Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Německý smrad i nelidské podmínky a velký pseudohumanistický byznys

Antideportační aktivisté v Německu radí odmítnutým imigrantům jak nebýt deportován. Porvěte se na palubě letadla a neodletíte. Dostat z Německa lidi, kteří nejsou žádní uprchlíci, je prý téměř nemožné a další obří drzost imigrantů

Tady to smrdí a vracíme se do války do své země, než se ubytovat v nehumánních podmínkách.

Skupina čtyřiceti imigrantů z Iráku a Sýrie bědovala nad nabídnutým ubytováním. Škola v Meschede v severozápadním Německu byla předělána na azylové centrum. Měli zde zajištěny kurzy němčiny, velkou televizi, posilovnu i dětský koutek. Sprchy i toalety jsou rok staré a dvakrát denně čištěny, uvedl manažer zařízení.

Nenastěhovali se a na žádné úředníky ani nečekali a najali si autobus zpět do Bad Berleburgu odkud přijeli.

"Někteří z nás budou spát na ulicích a někteří se vrátíme do vlastních zemí, kde je válka, ale nevrátíme se zpět do Meschede".....jeden z imigrantů ( server Derwesten )

Úředníci nenašli nic, co by se dalo nazvat nelidskými podmínkami (The Express). Podle vedoucího organizace pro pomoc uprchlíkům, Mariuse Meyera, prý převaděči často slibují běžencům dvojdomek, který prý okamžitě v Německu dostanou.

Opět se jedná "pouze" o drzost, aroganci a nevděk, ale německé úřady to mohou také kvalifikovat jako porušení podmínek ohledně místa pobytu a dle úřadů tak imgranti ohrozili rychlé a bezpečné ukončení azylového řízení. Určitě bych nikomu nebránil v tom, že se chce vrátit do své rodné země, ale ona to jsou často pouhá slova a výhrůžky, protože dostat je domů, se Němcům nedaří ani u již odmýtnutých žadatelů o azyl, kteří nebyli uznáni za uprchlíky.

Za první půlrok bylo v Německu zamítnuto 225.000 žádostí o azyl. Čt 24 dnes uvádí, že celkový počet žádostí o azyl je za tento rok v Německu 400.000. Vyhověno bylo šesti procentům z nich. Dobrovolně zemi opustilo 25.000 lidí a 11.330 jich bylo údajně deportováno (Echo24). Ze tří tisíc zamítnutých Afghánců jich bylo deportováno 129.

V Německu má údajně fungovat velký pseudohumanistický aktivistický byznys, který neúspěšným žadatelům o azyl nabízí poradenství, jak se deportaci vyhnout. To už mi přijde skutečně jako trestný čin a podpora zločinnosti a nerespektování zákonů. Skandál. Tito aktivisté a humanisté mi jsou stejně odporní, jako sexuální násilníci a ostatní kriminálníci. To už je přílliš.

Premiérka Severního Porýní-Vestfálska, Hannelore Kraftová poukazuje na to, že je nemožné dostat ze země lidi, kteří nejsou žádnými uprchlíky (Echo24). Dohoda Angely Merkelové o deportacích s Alžírskem a Marokem je slabá a v praxi téměř nepoužitelná. "Vláda nás nechala ve štychu".

Mnoho z imigrantů, kteří nedostali v Německu azyl se vrátit odmítá, ač zdaleka ne všichni jsou ze Sýrie, nebo Iráku, ale často jsou z Pákystánu, Alžírska, Albánie, Kosova, nebo Maroka.

Ti vlastizrádní aktivisté údajně radí odmítnutým imigrantům, aby vyvolali na palubě letadla, které je má deportovat domů incident, aby se rvaly a díky tomu domů neodletí. Píši údajně, ale už by mi to asi ani nepřekvapilo. Je to prostě bohužel i byznys, ale nechutný. Aerolinie berou na palubu jednoho až dva "uprchlíky", kteří nebyli úspěšní jako žadatelé o azyl v Německu.

