Německo ztrácí stále více kontrolu nad svými občany, ulicemi a kriminalitou migrantů

2. 11. 2016 16:33:08
Migranti spáchají v Německu 780 trestných činů každý den. Muslimové údajně nemají k policii žádný respekt. V Němcích se to doslova vaří a lidé v autech i na bicyklech v ulicích honí a útočí na migranty. Policie prý nezasáhla....

Včera byly německým Spolkovým kriminálním úřadem zveřejněny statistiky kriminality migrantů. Policie, podle Gatestone Institutu přiznává, že již přestává zvládat kriminalitu v některých městských částech. V saském Bautzenu (Budyšín), ve východním Německu, včera dav padesáti údajných neonacistů házel po migrantech kameny, čímž se tak zopakovala scenérie násilí, nadávek a hrozeb proti migrantům ze září. To, co se děje u německých soudů, je dle policistky jen špatným vtipem.

Rozzuřená skupina, údajně krajně pravicových Němců včera naháněla v Bautzenu migranty, stejně jako v půlce září. Dva uprchlíci policii vypověděli, že se báli o svůj život a jeden utrpěl tržnou ránu na hlavě, kterou mu způsobil muž na bicyklu, když jej dojel a udeřil kamenem. Policie se na místo incidentu dostala v čase probíhající konfrontace, ale očividně prý nezasáhla, a to až do té doby, než začali uprchlíci prchat před běsnícím a vzteklým davem. Jeden byl policisty před davem zachráněn, naložen do auta a odvezen do bezpečí.

Píši záměrně údajných neonacistů, protože tam kromě pravicových extremistů, prostě mohli být i obyčejní Němci, kterým již došly nervy a chtěli vzít spravedlnost do vlastních rukou. Určitě takovéto hony na lidi neschvaluji, naopak, ale jak říká to známé pořekadlo, tak zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Zákon a pořádek má samozřejmě chránit policie, ale ta německá to nemá lehké. Němci si totiž mohou zoufat nikoli jen proto, že migranti páchají tolik kriminality, ale také proto, že jim i jejich kriminalita opakovaně prochází a nejsou adekvátně potrestáni, nebo často nejsou potrestáni vůbec.

Pravdou je, že když v únoru shořelo v Bautzenu uprchlické centrum, tak místní lidé na to koukali, tleskali a křičeli, že je to dobře, že je centrum v plamenech. Němci v loňském roce zaznamenali více jak 1000 útoků na ubytovny žadatelů o azyl, což je pětkrát tolik, než v roce 2014. Situace v Německu je "rozpálená a dopálená", ale jak jsem již napsal, tak mnoho Němců je již zoufalích.

V Bautzenu platil po násilných událostech z poloviny září zákaz nočního vycházení pro uprchlíky bez doprovodu. V září přibližně 80 krajně pravicových Němců, pronásledovalo ulicemi města 19 žadatelů o azyl. Tentokrát odpůrci přijímání uprchlíků nasedli do aut a na bicykly, když se situace stejně jako u předchozího incidentu vyostřila tím, že si tábor uprchlíků vzájemně nadával a urážel se s táborem svých odpůrců.

V Německu se prý zvýšil počet rasově motivovaných útoků proti migrantům a v článku jsou popsány dva případy napadených starších mužů, kteří měli africké kořeny a z nichž jeden byl zmlácen a okraden. To jsou samozřejmě špatné a smutné události, stejně jako je špatné kohokoliv nahánět a házet po něm kameny, ale obávám se, že německé zoufalství bude narůstat. Asi to ani nemůže být jinak se současnou německou vládou. Policie se prý ale blíží ke svým maximálním limitům a někde již situaci přestává zvládat, včerejší situaci v Bautzenu údajně už ani řešit nechtěla, čemuž ale nevěřím. Musí však být pro německé policisty velmi frustrující, když jsou často jimi zatčení migranti, propuštěni soudem, ještě v ten stejný den na svobodu

Podle statistik mají migranti na kriminalitě v Německu doslova obří podíl a v souvislosti s jejich kriminalitou se tolik o rasové motivaci nemluví, ač je pro muslima každý nemuslim méněcenným člověkem, což je také často motivem jejich útoků a navíc, tak je to i jednou a provždy koránem dáno. Vyrůstají s touto netolerancí k nemuslimům a německá pohostinost, i s tím až směšným vítáním a potlesky pro ně, je pro mnoho z muslimů znakem slabosti a poddanosti Němců vůči nim. Za prvních letošních šest měsíců spáchali přistěhovalci již 142.500! trestných činů. Jedná se o vandalství, drogovou kriminalitu, fyzická napadení, sexuální útoky a všechna ta hrůzná znásilnění žen, o kterých se ví.

