Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pražský muslim z Palestiny varoval a Šaría je prý ideální režim pro každou společnost

Bývalý imám pražské mešity, který v Praze žije, a který vystudoval Islámské právo Šaría v Saudské Arábii varoval české muslimy před účastí na křesťanské bohoslužbě konané v rámci demonstrace proti terorismu. Palestinec byl v šoku

"To, že mi jako muslimové jsme přesvědčeni o tom, že Islám jako Šaría, jako islámské právo je ten ideální režim pro každou společnost, tak to je věc teoretická, to je věc naší víry". "V praxi k tomu nikdy nedošlo". "My věříme, že před soudným dnem k tomu dojde". "Ať už Islám v některé zemi vládne, nebo ne, tak v obou případech to nepředstavuje vůbec žádnou hrozbu pro jinověrce"...Samer Shehadeh (Český rozhlas)

Co dodat? Jsem v šoku, ale to je i pan Samer Shehadeh, ač z jiného důvodu.

Muslimský duchovní Samer Shehadeh, který stál ještě před dvěma lety v čele muslimské obce v Praze si postěžoval v Českém rozhlase na mediální protiislámskou kampaň, díky které se mu v Čr žije trošku hůře. Sám však šifrovanou zprávou varoval české muslimy před účastí na křesťanské bohoslužbě, kterou vyvrcholila demonstrace proti terorismu na náměstí Jiřího z Poděbrad počátkem srpna, a která byla reakcí na krvavý červenec v Evropě.

"Důležité upozornění!! Byl jsem v šoku, když mě jeden bratr upozornil na to, že v programu akce plánované na tuto středu v Praze stojí, že někteří muslimové budou přítomní během křesťanské bohoslužby v kostele". "Upozorňuji všechny muslimy, že takové jednání hraničí s odpadlictvím od víry, protože křesťanské bohoslužby vždy obsahují tu nejhorší formu přidružování, tzv velký širk". "Nehledě na další věci v programu, které jsou daleko za hranicemi toho, co je nám  v Islámu povoleno".

"Kdo věří v Alláha a v Soudný den, ať se této akce neúčastní". "Alláh mi budiž svědkem, že jsem před tím varoval". "Rozešlete prosím dál a varujte všechny muslimy".

Tajné služby dle serveru neovlivni již údajně prošetřují pana Shehadeha, a řeší zda se nejednalo o zastrašování, nebo výhrůžky. Pan Shehadeh si na Českém rozhlase sice postěžoval na protiislámské nálady v Čr, zároveň však šíří nálady protikřesťanské a varuje před velkým širkem (uctívání jiných Bohů), což je v Islámu popření víry v jedinečnost Alláha. Několik desítek v Čr žijících muslimů však islámského duchovního neuposlechlo a vyjádřilo tím dle centra Alfirdaus svou reakci na vzrůstající počet teroristických útoků v Evropě a vraždu francouzského kněze Hamela. Sepsali i společné prohlášení, kde vyzývají všechny muslimy, aby stáli proti extremistům, kteří si vzali učení Koránu jako rukojmí, ke splnění svých ohavných cílů. Dobrý čin i slova pro mě.

Tito čeští muslimové, kteří vyjádřili soustrast a solidaritu s oběťmi teroru, však dle pražského islámského duchovního možná spáchali jediný neodpustitelný hřích. "My muslimové věříme v soudný den, kdy Alláh vzkřísí všechny muslimy i nemuslimy a bude je soudit". "A jediný neodpustitelný hřích je, když někdo vzývá někoho jiného než Boha". "A u křesťanských bohoslužeb se to děje, vzývají i syna, otce či anděly".

Poslední dobou se prý život v Čr trošku zhoršuje, trošku výrazněji, vzhledem k protiislámské mediální kampani. "Prakticky opravdu vždy, když si vyrazím se ženou a dětmi do města, nebo na výlet, tak vždycky na nás někdo křičí, vždy slyšíme narážky, vždycky na nás někdo nadává". Pan Samer Shehadeh, který hovoří plynně česky si myslí, že média zobecňují a přehlížejí určitá fakta ohledně islámského terorismu. Vraždící maniak z Nice prý neměl spojitost s terorismem.

