Muslimové v Londýně požadují právo Šaría a raper chce utnout hlavu panu Nigelovi Farageovi

30. 09. 2016 20:08:51
Muslimové protestují v ulicích Londýna a požadují, aby se Británie proměnila v Islámský stát, než prý bude příliš pozdě. Narkoman a raper ve videu vyzývá, že jestli bezvěrci neodejdou z města, tak je všechny zatraceně zabijeme....

Situace v Londýně není jednoduchá a tisíce muslimů protestují v ulicích. Na svých demonstracích požadují, aby se Velká Británie přeměnila v Islámský stát dříve, než bude pozdě. Islámské právo Šaría požadují zavést co nejdříve. A co na to muslimský starosta Sadiq Khan? Video plné nenávisti a proti všem Britům ztaženo nebylo, ač nový starosta Londýna sliboval, že zakročí proti projevům nenávisti na internetu i obecně. Ale možná jen proti některým projevům nenávisti a určitě ne proti těm muslimským. Bohužel.

Islám uchvacuje Evropu! Probuďte se, než bude příliš pozdě, píše se také v článku. Islám je nejrychleji rostoucí náboženství v Evropě. Od roku 1960 se v západní Evropě začali objevovat muslimští imigranti, a to především v Německu, Francii a v Belgii. V první vlně přicházeli především z Balkánu do severozápadní Evropy. Co do počtů muslimů je v zemích západní Evropy nejvíce Pákistánců, Turků, Maročanů, Alžířanů a Tunisanů. Zpravidla žijí v městských oblastech, kde jsou často soustředěni v chudých lokalitách velkých měst.

Podle Research Centra, které se zabývalo budoucností muslimů ve světě, jich v Evropě žilo již v roce 2010 asi 44 milionů, což bylo 6% všech obyvatel Evropy. Za těch šest let se tato čísla samozřejmě zvýšila, a to myslím prudce. Nejvíce muslimů žilo před šesti lety v Paříži, když již tehdy byl jejich počet 1.7 milionů lidí. Další výrazná muslimská komunita žije v Londýně. Pokud bude pokračovat muslimská migrace a plodnost současnou rychlostí, tak do roku 2030 bude 10% ve Francii žijících lidí vyznávat islám a s nimi i 8% celé evropské populace. Ta rychlost muslimizace Evropy je vidět například na videích z Londýna současnosti.

Neuvěřitelných 80% muslimů v Londýně podporuje Islámský stát, a to jich tam žije asi 1.3 milionu. Bílí Britové jsou již v Londýně v menšině. Muslimové na velkých a nenávistných demonstracích skandují, že Šaría je řešení pravdy a islám bude světu dominovat. Zní to hrozně, ale v Londýně se to již pomalu stává realitou i s muslimským starostou Khanem. Ze 60% žijí v Londýně již nebělošští Britové, kteří se narodili v zahraničí a mluví asi 300 jazyky. Na demonstracích mají ve velkých počtech transparenty s nápisy jako,.. Britská policie táhni do pekel, Šaría již brzy, nebo Islám bude dominovat všem a svoboda ať táhne do pekel. To nemá nic společného s vděkem, ale je to otevřená nenávist ke všem nemuslimům v Británii žijících. Zcela neskrývaná nenávist k původním obyvatelům Velké Británie.

Do toho všeho vytvořil nenávistné video narkoman a raper, který si říká Zebadiah (vl. jménem Robert Bealer), ve kterém požaduje setnout hlavu panu Nigelovi Farageovi i jiným. Video nahrané ve čtvrtek na YouTube má charakteristiky Islámského státu a objevilo se jen pár měsíců po zavraždění britské členky parlamentu Jo Coxové. Na videu je zadržený muž v oranžové kombinéze, jakože v Guantanámu a s maskou Nigela Faragea, jak je vláčen islamisty s mačetami.

Na videu je slyšet rapující muž, který má narážky na brutálně zavražděného britského vojáka Rigbyho islámskými teroristy v Londýně 2013 a začíná svůj odporný klip šeptajícím hlasem, který říká, sekejte jim hlavy. Video dále obsahuje množství odkazů na Islámský stát, včetně skutečného videa Islámského státu, ač je překryto. V textu se zpívá..."Pryč s hlavou Faragea (bývalý lídr UKIP, Strany nezávislosti Spojeného Království a strůjce Brexitu)". "Pryč s hlavou Tommyho Robinsona (zakladel a bývalý lídr Ligy na obranu Anglie)".

