledek, který si přeje Evropská komise.

EU je totalitní stát, který lze nazvat i byrokratickou diktaturou. Možnost, že britský parlament nebude respektovat výsledek referenda si pan Kuras nepřipouští. Výsledek referenda je výsledek referenda ! Přesně tak. "Bylo to předem dohodnuto s Davidem Cameronem a několikrát to říkal, že tím to skončí a opakovat se to nebude".

Britský parlament se musí zabývat každou peticí s více jak sto tisíci podpisy. Stejně tak se parlament musel zabývat tím, má li vpustit do země Donalda Trumpa. Zabýval se tím tři hodiny a nakonec rozhodl, že jej vpustí do země, protože tam má investice.

Bylo slíbeno, že referendum bude konečné a tím by to mělo skončit !

Pana Kurase rmoutí, že národ, který toho tolik obětoval pro svobodu, nezávislost a demokracii v Evropě je rozdělen tak, že více než jedna třetina obyvatel si chce tu svobodu obnovit a další téměř třetina se jí chce navždy vzdát a další čtvrtině je to lhostejné, kdo ji vládne.

"Informační stav národa mě trochu zarmoutil".

"Věřil jsem, že pro vystoupení bude více jak 60% voličů".

Vypovídá to o tom, že jsme již všichni tak trochu omámeni lhostejností k tomu, co se s námi děje. Je to oslabení celé evropské civilizace. Evropská civilizace je oslabena.

David Cameron vytáhl Británii z EU omylem, protože k tomu byl donucen Nigelem Faragem a rebely ve své vlastní straně. Myslel si, že to vyhraje. Nevyhrál. Myslel si, že ty nepatrné výjimky, co nám sjednal, a které mají nepatrný vlliv, něco změní. Ale ony nemění nic zásadního na věcech, jako je...

Nekontrolovatelnost hranic a nekontrolovatelnost toho, kdo přijde a přichází. Ti, kteří jsou v Británii pouze na sociální podpoře, by měli být vráceni domů, nebo by jim ta sociální podpora neměla být vyplácena. Podle zákona EU se podpora nepracujícím občanům z Evropské unie vyplácet musí. Odchod Británie přinutí snad EU dívat se na věci jinak ( nevypadá to tak, poznámka autora, spíše chytli hysterii a vyhrožují Britům ).

Pan Benjamin Kuras by si přál, aby státy V4 odmítli vzít na vědomí Evropskou komisi jako takovou. Přeje si, aby V4 odmítla její příkazy, nařízení a chovala se jako Británie.

Také si moc přeji, aby jsme byly nezávislou, svobodnou a o své vlastní budoucnosti si rozhodující zemí. Věřím, že po brexitu budou následovat i další exity ke svobodě. Věřím, že jednoho dne EU, tuto hrobku evropských národů opustíme také. Věřím, že budeme také jednoho dne rozhodovat o svém osudu.

Věřím, že den Czexitu přijde.

Autor: Patrik Juda | neděle 26.6.2016 15:02 | karma článku: 44.25 | přečteno: 3970x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 10.50 | Přečteno: 156 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 11.44 | Přečteno: 1120 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.16 | Přečteno: 460 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.92 | Přečteno: 295 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...