"Neměl s Islámem vůbec nic společného"...... řekl dvakrát za sebou. Masový vrah s náklaďákem z Nice, který zavraždil 85 lidí, Mohamed Bouhlela byl Francouz tuniského původu. Byl to těžký alkoholik, který v životě nevkročil do mešity, a že by se hlásil k IS bylo prakticky nemožné, řekl také v Česku žijící muslimský duchovní.

Nechceme se mi věřit, že na pana duchovního, který v Praze žije již pět let, prakticky vždy, když si vyjde s rodinou někdo pokřikuje. Minimálně agentura AP citovala Bouhlelova strýce z Tunisu, kteý řekl, že jeho synovec byl kontaktován asi dva týdny před svou vražednou jízdou alžířanem z Islámského státu, který jej naverboval (lidovky). Na internetu dle vyšetřujícího prokurátora Molinse projevoval zájem o radikální islamistické hnutí. Těžkých alkoholiků je možná dost i v Čr, ale to přeci neznamená, že tu vraždí s náklaďáky neviné lidi a děti.

Pan imám říká, že masový vrah z Nice nebyl nikdy v mešitě. Jak to může vědět, nebo jak to může kdokoliv vědět, je mi záhadou, stejně jako tvrzení, že bylo prakticky nemožné, aby se hlásil k Is. Pokud snad terorismus nutně souvisí s návštěvami mešit, tak bych snad na místě pana duchovního o mešitách pomlčel. Varovat muslimy a být z nich v šoku, protože chtěli a vyjádřili sounáležitost s oběťmi teroru je také to, co hloubí příkopy ve společnosti.

Pan Samer Shehadeh na svém již smazaném videu z YT údajně velmi svérázně komentoval teroristické útoky (neovlivni,Tn.cz). "Pokud se, nedejbože, něco stane, tak to bude výsledek vaší provokace". "Když budu někoho neustále šťouchat, neustále, neustále, no tak mě nakonec uhodí". "Pomstí se". "Možná nepřiměřeně". "Bude to nepřiměřená reakce, hloupé chování". "No ale on už se prostě neovládl".

Tak to mi ale nezní jako duševní choroby, o kterých pan imám také dlouho povídal a samozřejmě o nebezpečné a sílící islamofobii. To je prý ta hrozba.

Další vraždící stvůra z amerického Orlanda, Omar Mateen, který vystřílel 49 lidí prý také nebyl islamista, protože navštěvoval homosexuální klub, což prý jasně jasně dokazuje to, že neměl s islamisty nic společného, protože to je s Islámem neslučitelné. Byl prý také "pouze" psychicky narušen, ale mluví se prý jen o islamistech. Říkám si, že pokud se nějaký chorý mozek rozhodne vystřílet klub, tak se s ním i předem dokonale seznámí. Ale i kdyby to byl homosexuál, tak těch jsou přeci milióny a nevyvražďují lidi jako tato kreatura.

"Ti lidé nevraždili ve jménu Islámu, ale pouze z důvodu, že byli psychicky narušeni, jako ten Němec íránského původu v Mnichově". To je síla, protože tento další masový vrah zavraždil devět lidí a Alláh Akbar byl opět u toho. Je to teď častý pokus o manipulaci s krutou a vražednou realitou tím, že se z vrahů a teroristů dělají "pouze" nemocní lidé. Normální lidé to pro mě skutečně nejsou, protože islamistický fanatismus a absolutní nenávist jim napadli mozek myslím častěji a více, než stále uváděná válečná, či cestovní traumata.

Na závěr napíši o za mě další divnosti těch "hodných a neziskových" neziskovek, o kterém jsem se dočetl na protiproudu. Lidskoprávním organizacím ve Francii se po dlouhé a velké kampani podařilo dostat z vazby na svobodu dvacetiletého Hamida Mourada, kterého francouzské tajné služby podezřívali ze spolupráce na masakru v Charlie Hebdo. Zastali se jej i spolužáci a vedení školy, protože byl prý vzorný student. Spolužáci tvrdili, že v době útoku byl s nimi ve třídě. Tento propuštěný vzorný student byl v červenci zadržen v Turecku, když se chtěl dle Daily Mail přidat k Islámskému státu. Nevím jestli s terorem v redakci Charlie Hebdo něco měl společného, ale zase tak vzorný člověk to asi není.