"Aby bylo jasno, tak chci jejich hlavy na kopích". Desetkrát zopakuje zabte je! "Říkám, jestli neodejdou z města, tak zabijeme muže, zabijeme ženy, zabijeme děti, zabijeme nemluvňata, zabijeme slepce, zabijeme postižené i blázny". "Říkám, že je zatraceně zabijeme všechny". "Zabijem i homosexuály a zabijeme lesby". Mluvčí UKIP řekl pro Breitbart London, že se jedná o nesouvislé chvástání zoufalého feťáka na veřejnosti. Ale to je to, co nechápu, že video nebylo odstraněno a je stále veřejné. Pan Robinson, který je lídrem Pegidy ve Spojeném Království, a který je ve videu také zmiňován byl opatrnější.

"Jsem trochu deprimován, že nějaký tlusťoch natočil video o setnutí mé hlavy, ale já mám ve skutečnosti rád tu melodii". No, ať je to jak chce, tak nerozumím tomu, že je to možné, vyzývat otevřeně k sekání něčích hlav, když londýnský starosta vyhlásil boj proti nenávistným projevům na internetu. V současnosti raper Zebadiah dokonce twetuje své nenávistné video do novin a sledovanost videa na YouTube roste. Přijde mi to o to absurdnější, protože starosta Londýna Sadiq Khan nedávno vyzval obyvatele Londýna, aby se postavili proti nenávistným projevům vůči přistěhovalcům z jiných zemí, a že úřady je nebudou ani v nejmenším tolerovat (Echo24). A co nenávistné projevy proti lidem, kteří se ve Velké Británii narodili? Co nenávistné projevy proti všem nemuslimům?

Ta se ale toleruje, protože video si může stále pustit každý, stejně jako každý může vidět ty tisícové demonstrace muslimů v Londýně a slyšet co skandují. Je to otevřená nenávist a netolerance k nemuslimům. Pan starosta Khan totiž nemůže být skutečný demokrat. Již v roce 2002 se snažil zvrátit rozhodnutí ministerstva vnitra nevpustit do Británie vůdce Islámského národa (Islamic Nation) Louise Farrakhana, když tvrdil, že to není žádný antisemita a pouze šíří poselství sebeovládání, samostatnosti, smíření a zodpovědnosti. Louis Farrakhan přitom označoval židy za pijavice a judaismus za ostudu všech náboženství. V roce 2004 byl Khan právním poradcem Muslimské rady Británie, která je napojena na Muslimské Bratrstvo.

Starosta Khan dále hájil islamistu Jusufa al-Quaradu, který podporoval sebevražedné útoky proti Britům. V rozhovoru pro íránskou televizi se vysmíval umírněným muslimům a označil je za vlezdoprdelky, kteří se jen snaží za každou cenu vyhovět bílým Britům. Tento syn pákistánských přistěhovalců podporoval i bojkot izraelských výrobků a také vychvaloval skupinu Student Islamic Societes (FOSIS), která má také vazby na Muslimské Bratrstvo a britská vláda je kritizuje za podporu islamistů.

I v diskuzi pod nenávistným videem vyjadřují Britové své rozhořčení...."Proč nebylo staženo?....Ó já zapoměl na dvojí metr jako obvikle". "Satira?...je to ryzí vyzývání k vraždám". "Je to jen další povzbuzování nenávisti k lidem, kteří volili opustit EU".

Známý novinář a bloger, pan Břetislav Olšer zakončil svůj článek s lehkým humorem a slovy, ať žije královna Alžběta II. v módní burce. Mě již ten humor, ač jej mám rád, dochází. V nechutném, primitivním a stále dostupném videu, byla i anglická královna dehonestována. Jistě si přeji, aby Bůh ochraňoval královnu, ale stále více na mysli mám, aby Bůh ochránil Anglii, a aby Bůh ochránil Evropu. Ale pouze na víru v Boha bych se nespoléhal.

Evropu musíme ochránit a ubránit sami.

Zdroje:Thisisengland.org.uk: Watch: muslims protesting in London streets demanding Britain to convert to islamic state before is too late.....Video: Britain: 80% of Londons muslims support the Islamic state...Breitbart London: Desperate public junkie rapper releases ISIS...Světkolemnás.info...média vám o tom nejmocnějším muslimovi na Západě pěkně lžou...Břetislav Olšer: Muslimové už ovládli londýnskou radnici.

Autor: Patrik Juda | pátek 30.9.2016 20:08 | karma článku: 42.79 | přečteno: 2884x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.26 | Přečteno: 228 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.07 | Přečteno: 1438 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.49 | Přečteno: 466 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...