Muslimské gangy sexuálních násilníků ve Velké Británii

31. 08. 2016 8:06:31
Některé skandály jsou tak masivní, že jim lze jen stěží uvěřit. "Máme mimořádný problém, který zahrnuje dědictví pákistánských mužů, kteří cílí na mladé, zranitelné a bílé anglické dívky". Televize CBN natočila reportáž z Londýna.

Televize CBN odvysílala reportáž z Londýna, kterou nazvala Snadné maso (Easy meat), a která pojednává o smutném a otřesném problému s gangy mladých muslimů, kteří páchají sexuální násilí na bílých ženách a dětech, a to již dlouhé roky. Bylo to ale tabu.

"Až milión bílých dětí se může stát v Anglii obětí znásilnění od muslimských znásilňujících gangů, které jsou ve Velké Británii od shora až dolů". "Některé skandály jsou tak masivní, že jim lze jen stěží uvěřit". Podle policejního analytika George Iglera je setkání s tímto problémem neuvěřitelné a mimo rámec chápaní. Bezprostřední reakcí prý je, že tomu člověk ani nechce uvěřit. "Je stále těžší tomu uvěřit". "Britská vláda stále tuto kriminalitu nezastavila".

Reportér Dale Hurd uvádí reportáž s tím, že Velká Británie má mimořádný problém, který zahrnuje dědictví pákistánských mužů, kteří cílí na mladé bílé anglické dívky s tím, že to nejsou pouze jeho slova, ale že to jsou slova bývalého ministra vnitra a člena britského parlamentu Jacka Strawa, který řekl také, že součástí tohoto dědictví Pákistánců je i jejich pohled na bílé angličanky jakožto na "snadné maso".

Stále se jen mluví o rasismu, ale zde jsou fakta. Jedná se o výpočet, který vychází z počtu již odsouzených pachatelů sexuálního násilí a výsledkem je, že britští muslimští muži jsou 170 krát častěji členy gangů sexuálních násilníků něž nemuslimové a to prý dokonce nejsou zaznamenány případy, že by nemuslimové dělali takové věci muslimským dívkám. V jedné britské jurisdikci bylo odhadnuto, že šest ze sedmi muslimů o těchto ohavných činech ví, a nebo jsou přímo členy těchto gangů. Ve Velké Británii je to problém již dlouhá léta, ale tyto problémy řeší bohužel poslední roky i jiné země, které byly tolik vstřícné k muslimským imigrantům a multikulturalismu.

Policejní analytik George Igler dále řekl, že případ, který nemá je, že by se nemuslimští muži zaměřovali na muslimské dívky touto formou organizovaného znásilňování. "Argument, že kriminalita tohoto typu existuje všude není pouze falešná, ale stává se úmyslně podporována médii". "To, čemu musíme porozumět ohledně znásilňování dětí není pouze o sexuálním zneužívání". "Jedná se o nepopsatelnou úroveň násilí". "Oběti jsou znásilňovány i noži, oběti jsou znásilňovány lahvemi a oběti mají přitlučené jazyky ke stolům". Ohavné odpornosti, ale tato kriminalita naštěstí není všude. Je jen tam, kde to dopustili. Tam, kde se zatajovala realita.

V reportáži jsou popsány i případy dívek, které v pátek odešli z dětského domova a v pondělí se vraceli pod vlivem drog s krvácejícími třísly po stovkách znásilnění od muslimských mužů.

Britská žena Christine z organizace Ženy proti mladým násilníkům poukazuje na problém britských úřadů, které prý často poukazují na pochybení znásilněných dívek, a nebo vidí chybu u rodičů, protože si nehlídají své děti. Stephen Luthen, známý též jako Tommy Robinson, který je bývalým lídrem uskupení Obrany Anglie (English Defence League) popisuje, že už když byl malý kluk v Lutonu, tak mu rodiče říkali, že jeden člověk z jeho rodiny byl pronásledován takovým gangem.

"Moje sestřenice byla nalezena nahá, znásilněná a utíkající z komunity muslimů, když jí bylo 13 let". "Stala se z ní prostitutka". "Policie nepomohla, ale pouze konstatovala, že je narkomankou". "Ona byla narkomankou". "Předtím, než ji znásilnili, tak ji dali drogy".

Někdo říká, že tyto gangy mladých sexuálních násilníků pocházejí z konkrétní části Pákistánu, ale vlastně je to Korán, který podporuje muslimy v tom, mýti ženy za nepřátele a sexuální otrokyně, a také to, že Mohamed měl sex s 9 letou manželkou. Islámský stát veřejně obhajuje sexuální otroctví a říkají..Zotročte rodiny nevěřících a berte jim ženy jako konkubíny, což je pevně stanoveno v právu Šaría, nebo v Islámském právu. Znásilněné ženy a děti jsou oběťmi multikulturalistické revoluce, zazní také v reportáži. "Důvody této kriminality byly zakrývány a v tom se pokračuje i dnes politickou korektností".

Když Peter McLoughin dopsal svou knihu Snadné maso, tak mu z bezpečnostních důvodů nebylo umožněno vystoupit ani před kamerou k rozhovoru. "Nikdo nechce být za rasistu". "Novináři o tom nemluví, protože pachatelé jsou většinou tmavší pleti a muslimové". "Lidé z oboru péče o dítě používají politickou korektnost jako Omertu (část kodexu mafie) a kód k mlčení ohledně toho, co má veřejnost vědět".

Policejní analytik poukazuje na signály, že ta obvinění z rasismu jsou nejmocnější známou zbraní. "Toto je také příklad, co se může stát v 60 milionové zemi, kde tisk odmítl informovat, kde všechny agentury selhali, selhali v diskuzi a v jednání o tom, co se ve skutečnosti děje". "To zakrytí bylo konečně odhaleno, ale gangy mladých násilníků pokračují a fungují dál".

Nemám krev na rukou, ale mnoho krve bude prolito v této zemi a ta krev bude na rukou našich lídrů, říká Stephen Luthen. "A jednou přijde čas, kdy si uvědomí, co provedli a lidé naší země si to uvědomí také". "Prodali nás". "Zničili náš národ". "Zničili naši kulturu".

Závěrem se ještě vyjádřil policejní analytik....Pokud jste mladá anglická dívka, které je mezi devíti až čtrnácti lety a pokud se stanete předmětem zvráceností od muslimských mužů, tak budete existovat v zemi, ve které síla zákonů a pořádek prostě nefunguje.

Nikdy bych nechtěl fungovat v takové zemi a věřím, že evropští voliči porazí multikulturalisty i tu smrtící politickou korektnost. Kód mlčení k veřejnosti je zhouba.

Autor: Patrik Juda | středa 31.8.2016 8:06 | karma článku: 47.55 | přečteno: 10179x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 21.06 | Přečteno: 411 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 291 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 67 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 26.76 | Přečteno: 572 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...