Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Němečtí občané buďte připraveni a loajalita vašich integrovaných Turků

Dle nového návrhu německého ministerstva vnitra by si občané měli vytvořit zásoby pro případ nouze. Německo je plné tureckých agentů. Loajalita integrovaných Turků k Německu je sporná, stejně jako tvrzení, že my to zvládneme..

Paní kancléřka Angela Merkelová navštíví již ve čtvrtek Českou republiku, ale ještě den předtím by měla německá vláda schvalovat novou koncepci civilní obrany. První od konce studené války. Koncepci civilní obrany zpracovalo německé ministerstvo vnitra. V návrhu bude výzva k obyvatelům, aby si pro případ útoku, nebo jiné katastrofy vytvořili doma dostatečné zásoby jídla, pití, paliva a hotovosti. Němečtí občané by měli být schopni dle nové koncepce civilní obrany vydržet se svými zásobami jídla deset dní a s vodou pět dní (E15).

Říkám si, zdali je účelem čtvrtečního setkání paní kancléřky Merkelové s panem premiérem Sobotkou v Praze, aby se podělila o zkušenosti s integrací imigrantů, nebo to, že německým občanům bude brzy doporučeno se zásobit pro případ útoku na německé území. Možná se pan premiér Sobotka dozví, že v Německu žije asi 2,8 milionu obyvatel s tureckými kořeny, a že německé tajné služby a policie musí okamžitě a naléhavě přehodnotit a přezkoumat spolupráci s Turky, jak řekl poslanec Hans-Christian Stróbele.

"Jinak hrozí nebezpečí, že se budou podílet na trestné činnosti"..(Echo24)

Kontrolní grémium spolkového sněmu chce, aby k tématu vystoupila vláda, řekl poslanec Stróbele.

Pan poslanec Stróbele je ze strany Zelených, neboli jsem téměř v šoku, že je schopen takových slov. Ale ona je situace skutečně vážná a od AfD zní, aby se lidé ozbrojili. Nedivím se. V Německu je údajně až 6000 agentů turecké tajné služby (MIT). Dle německého bezpečnostního experta Ericha Schmidta-Eenbooma se tak širokou agenturní síť nepodařilo v Německu vybudovat ani bývalé komunistické Stasi. Jsem si jistý, že pan premiér Sobotka si je těchto faktů vědom, protože jsou velmi závažná. Ale tím, že by na to reagoval odmítnutím imigrantů si zdaleka jistý nejsem. Němci sklízí co zaseli.

Když na konci července v Kolíně nad Rýnem podpořilo prezidenta Erdogana proti pučistům asi na padesát tisíc Turků v Německu žijících, tak se média ptala, zda jsou Turci žijící v Německu loajální ke spolkové republice, nebo k tureckému prezidentovi Erdoganovi. Myslím, že jsou především věrni Islámu v první řadě, ať tam žijí třicet let, a nebo jeden rok. Přistupovat paní Merkelové na kvóty, když lidé čtou a vidí, co se děje všude tam, kde vznikla muslimská komunita, by mohl snad jen vlastizrádce, protože Německo je v problémech a další problémy stále přicházejí a přilétají..

Na protiproudu psali dokonce, že jsou do Německa každou noc přiváženi imigranti letadly, a to ve velkých počtech. Tak trochu tajně a prý proto, aby vláda tolik nedráždila stále více rozhořčenou německou veřejnost. Píši prý, ale věřím tomu. Tomu, že je veřejnost rozhořčena věřím zcela, ale tomu, že německá vláda spustila akci otevřené nebe nad Berlínem, jak to nazval pan Pavel Kopecký se mi věřit nechce, ale letadla s imigranty z Turecka a Řecka prý přistávají celou noc na mnoha německých letištích. Pokud je to pravda, tak se ptám, proč německá vláda stále kope svým občanům hlubší a hlubší islámský hrob? Zeptejte se na to prosím pane premiére Sobotko paní Merkelové.

Dle serveru Breitbart žije v Německu 978 tureckých imámů, kteří pracují v 900 mešitách, a kteří podporují muslimy žijící v Německu, aby volili a stáli za Erdoganem. Přitom dle německého ministerstva vnitra Turecko léta vědomě spolupracuje s islamistickými a teroristickými organizacemi na Blízkém východě. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan to podporuje (Echo24). Například známý novinář a blogger pan Břetislav Olšer, nebo pan Jian Kurdi o tom píší již dlouhá léta, že Turecko podporuje islámské teroristy.

V Německu až teď poprvé veřejně přiznali blízkost a spolupráci Turecka k islamistickým uskupením. Přizná to i paní kancléřka, nebo řekne "motivační" my to zvládneme? Stále věřím, že my ano a nepřipustíme toto "přátelské, láskyplné a tolerantní" spojení s Islámem v naší zemi. Pokud to připustí pan premiér Sobotka a naše vláda, tak to tu bude časem vypadat stejně jako v Německu. Cizinci ve své vlastní zemi.

Rakouský ministr zahraničních věcí Sebastian Kurz byl schopen přiznat, že se zmýlil, když loni tvrdil, že většina přicházejících imigrantů jsou vysoce kvalifikovaní lidé a zmínil častou negramotnost především prý mezi uprchlíky z Afghanistánu. Ale Rakousko již procitlo do reality a zpřísňuje vše ohledně migrace. Bohužel již nevěřím, že paní kancléřka Merkelová je schopna přiznat, že vítací politika byl ošklivý a nebezpečný blud. Přijde mi, že paní kancléřka není naprosto schopna jakékoli sebereflexe. EU se nereformuje, to je lež. Maximálně k obrazu svému multikulturalistickému, ale lidé se již bouří.

Na závěr napíši slova pana Jaroslawa Kaczyňskeho ze strany Právo a Spravedlnost, která vyslovil před polským parlamentem..."Může vláda provést legální rozhodnutí, která jsou ovlivněna zahraničním nátlakem, bez jasného souhlasu národa"? "Může provést rozhodnutí, které bude mít negativní dopad na životní úroveň nás všech, na náš každodenní život samotný, na veřejný život, na celou realitu, na naši úroveň svobody"? "Rozhodnutí, které představuje ohrožení národní bezpečnosti"?

"Jasně říkám, že vláda nemá zákonné právo učinit takové rozhodnutí".....potlesk polské sněmovny

"Je to porušení ústavní suverenity národa a občanských svobod". "Něco takového nikdy nepřijmeme".... potlesk polské sněmovny..

To jsou slova, která bych si přál, aby zdělil i pan premiér Bohuslav Sobotka paní kancléřce Angele Merkelové. Byl by za to potlesk a vděk od mnoha z vlastních lidí, ale příliš panu premiérovi nevěřím. Pan prezident Miloš Zeman se však také setká s paní kancléřkou a zdělí ji své postoje ohledně přijímání imigrantů, takže uslyší i to, co nechce. Ale ona se také neptá, co kdo chce a co kdo nechce.

Cítím někdy bezmoc a nemožnost jakkoli ovlivnit sebevražedný směr, kterým Evropu dále vedou lidé jako je paní Merkelová. Bezmoc cokoli udělat. Ale ve čtvrtek se půjdu projít Prahou a možmá si i trochu písknu.

Možná se mi trochu uleví.

 

 

Autor: Patrik Juda | neděle 21.8.2016 20:00 | karma článku: 42,22 | přečteno: 2457x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik