Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Závislí imigranti v Německu a slova maďarského starosty hraničního města Mórahalom

Beznadějně závislí imigranti na hazardu a alkoholu si žijí v Německu svůj sen o výhře z peněz plátců daní a experti varují. Migranti ze 70 zemí byli registrováni v Maďarsku, ale v drtivé většině tvrdí, že jsou dvanáctiletí Syřané.

Experti na závislosti v Německu varují, že uprchlíci se stávají závislími na hazardu a prohrávají svou finanční podporu od německých daňových poplatníků ve stále vzrůstajících číslech. Tři německé spolkové země se rozhodli poukázat na ta temná vábení sázení online a ve velkém v pouličních kasinech. V Hesensku, Dolním Sasku a v Durynsku se rozhodli natočit video pro speciální akci, které má imigranty odradit od tohoto jednání a od jejich propadnutí hazardním hrám. Video bylo natočeno v němčině, turečtině a arabštině.

Patologičtí hráči jsou vyobrazeni jako ztroskotanci a zoufalci, což je skutečně často jejich údělem. Lidé, kteří již ztratili kontrolu nad sebou samými i penězi, ač mnoho z těchto lidí v Německu si ty prohrané peníze nemuselo vydělat, neboli jejich cenu asi nejsou schopni zcela ocenit. Martina Kuhnt, která je expertkou na gamblerství vysvětluje tu známou motivaci patologických hráčů, a to je sen  a představa, že velká výhra uprchlíkům změní život. Tyto sny motivují uprchlíky do dalšího a dalšího nebezpečného sázení. Toto chování se samozřejmě netýká pouze závislích uprchlíků, ale závislích gamblerů obecně.

K tradicím německých kasin i sázkových kanceláří patří často bezplatné jídlo i pití pro hráče, což je dalším lákadlem pro imigranty, že mohou opustit prostředí ubytoven  a hostelů, kde toho mají často jen málo na práci a nudí se. Když to velmi zjednoduším, tak jste nám dali bydlení, stravu, šanci na nový život, dostáváme finanční podporu, ale na oplátku vám zvedneme počet závislích osob, které stojí stát jen další peníze, příliš nepracujeme a kriminalita stoupá. S patologickými hráči se také zvyšuje kriminalita, protože ten pocit rychle prohraných peněz nutí k přemýšlení, kde vzít další.

Mladí uprchlíci v Německu jsou také ohroženi tím, že propadnou závislosti na alkoholu, protože legální je již od 16 let. Někteří z uprchlíků prohrají svou podporu za jediný den, nebo během jediné sázky. Nabídnout jim terapii je často obtížné, protože se stydí za své dluhy. Mezi imigranty bez doprovodu se rozmáhá pití alkoholu a někteří se již snaží zbavit se své závislosti na tvrdém alkoholu ve státních programech. Další podstatné výdaje pro německé plátce daní. S mladými migranty bez doprovodu nemají problémy pouze v Německu, ale například v Maďarsku tvrdí tisíce pákistánských mužů, že jsou dvanáctiletí chlapci.

Více jak milion imigrantů a žadatelů o azyl, zpustošených terorem a válkou křižuje Evropou již dva roky, s touhou začít nový život ve Velké Británii, Francii, Německu a v jiných západoevropských zemích. V posledních dvou letech však byli zaregistrováni imigranti z více jak 70 zemí světa. Starosta maďarského města Mórahalom, které hraničí se Srbskem, řekl exklusivně pro Express, že sledoval rozpad svého domova předtím, než vládní strana Fidesz nechala postavit 175 km dlouhý ochranný plot z ostnatého drátu.

Malé město nesmírně trpělo v průběhu migrační krize a investoři odcházeli. Turismus vábil více jak milion a půl návštěvníků do lázní každý rok, ale toto odvětví utrpělo pád, spolu s obrazem imigrantů střetávajících se s policií ve světových zpravodajstvích. Více jak 4000 imigrantů vloni v létě překročilo denně Srbsko-Maďarskou hranici, do té doby, než vláda postavila plot, který je hlídaný policisty, vojáky a psy. "Charitativní organizace a levicový politici napříč světem říkají, že jsme jim zabouchli dveře k řešení, které oni nárokují, neboli nechat tyto vystrašené válečné uprchlíky jít dále do Evropy a neponechávat je v Srbsku".

Ale zkušenosti města jsou takové, že nepřicházejí pouze Syřané, Iráčané a Afghánci. "Lidé ze západní Evropy nemají představu úrovně finanční zátěže spojené s imigranty". Myslím, že již trochu mají. "Zaregistrovali jsme migranty ze 70 zemí světa, včetně člověka z Kuby, a tomu nerozumím". "Nemyslím, že ve všech 70 zemích je válka, nebo jiné problémy, ale každý tvrdí, že je ze Sýrie a všem jim je údajných dvanáct let". "V této situaci musí úřady dokázat, že té osobě není 12 let". "Měli jsme okolo 3000 Pákistánců, u kterých bylo jen ztěží uvěřit, že je jim 12 let". "Oni nemohli prokázat skutečnou pravdu".