Oproti loňskému roku stoupla v Německu kriminalita migrantů o 40% !, a to jsou započteny pouze případy, kdy je podezřelý zadržen, což zcela jistě není vždy. Loňský "milionový" rok stoupla kriminalita o 80% !, oproti roku 2014, neboli v průměru bylo spácháno migranty 570 trestných činů denně ! Jak se lze divit rozhořčení obyčejných a pracujících Němců, když je rozhořčena, zklamána a vyčerpána i německá policie? Ve svých domovských zemích jsou zvyklí na mnohem tvrdší následky trestných činů, než jaké je čekají tady, uvedl Fredi Lohse z Německé policejní unie v Hamburgu.

Podle německé policistky Tanii Kambouriové, jsou němečtí policisté migranty velice ohrožováni."Za ty týdny, měsíce a roky u policie jsem si všimla toho, že muslimové, především mladí muži, nemají k policii žádný respekt." "Když hlídkujeme v ulicích, často jsme mladými muslimy slovně napadáni." "Pokud zakročíme, tak se agrese z jejich strany ještě zvyšuje." "V mnoha případech jsou pachatelé po výslechu znovu propuštěni a nečeká je vůbec žádný trest." "A to, co se dnes děje u soudů, je opravdu jen špatný vtip." Přijde mi, že špatným vtipem je celá migrační politika německé vlády. Je to ale extra černý humor.

Podle výpovědi jiného německého policisty, kterou poskytl pod jménem Bernd K., pro deník Bild, nemůže německá policie účinně potírat trestnou činnost migrantů, aniž by byla obviněna z rasismu, nebo nadměrně užitého násilí. Mnoho násilných činů se prý drží v tajnosti a informace o nich se na veřejnost vůbec nedostanou. "Za posledních několik měsíců jsem řešil jen jedno obvinění proti Němci, zbytek podezřelých byli uprchlíci." "Celkem pravidelně jsou zde sexuálně obtěžovány ženy na nádraží." "Když jim zakážeme do areálu vstup, tak na nás migranti křičí...."Vy nejste naše policie." "Vy jste rasisti."

Jedna německá socioložka, Annete Treibová svádí vinu za neúspěšnou integraci nových migrantů do společnosti na samotné Němce. "Je to pravděpodobně vaše vina." Proč by se prý měli chtít migranti integrovat do Německa, když se Němci odmítají naučit jejich kulturu a jazyk. Jsou to prý Němci, kdo potřebuje integrační kurzy, nikoli migranti. Tato profesorka z univerzity v Karlsruhe dále tvrdí, že prý každý žadatel o azyl, uprchlík a přistěhovalec má právo tvrdit, že je původní Němec.

Tak to potom, ale ztrácí slovo původní svůj význam a navíc je to celé jen další obří, neskutečná a navíc profesorská drzost. Vlastně říká, že migranti, kteří přišli z těch všech válečných hrůz nemohou za nic, asi i včetně kriminality a znásilněných žen a naopak za vše mohou ti původní Němci, kteří stále asi nechtějí pochopit, že slovo Němec už také ztrácí pomalu smysl a Německo teď patří jeho novým a "tolerantním" návštěvníkům. Svádět vinu na Němce, protože se odmítají učit arabské jazyky a novou kulturu, která je krutá ke každé jiné, mi přijde nemocné a doslova odporné i od univerzitní profesorky.

Předseda CSU, pan Horst Seehofer v pondělí potvrdil, že kancléřka Merkelová poprvé v historii nebude pozvána na jejich nadcházející víkendový sjezd, protože prý musí změnit svou migrační politiku a nikoli jen rétoriku. CSU bývala celá desetiletí sesterskou stranou CDU kancléřky Merkelové, ale toto přátelství se zdá být u konce.

Věřím, že tím je pomalu i u konce hrůzná migrační politika a vláda kancléřky Merkelové proti vlastním lidem a proti vlastnímu národu, který, stále věřím, ač je to stále těžší a těžší, tuto za mě hrůzovládu přežije.

Zdroje: Express: GERMANY AT BOILING POINT: furious mob takes to streets hunting and attacking.....The Local.de: Germans need integration classes too, says sociologist....Eurodeník: Německo pod vedením kancléřky Merkelové...Nemůžeme je zatknout, říká německý policista.

Autor: Patrik Juda | středa 2.11.2016 16:33 | karma článku: 43.76 | přečteno: 3812x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 7.68 | Přečteno: 381 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 21.60 | Přečteno: 428 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 291 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 26.76 | Přečteno: 573 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...