Ve Francii budou mít děti od nového školního roku novinku. Školy a školky budou mít třikrát ročně protiteroristické cvičení zaměřené na simulaci útoků. Malé děti to mají pojmout formou hry, která se jmenuje "Královské ticho" (Le roi silence). Školy a školky bude chránit na 3000 policejních rezervistů, kteří budou hlídat všechny vchody i východy (Jiří X. Doležal). Myslím, že je to správné a ve Francii i nezbytné, ale  nejen tam.

Královské ticho v médiích ohledně islamistického terorismu, nezvládnutelné imigrace a muslimské integrace by si možná mohl přát pan bývalý imám z pražské mešity Samer Shehadeh. Ale tam, kde bylo ticho v médiích a překrucovala se fakta, tak tam je dnes i islámský terorismus.

Fakta o Islámu a islamistech v médiích není protiislámská kampaň, ale bohužel smutná, krvavá a islamistických fanatiků plná realita.

 

 

 

Autor: Patrik Juda | pondělí 29.8.2016 19:32 | karma článku: 40,95 | přečteno: 2800x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Britský profesor a možná i kanibal vychvaluje lidské maso. Kravičky už nezabíjet. Bů

Další pokrok lidstva. Zakopání těla je prý nehospodárné. Šetrné je asi příbuzného sníst. Proč nám lidské maso vadí, ale zvířecí ne, ptá se profesor. Nová kulturní tradice žehlení prsou a tisíc zmrzačených britských dívek. A sója?

30.8.2019 v 14:01 | Karma: 32,37 | Přečteno: 1284x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Ceny z posledního světového festivalu poezie aneb budoucnost prý není žena

V londýnském Roundhouse se udělovali ceny za rok 2018 a zněla silná slova. Já jsem žena. A já mám penis. Budoucnost je černá. Budoucnost jsou lesby. Budoucnost je trans. Budoucnost jsou sexuální pracovnice, muslimky a postižené..

29.8.2019 v 16:06 | Karma: 35,36 | Přečteno: 780x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Fedor Gál o Češích, nedostatku soucitu, demenci a primitivním nacionalismu

Václav Klaus je dle pana Gála jeden z hlavních architektů primitivního českého nacionalismu a jeho syna nemůže ani číst. Cítí signály 30.let minulého století a ohrožení svobody. Občané myslí příliš často na sebe a chce se mu řvát.

25.8.2019 v 13:37 | Karma: 43,64 | Přečteno: 2850x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Pedofil roky znásilňoval malé holčičky, včetně dcery. Státní zástupce navrhoval podmínku!

Dceru znásilňoval od tří let a kamarádky od sedmi! Dostal šest let! Je to vůbec možné? Dcera prý nechtěla použít odpor! Pachatel se omluvil, že je prý těžce nemocný. Není pochyb, ale je duševně zdráv státní zástupce? A naše soudy?

23.8.2019 v 13:10 | Karma: 39,47 | Přečteno: 1828x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Politický bizár spustil špínomet na pana Václava Klause mladšího

Panika z Trikolóry probudila v některých lidech to nehorší. Pravda a láska asi musí chvíli počkat, protože se lidé s pokřiveným charakterem posmívají vzhledu pan Klause. Ubohé a nízké. Proč to Feri, Holubová, nebo Klus dělají?

21.8.2019 v 16:39 | Karma: 43,14 | Přečteno: 2123x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Hvězdná pěchota na iDNES aneb Svět se řítí do záhuby a to do dvanácti let!

Prožívají ekologický žal a organizují stávky. Je jim na nic a úzko z té klimatické krize, protože Svět se prý řítí do záhuby. Nemáme čas! Za vše má vinu Evropa! Gréta má smysl a musíme stávkovat! Nelétají a maturitu ještě nemají..

18.8.2019 v 12:05 | Karma: 42,63 | Přečteno: 1854x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Súdánec ubodal v Británii mladou ženu. Odmítla s ním sex.