"Město se rozhodlo pomoci imigrantům a postarat se o ně, ale brzy se dostavilo rozčarování, když se ukázalo, že oni nechtějí zůstat, ale chtějí jít dál". "Navzdory tomu, že naše město dávalo potraviny, vodu a zdravotnické pomůcky několika stům tisícům lidí po několik měsíců z vlastního rozpočtu". "Protože jsme nechtěli být sobečtí a bez zájmu k této lidské situaci". "Migranti zde nechtějí zůstat". "Ne v tomto městě, nebo v Maďarsku". "Chtějí do Velké Británie, Německa, Švédska a do těch zemí, kde je sociální systém a rozpočet silnější". "Chtějí to nejvyšší možné sociální zabezpečení".

Migranti se podle pana starosty Zoltána Nógrádiho učí pouze anglické fráze, jako....."Žádnou policii". "Žádné tábory". "Žádnou registraci". "Milujeme Angelu Merkelovou". Možná časem zůstanou osamoceni s touto láskou. Počty přicházejících imigrantů výrazně poklesly, po stavbě plotu. Můžeme být vděčni existenci plotu, dodává starosta Mórahalomu. Oficiální údaje uvádějí, že pouze 74 uprchlíků překročilo Srbsko-Maďarské hranice tento měsíc po maďarských opatřeních proti ilegální migraci.

Na závěr ještě napíši statistiky z Anglie a Walesu, kde umožnili vstoupit do země a začít nový život za poslední rok 1602 Syřanům. Těm, kteří na to mají legální právo. Již 900 jich bylo zadrženo za vážné zločiny, což činí neuvěřitelných 56% z nich. Do EU přišlo za posledních 5 let až 5 milionů "uprchlíků". Mnoho statistik však bylo veřejnosti tajeno. No, tak tomu velmi věřím, že mnoho statistik bylo tajeno, protože většina z těch čísel ohledně uprchlíků jsou dost skandální.

Pan prezident Miloš Zeman dnes vystoupil na závěr poutní mše ve Staré Boleslavi věnované odkazu svatého Václava a připomenul slova, že Bůh láska jest a lásky kdybych neměl, nic nejsem. "Připomeňme si tato slova v době, kdy celá Evropa znovu hledá své kulturní kořeny v náporu islámského fundamentalismu". "Snažme se učinit vše pro to, abychom se k těmto kořenům opravdu vrátili".

Myslím, že pokud to nedokážeme, tak bude v Evropě vládnout právě ten krutý a netolerantní islámský fundamentalismus, nehledě na všechny peníze, které nekonečná migrace stojí.

Zdroje: Express.co.uk..Pakistanis claim to be Syrian children as migrants registered from 70 countries in Hungary...Immigrants addicted to gambling, alcohol and spending all their money in one day....England and Wales : over 56% of Syrian refugees comitted severe crimes in less than a year.

Autor: Patrik Juda | středa 28.9.2016 17:17 | karma článku: 43,03 | přečteno: 3208x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Britský profesor a možná i kanibal vychvaluje lidské maso. Kravičky už nezabíjet. Bů

Další pokrok lidstva. Zakopání těla je prý nehospodárné. Šetrné je asi příbuzného sníst. Proč nám lidské maso vadí, ale zvířecí ne, ptá se profesor. Nová kulturní tradice žehlení prsou a tisíc zmrzačených britských dívek. A sója?

30.8.2019 v 14:01 | Karma: 32,37 | Přečteno: 1284x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Ceny z posledního světového festivalu poezie aneb budoucnost prý není žena

V londýnském Roundhouse se udělovali ceny za rok 2018 a zněla silná slova. Já jsem žena. A já mám penis. Budoucnost je černá. Budoucnost jsou lesby. Budoucnost je trans. Budoucnost jsou sexuální pracovnice, muslimky a postižené..

29.8.2019 v 16:06 | Karma: 35,36 | Přečteno: 780x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Fedor Gál o Češích, nedostatku soucitu, demenci a primitivním nacionalismu

Václav Klaus je dle pana Gála jeden z hlavních architektů primitivního českého nacionalismu a jeho syna nemůže ani číst. Cítí signály 30.let minulého století a ohrožení svobody. Občané myslí příliš často na sebe a chce se mu řvát.

25.8.2019 v 13:37 | Karma: 43,64 | Přečteno: 2850x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Pedofil roky znásilňoval malé holčičky, včetně dcery. Státní zástupce navrhoval podmínku!

Dceru znásilňoval od tří let a kamarádky od sedmi! Dostal šest let! Je to vůbec možné? Dcera prý nechtěla použít odpor! Pachatel se omluvil, že je prý těžce nemocný. Není pochyb, ale je duševně zdráv státní zástupce? A naše soudy?