V průběhu soudních řízení jsou úředníci často zastrašováni a mladí Maročané, či Afghánci vyhrožují sebevraždou. Stejný trik sehrál i Mohammed Daleel, který se odpálil nedávno před festivalem v Ansbachu. Naštěstí zabil pouze sebe, ale dalších 15 lidí zranil. Dělá se mi zle, když si představím, že mu třeba nějaký ten aktivista radil, jak se vyhnout deportaci. Špinavý byznys.

Někteří ti "hodní" poukazují, jak se snížil příliv uprchlíků a jak Evropa propadla hysterii, ale například počet Turků, kteří letos v Německu požádali o azyl se prudce zvýšil (1719). Téměř stejně jako za celý loňský rok. V Německu žije asi 3.000.000 tureckých Němců.

Téměř stále teď čtu, jak jsou všichni ti pachatelé duševně vyšinutí, ale přední rakouský psychiatr Georg Psota varuje, aby média neoznačovala teroristy za duševně choré. " Teroristické útoky politických extremistů a náboženských fanatiků nejsou důsledkem deprese, nebo jiné duševní nemoci, ale v prvé řadě jejich kriminálního jednání"...(Kronen Zeitung)

Velmi mě zaujala slova pana kardinála Dominika Duky.."Chci právě v této chvíli vyzvat všechny lidi dobré vůle, aby se spíše modlili za oběti teroru a méně hledali omluvy a výmluvy pro teroristy". "Rád bych, abychom neskandalizovali ty, kdo v dobré víře hovoří o obavách z budoucího vývoje či o příčinách toho, co Evropu potkává". "Mohlo by se snadno stát, že zatímco se budeme přetahovat na svém dvorku, za jeho ohradou se budou dít věci tak závažné, že na ně nakonec ani nestačíme zareagovat".

"Máme totiž za povinnost chránit své bratry a sestry, své země i svou víru".

Na závěr ještě napíši, že před pár dny byl v Čt literární historik Martin C Putna a přesně to, nač pan kardinál Duka poukazuje, předvedl v přímém přenosu. Hlavně neříct něco špatného o Islámu, a tak vlastně mluvil spíše o Breivikovi a muslimských teroristech, kteří vlastně ale nejsou pravými muslimy. Mě nepřekvapil."Vykládat to jako střet Islámu a křesťanství znamená hnát svět do zkázy". "Křesťanská Evropa již neexistuje". "To, o čem mluvíme je spíše Evropa osvícenská".

To je teda osvícenost pana Putny. Děkuji nechci.

"Západní elity se se sebevražednou tvrdohlavostí vzpírají pojmenování nepřítele". "Konfrontovány s útoky v Bruselu, nebo Paříži dávají přednost představám filozofického boje mezi demokracií a terorismem, mezi otevřenou společností a fanatismem, mezi civilizací a barbarstvím"...........(protiproud).

Švýcarsko se rozhodlo po téměř čtvrt století stáhnou jednou provždy svou přihlášku do EU.

Rozumím jim, trochu jim  i závidím jejich nezávislost, ale stále věřím, že i my budeme jednou rozhodovat sami o sobě.

Autor: Patrik Juda | pátek 5.8.2016 17:18 | karma článku: 43,43 | přečteno: 3270x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno  17:40

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil premiér

23. dubna 2024  16:56,  aktualizováno  17:29

Britská vláda uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, uvedl v úterý britský premiér Rishi Sunak...

Herečky ze Zlaté labutě vydražily rekvizity ze seriálu pro děti z dětských domovů

23. dubna 2024

Seriál Zlatá labuť se blíží do finále, a proto TV Nova uspořádala v sobotu charitativní akci v Art...

Hrozí nový Černobyl. Centrum Střední Asie mohou zamořit radioaktivní kaly

23. dubna 2024  16:52

Nestabilní odkaliště vzniklá v Kyrgyzstánu po těžbě uranové rudy v dobách Sovětského svazu hrozí...

Velvyslanectví Thajského království
Political, Cultural and Economic Affairs Assistant

Velvyslanectví Thajského království
Praha
nabízený plat: 34 310 - 39 458 Kč

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik