Zakázat Korán a zavřít všechny mešity v zemi

27. 08. 2016 17:09:35
Geert Wilders zveřejnil svůj manifest. Italský premiér chce psát budoucnost EU a Bulhaři se již raději ohledně uprchlické krize a své budoucnosti obracejí na Turecko. Maďarsko postaví podél hranic se Srbskem druhý a masivní plot..

Možný favorit na příštího holandského premiéra, pan Geert Wilders zveřejnil svůj manifest před parlamentními volbami v Holandsku, které se uskutneční v březnu. Lídr holandské strany Svobodných (PVV) přislíbil svým Holanďanům zakázat Korán a zavřít všechny mešity v zemi. Geert Wilders vyzývá k totální deislamizaci Holandska a slibuje ukončení migrace z Islámských zemí (Express.co.uk).

Ve svém manifestu dále píše, že by rád uzavřel všechny Islámské školy v Holandsku a stejně tak i azylová centra. Bude li zvolen příští rok holandským premiérem, tak se zasadí o zákaz nosit muslimským ženám na veřejnosti šátek.

Panu Wildersovi přeji premiérství již mnoho let, protože již mnoho let je Islám v Holandsku problém, stejně jako v ostatních zemích, kde dostal prostor a lídr strany Svodných na to celá dlouhá léta upozorňuje a nahlas bez politické korektnosti popisuje holandskou realitu. V Holandsku dostal pro mě Islám prostor až nepochopitelný (stejně jako všude jinde, kde ho dostal), protože již v roce 2010 tvořili muslimové více jak 5.5 % polulace v Holandsku (Pev Research Center).

V Holandsku žije asi 16.4 milónů lidí, z nichž bylo již před šesti lety více jak 900.000 muslimů. Mešit je v Holandsku údajně 475 (Dutch News.nl) a těžko si dovedu představit, že je holanďané zbourají a zakáží Korán, když holandské vlády celá léta výstavby mešit a integraci muslimů podporovali. Věřím, že pan Wilders může zvítězit ve volbách a určitě bych to holanďanům přál, ale nevěřím, že lze ještě Holandsko totálně deislamizovat, po těch desetiletích přijímání muslimských azylantů.

Nedovedu si představit jak lze například dnes již holandským občanům, třeba tureckého původu (2%) zakázat Korán. Myslím, že to již prostě není možné. Holandsko jim dalo občanství jakožto muslimům a tak to myslím i zůstane. Navždy. Ale ukončení migrace z Islámských zemí by byl dobrý krok a věřím, že se to panu Wildersovi pro Holandsko podaří.

"Jestliže se stanu premiérem, uskuteční se i v Nizozemsku referendum o odchodu z EU".

"Nechte Holanďany rozhodnout".

"EU nám bere svobodu rozhodovat a určovat naše vlastní azylové zákony".

"To je důvod, proč je nutné opustit EU".

"Je čas pro nový začátek postavený na naší síle a suverenitě".........(reuters)

PVV by v současném holandském parlamentu údajně vybojovala 35 křesel ze stopadesáti, což by bylo o deset křesel více, nežli má Liberální strana současného premiéra Marka Rutta.

Geert Wilders také minulý měsíc řekl, že je hrdý za svůj pevný postoj k Isámu a že nemá problém s imigranty ze Slovenska, nebo Litvy, ale má problém s imigrací z Islámských zemí.

"Nemůžeme přijmout žádné uprchlíky ze Sýrie a Iráku".

O uspořádání referenda ohledně případného vystoupení z EU promluvil i vůdce italské strany pěti hvězdiček Beppe Grillo, kerý řekl, že se EU rozpadá, rozplývá a všechny země EU by měly uspořádat referendum (novinky).

Italský premiér Matteo Renzi má však s prezidentem Francie Hollandem a německou kancléřkou Merkelovou jinou vizi a slova plná optimismu. Na italském ostrově Ventolene se v minulém týdnu uskutečnila schůzka zmíněných evropských elit. "Mnoho lidí si myslelo, že EU je v koncích kvůli Brexitu". "Není tomu tak". "Chceme psát budoucnost".

Ta nová budoucnost má být i podle našeho pana premiéra Bohuslava Sobotky společná armáda EU. Podle polské televize TVP INFO a serveru protiproud, vznikl nový dokument, který se jmenuje "Silná Evropa v nejistém světě", a ve kterém se píše mimo jiné....