23.8.2019 v 13:10 | Karma: 39,47 | Přečteno: 1828x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Politický bizár spustil špínomet na pana Václava Klause mladšího

Panika z Trikolóry probudila v některých lidech to nehorší. Pravda a láska asi musí chvíli počkat, protože se lidé s pokřiveným charakterem posmívají vzhledu pan Klause. Ubohé a nízké. Proč to Feri, Holubová, nebo Klus dělají?

21.8.2019 v 16:39 | Karma: 43,14 | Přečteno: 2123x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Hvězdná pěchota na iDNES aneb Svět se řítí do záhuby a to do dvanácti let!

Prožívají ekologický žal a organizují stávky. Je jim na nic a úzko z té klimatické krize, protože Svět se prý řítí do záhuby. Nemáme čas! Za vše má vinu Evropa! Gréta má smysl a musíme stávkovat! Nelétají a maturitu ještě nemají..

18.8.2019 v 12:05 | Karma: 42,63 | Přečteno: 1854x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Súdánec ubodal v Británii mladou ženu. Odmítla s ním sex.

Útoky nožem v Británii! Tolik ho její odmítnutí naštvalo, že se rozhodl jí dát lekci. Po patnácti bodnutích, což byla ta lekce zbyly z nože tři kusy. Vím, že umírám stihla ještě říci. Jedinou její provokací bylo, že jej odmítla...

18.8.2019 v 11:01 | Karma: 40,96 | Přečteno: 1881x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Špinavou a likvidační kampaní doživotně ocejchovaná operní legenda Plácido Domingo

Slova jsou mocná. Sebevraždy, konce kariér a cejchy na celý život. Stačí říct já také! Další v pořadí koho zničit je Maestro Domingo. Muži se nemohou před totuto ohavností nijak bránit. Presumpce neviny nula. Divný, falešný svět.

14.8.2019 v 11:31 | Karma: 38,32 | Přečteno: 1223x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Páteční pasení ovcí na ČT aneb námi placení manipulátoři se nám denně smějí.

Sledoval jsem včera veřejnoprávní ČT. Liberální demagogie od rána do noci. Gréta imponuje, je svatá a zaslouží obdiv. Německo prý migrační krizi ustálo a nárůst preferencí AfD je nárůstem frustrace. O obřím nárůstu vražd ani slovo

10.8.2019 v 13:09 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1413x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Uprchlíci z Afriky migrují za statisícové sumy přes půl zeměkoule do Mexika

Politika Salviniho možná začíná fungovat. Milionáři z "chatrčí" mají novou trasu do Nového světa, kde však pan Trump staví plot. Svět začíná být méně humánní, stýská si Lékař bez hranic, protože prý ty migranty zachraňovat musíme.

8.8.2019 v 14:25 | Karma: 40,89 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Olga Sommerová je z Čechů znechucena a většina společnosti prý nemá zdravý rozum

Většina Čechů je nevzdělaná. Doufá, že sprostý Zeman je nemocný a zdraví jeho mandát možná letos ukončí. Babiš je zločinec, krysař, ale peníze jí nesmrděly. Volby jsou prý zmanipulované, nesvobodné a sní prý o návratu demokracie?

5.8.2019 v 1:38 | Karma: 44,83 | Přečteno: 3137x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

ČT bude učit diváky jak rozpoznat fake news, pravdu a manipulace. Je to pouze žert?

V ČT od podzimu začíná nová soutěž. Soutěžící budou hledat pravdivé a nepravdivé výroky, či videa. Bude hned první díl o paní Fridrichové, nebo o té zmanipulované, neobjektivní a legendární americké volební noci? A co zprávičky?

3.8.2019 v 9:47 | Karma: 42,87 | Přečteno: 1796x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Německo : Horor ve Frankfurtu a hrůzná ohavnost ve Freiburgu jakou nepamatují

Ve strašidelném Německu dnes shodil ve Frankfurtu muž afrického původu osmiletého chlapce s matkou pod rychlík. Chlapec zemřel. Šokovaní lidé jej pronásledovali a na nádraží byl zadržen. Ve Freiburgu řeší proces jaký nepamatují...

29.7.2019 v 17:42 | Karma: 45,20 | Přečteno: 3727x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Jak zelený , "hodný" moralista kritizuje advokátku za otevřený dopis velvyslanci v Německu

Paní Hamplová napsala vyjádření postoje mnoha svých spoluobčanů a co se nestalo? Ihned je na Manipulátorech označena za populistku tím prý hodným pánem, který tolik prý bojuje proti nenávisti a propaguje ten etický a zelený Svět..

27.7.2019 v 15:06 | Karma: 44,18 | Přečteno: 2337x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Alexander Tomský o falešné ideologii, zhoubném liberalismu a cestě do nikam

V Anglii je to katastrofa. Homosexuální ideologie je nadřazena většině. Začíná to i na Slovensku? Ten spor je o lidskou přirozenost. Na ČT24 pana Tomského již vyřadili. EU je utopický projekt . Evropa nás vydírá a dopadne špatně..

24.7.2019 v 16:37 | Karma: 40,60 | Přečteno: 1727x | Diskuse| Osobní
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik