My všichni nevěřící psi a knězova smrt

27. 07. 2016 8:01:25
My jsme pro ně ti nevěřící psi, a když nevěřícího psa zabijete, tak přijdete do ráje. Oni jsou vlastně všichni hodní, jen tu a tam náhodou někoho zabijou. Islám není žádné bratrské a přátelské náboženství. Nalejme si čistého vína.

Vatikán...."Barbarský čin"...."Jsme mimořádně šokováni, protože toto násilí se stalo v kostele, kde je hlásána boží láska".

Tito vraždící islamističtí maniaci, ale význam slova láska, nebo milovat nechápou. Není to možné. Prostě není možné, aby znali obsah těchto slov.

Další islámští fanatičtí vrazi vtrhli včera ve Francii v průběhu mše do kostela, kde donutili 86 letého kněze Jacquese Hamela pokleknout a podřízli jej. Nahrávali si to. Poté u oltáře pronesli v arabštině nějaké kázání (BBC). Řádová sestra je pořezána a v nemocnici. Alláh akbar opět promlouval v Evropě, než jej umlčeli francouzští policisté. Vtipu, že Alláh akbar znamená pro muslimy Bůh je veliký a pro všechny nemuslimy k zemi, se již asi nelze smát. Je to tak. Zvolání hrůzy, smrti a nenávisti.

Otec Jacques Hamel (1930-2016)

"Byl to odvážný kněz s právem odejít v 75 letech do důchodu, ale on se pořád cítil silný a říkal si, kněží je nedostatek, a protože ještě mohl sloužit mše, raději zůstával na místě a pokračoval v práci"...Auguste Moanda-Phuati, který je hlavou farnosti v Saint-Etiene-du-Rouvray (lidovky).

Ke včerejšímu dalšímu odpornému útoku, provedenému dalšími odpornými islamistickými fanatiky se výjádřil ředitel odborů vnějších vztahů z Arcibiskupství pražského, pan Milan Badal.

V české televizi zněla chvíli slova bez politické korektnosti.......Byly to svěží momenty.........

Moderátor Čt se ptá pana Milana Badala....Hrozí podle pana kardinála Duky opakování těchto útoků na katolický kostel, katolické kostely ?

To, co se dnes stalo, není samozřejmě nic jiného, než bohužel výsledek dlouhotrvajícího vývoje ve Francii a v Evropě. Jen za rok 2014 došlo ve Francii ke 467 útokům proti křesťanským kostelům bez obětí na životech. Dnes to byla vlastně první oběť na životech, řekl pan Badal. Média i politici o tom z důvodů politické korektnosti mlčí, a toto je podle mého výsledkem právě toho mlčení a právě toho zastírání pravdy.

Násilí na posvátné půdě pro nás nabírá ještě další rozměr, rozměr svatokrádeže.

Mimochodem mluvčí francouzského ministerstva ještě dvě hodiny poté tvrdil, že nemůže říci, že to je kněz. Že nemůže říci, jak zahynul. I toto je obraz politického přístupu těchto francouzských orgánů. To je přeci něco šíleného, když už všude ve světě a všude v novinách mají i portrét toho kněze, i jeho životopis a i vědí jak zemřel, tak francouzská vláda to prostě nechce a nemůže nic ríci. To je podle mne naprosto skandální způsob, jakým se ty věci řeší a jak se prostě neustále kamuflují.

Stejně tak je špatné to rozdělování na špatný islamismus a úžasný islám. To přeci tak není. Nalejme si čistého vína, že je to naprosto jinak. A toto jsou jenom řeči, které mají prostě dodat odvahu těm, kteří nás zde budou dál a dál terorizovat. Bohužel to není první a bohužel to nebude ani poslední útok v Evropě a ani ty neustálé řeči o tom, že budeme solidární, že všichni jsme v šoku a musíme se semknout. To jsou jenom krásné řeči politiků a ve skutečnosti se neděje vůbec nic.

Islám se dostal ve středověku přez celý Pyrenejský poloostrov a až u Vídně jej zastavil Jan Soběský (polský král,1683). Je to o způsobu, jaké mají ti lidé hodnoty a jak přistupují k životu. Ohledně Islámu je skandální kamuflovat tím, že existuje něco takového a něco makového. Že prostě je to velikánský rozdíl. Oni jsou vlastně všichni hodní, a tu a tam někoho zabijí. Je to statisticky normální, aby každý den v Evropě, a je to divné, zrovna prostě nějaký mohamedán, někoho postřílel, zabil, nebo do něj najel autem? To přeci není normální!

Dialog s Islámem se vede, ale bohužel zdá se, že v Islámu převažují spíše ty radikalizující se prvky, které znovu a znovu prostě budou útočit a rozšiřovat svůj životní prostor, protože oni to takto chápou. My jsme ti nevěřící psi, a když nevěřícího psa zabijete, tak přijdete do ráje. V Islámu jsou velmi silné prvky násilí. Není to žádné bratrské, přátelské náboženství. To si musíme takto říci.

Dialog vedeme s každým, byť je na jiné straně barikády, protože se potřebujeme domluvit na nějaké koexistenci, ale nemá smysl zastírat, že ten dialog bude velmi, velmi těžký a bude čím dál těžší vzhledem k tomu, co se v Evropě děje a dít zřejmě i bude.

Pan Milan Badal z Arcibiskupství pražského to myslím shrnul velmi stručně a trefně, protože na politickou korektnost již není čas. Čas Evropy doslova tiká. Něco se musí stát. Já v takovém světě nechci žít, napsal pan Václav Klaus mladší. Já také ne.

Pan profesor Jan Pirk včera napsal, že to v čem teď žijeme, je přeci normální partyzánská válka. "Nechápu západní politiky, oni snad žijí na Marsu". Barbaři nás převálcují, nespolehneme li se na sebe. Pokud někdo nevezme evropské politiky za ramena a nezatřese s nimi tak, aby se probudili, a abychom začali něco dělat, tak to takhle skutečně skončí. Tihle barbaři nás převálcují.

Bruselským elitám již zcela nevěřím. Zdali nejsou z Marsu, tak to by věděl pan Juncker, o jehož údajně možném alkoholismu zahraniční média vydatně spekulují. Dává jim dostatek příležitostí. No ona je to taková jedna velká evropská kocovina, ten poslední rok minimálně. V probuzení západních politiků již nevěřím. Věřím všem lidem, kteří milují své země.

Pan Nigel Farage při své nedávné návštěvě volebního kongresu republikánů v USA oznámil svůj úmysl absolvovat na podzim po evropských zemích takzanou Exit Tour 2016 a pomáhat i ostatním zemím ke svobodě. Říkal, že po Dánsku a Dexitu, navštíví Holandsko, kde věří v Nexit a poté prý navštíví Švédsko a těší se prý na Sexit, je prý sexy.

Věřím, že mezi zeměmi, které si zvolí svobodu, bude i Česká republika.

Autor: Patrik Juda | středa 27.7.2016 8:01 | karma článku: 41.07 | přečteno: 2138x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 12.33 | Přečteno: 200 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 12.45 | Přečteno: 1309 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...