"Naše státy sdílejí společné předurčení a společný žebříček hodnot, které dávají předpoklad k ještě hlubšímu sjednocení našeho obyvatelstva". "Budeme tedy usilovat o politickou unii v Evropě a zveme další Evropany k připojení se k projektu". Tato vize by tedy mohla a asi měla znamenat, že státy EU nebudou mít vlastní armádu, nebo jen částečně, ale jakousi velkou evropskou. O migraci a azylové politice by nerozhodovali jednotlivé státy, ale EU by povinně mohla přerozdělovat imigranty tak, jak uzná za vhodné. EU by sjednotila daňový systém i tajné služby a vznikl by i jednotný trestní zákoník. Byl by společný vízový systém i zahraniční politika.

Společná armáda zemí, které se již neshodnou takřka na ničem podstatném, je jen další utopickou totalitní vizí. Minimálně věřím, že je to jen další bláznivá utopická vize, která se však naneštěstí líbí našemu za vlast bojujícímu panu premiérovi Sobotkovi.

Bulharský premiér Bojko Borisov již nevěří, že migrační krizi dokáže EU smysluplnně vyřešit a plánuje cestu do Turecka a jednání s tureckým premiérem Binalim Yildirimem. Dle parlamentních listů řekl bulharský premiér, že Turecko vnímá jako jediného bulharského spojence v boji s migrační krizí, a že EU vůbec nejedná tak solidárně, jak její představitelé tvrdí.

"Německo říká, vrátíme 20.000 lidí do Maďarska. Maďarsko říká, vrátíme je na Balkán. A co my na Balkáně, ke komu je máme vrátit my? My je nepozvali. Kam je máme vrátit? Co je tohle za unii"?

"Nevidím žádné perspektivní řešení migrační krize v Evropě". "Vidím jen jak země za zemí, ovládané panikou, zachraňují sami sebe a každý si najde svou skulinku v unijních dohodách a smlouvách, která mu to umožní, protože i ty velké evropské země jsou již vyčerpané a jejich občané začínají klást odpor".

"V této situaci by se Bulharsko mělo snažit zachovávat co nejpragmatičtější a nejpřátelštější vztahy se svými sousedy". "Srbsko vytáhlo s armádou, oplotilo hranici a z Bulharska není úniku". "Situace v Řecku bohužel také nevypadá příliš dobře, a proto se musíme pro spojenectví obrátit k Turecku".

Maďarský premiér Viktro Orbán plánuje posílit již existující obranné linie masivnější obrannou hradbou z obav, že Turecko otevře pomyslná stavidla a do Evropy by mohli začít přicházet stovky tisíc migrantů. To by skutečně mohli a Maďaři reagují. Nač čekat beztak nemají.

Ač je internet plný často spíše negativních, násilných, bohužel reálných a smutných videí, tak jsou naštěstí i videa optimistická a pozitivní, která minimálně mě zlepšují náladu. Jedním takovým je i židovská mantra Na-Nach-Nachma-Nachman-Me Úman, o které psala paní Barbora Sedlářová na idnes. Ve videu z izraelských měst je tolik radosti k životu a pozitivní energie, že si to již asi třetí den pobrukuji a nemohu to dostat z hlavy. Velký zážitek.

Druhé za mě krásné video jsem nalezl na stránkách pana Václava Klause mladšího. Dodalo mi radost a naději, byly v něm dlouhé aplausy a ovace pro pana Nigela Faragea, kterých se mu dostalo za jeho slova na volebním sněmu republikánů ve Spojených státech. Proslov pana Faragea a jeho uvedení Donaldem J. Trumpem před republikánské publikum je na samostatný blog, ale atmosféra byla fantastická.....Donald J. Trump........"V tento moment jsem připraven vám představit zde na pódiu muže, který stojí za Brexitem a muže, který dovedl brilantně Spojené království k nezávislosti". "Navzdory všem původním šancím, navzdory všem hrozným nadávkám, navzdory mnoha překážkám"....Dámy a pánové, přichází pan Nigel Farage...

Přišel jsem za Vámi ze Spojeného království se zprávou naděje a optimismu. Se zprávou, která říká, že pokud malý, obyčejní a slušní lidé, skuteční lidé jsou připraveni povstanout a bojovat za to, v co věří, tak můžeme překonat velké banky. Můžeme překonat nadnárodní společnosti.

"A pamatujte, že nic není nemožné pokud je dost slušných lidí připraveno povstat proti vrchnosti".

Autor: Patrik Juda | sobota 27.8.2016 17:09 | karma článku: 40.91 | přečteno: 2080x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 11.68 | Přečteno: 198 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 12.44 | Přečteno: 1270 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.92 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...