Útoky nožem v Británii! Tolik ho její odmítnutí naštvalo, že se rozhodl jí dát lekci. Po patnácti bodnutích, což byla ta lekce zbyly z nože tři kusy. Vím, že umírám stihla ještě říci. Jedinou její provokací bylo, že jej odmítla...

18.8.2019 v 11:01 | Karma: 40,96 | Přečteno: 1881x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Špinavou a likvidační kampaní doživotně ocejchovaná operní legenda Plácido Domingo

Slova jsou mocná. Sebevraždy, konce kariér a cejchy na celý život. Stačí říct já také! Další v pořadí koho zničit je Maestro Domingo. Muži se nemohou před totuto ohavností nijak bránit. Presumpce neviny nula. Divný, falešný svět.

14.8.2019 v 11:31 | Karma: 38,32 | Přečteno: 1223x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Páteční pasení ovcí na ČT aneb námi placení manipulátoři se nám denně smějí.

Sledoval jsem včera veřejnoprávní ČT. Liberální demagogie od rána do noci. Gréta imponuje, je svatá a zaslouží obdiv. Německo prý migrační krizi ustálo a nárůst preferencí AfD je nárůstem frustrace. O obřím nárůstu vražd ani slovo

10.8.2019 v 13:09 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1413x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Uprchlíci z Afriky migrují za statisícové sumy přes půl zeměkoule do Mexika

Politika Salviniho možná začíná fungovat. Milionáři z "chatrčí" mají novou trasu do Nového světa, kde však pan Trump staví plot. Svět začíná být méně humánní, stýská si Lékař bez hranic, protože prý ty migranty zachraňovat musíme.

8.8.2019 v 14:25 | Karma: 40,89 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Olga Sommerová je z Čechů znechucena a většina společnosti prý nemá zdravý rozum

Většina Čechů je nevzdělaná. Doufá, že sprostý Zeman je nemocný a zdraví jeho mandát možná letos ukončí. Babiš je zločinec, krysař, ale peníze jí nesmrděly. Volby jsou prý zmanipulované, nesvobodné a sní prý o návratu demokracie?

5.8.2019 v 1:38 | Karma: 44,83 | Přečteno: 3137x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

ČT bude učit diváky jak rozpoznat fake news, pravdu a manipulace. Je to pouze žert?

V ČT od podzimu začíná nová soutěž. Soutěžící budou hledat pravdivé a nepravdivé výroky, či videa. Bude hned první díl o paní Fridrichové, nebo o té zmanipulované, neobjektivní a legendární americké volební noci? A co zprávičky?

3.8.2019 v 9:47 | Karma: 42,87 | Přečteno: 1796x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Německo : Horor ve Frankfurtu a hrůzná ohavnost ve Freiburgu jakou nepamatují

Ve strašidelném Německu dnes shodil ve Frankfurtu muž afrického původu osmiletého chlapce s matkou pod rychlík. Chlapec zemřel. Šokovaní lidé jej pronásledovali a na nádraží byl zadržen. Ve Freiburgu řeší proces jaký nepamatují...

29.7.2019 v 17:42 | Karma: 45,20 | Přečteno: 3727x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Jak zelený , "hodný" moralista kritizuje advokátku za otevřený dopis velvyslanci v Německu

Paní Hamplová napsala vyjádření postoje mnoha svých spoluobčanů a co se nestalo? Ihned je na Manipulátorech označena za populistku tím prý hodným pánem, který tolik prý bojuje proti nenávisti a propaguje ten etický a zelený Svět..

27.7.2019 v 15:06 | Karma: 44,18 | Přečteno: 2337x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Alexander Tomský o falešné ideologii, zhoubném liberalismu a cestě do nikam

V Anglii je to katastrofa. Homosexuální ideologie je nadřazena většině. Začíná to i na Slovensku? Ten spor je o lidskou přirozenost. Na ČT24 pana Tomského již vyřadili. EU je utopický projekt . Evropa nás vydírá a dopadne špatně..

24.7.2019 v 16:37 | Karma: 40,60 | Přečteno: 1727x | Diskuse| Osobní
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik