Další triumf obyčejných lidí a nenávist a zášť některých poražených

11. 11. 2016 18:19:39
Korektní politické elity byly opět poraženy, tentokrát v Americe. Smutné obličeje "odborníků" i v České televizi. Ten koš plný "ubožáků" opět zvítězil nad lží a demagogií. Obyčejní lidé na vítězné vlně, která míří do Rakouska....

Vlna touhy po svobodě, která se mohutně zvedla v Británii, dorazila do USA a prozatím (kéž by navždy) tam spláchla tu smrtelnou politickou korektnost, vládnoucí establishment, elity odtržené od potřeb a pocitů svých vlastních lidí i zdánlivě neporazitelnou mediální manipulaci. "Byl poražen svět politické korektnosti, svět přetvářky, svět potlačování svobody projevu, svět elitářského sociálního inženýrství, svět smiřující se s úpadkem Západu a zříkající se jeho tradičních hodnot."....(IVK)

Donald John Trump to navzdory téměř všem dokázal, vyhrál americké prezidentské volby a s ním vyhráli i všichni normální, pracující a obyčejní lidé, kteří jej volili, ač polovina z nich byla označena jako ubožáci ještě před volbami, a to prezidentskou protikandidátkou Hillary Clinton. Možná jsme vyhráli všichni a vítězná nálada se přelije i do Evropy. Věřím tomu.

Tito "nevzdělaní ubožáci", rasisté, sexisté a buranští homofobové to ale dokázali, zatímco někteří ti "hodní" a prý vzdělanější voliči paní Clintonové právě demolují americké ulice, zapalují ohně, vyzývají k násilí, zabíjení i opakování voleb. No, nedopadlo to tak, jak si přáli oni a všechna ta "objektivní" média, experti a ty, v této chvíli pro mě extra zesměšněné průzkumy veřejného mínění. Prohráli, ale protože jsou to "skuteční a tolerantní" demokraté, tak to někteří nechtějí uznat. Tak to oni jsou ale potom skutečnými rasisty, násilníky, nenávistníky a pokryteckými lháři, kteří nejsou schopni uznat porážku. Velmi nesportovní a ubohé jednání.

Četl jsem i komentář jedné aktivistky bojující za LGBT komunitu, pochody sexuálních menšin a která je i vysokou ministerskou úřednicí na Slovensku, Olgi Pietruchové, která Trumpovi voliče (více jak 50 milionů lidí) označila za bílý odpad a lůzu, což je prý vědecky zavedený pojem. Tak to jej asi zavedli tito "láskyplní" lidé, jako je ona. Pani Pietruchová se mimo jiné přiznala, že nenávidí katolickou církev a uráží věřící na sociálních sítích a přitom ona by měla být přeci tolerantní, když zastupuje menšiny, ale přesný opak je pravdou. Ona je pro mě lůza a skutečný odpad.

Tito lidé mi připomínají svou netolerancí tu anarchistickou skupinu nepracujících aktivistů z Kliniky, kterou nelegálně obsadili a nechtějí ji opustit a kteří jsou tolik hájeni tím falešným, zeleným a prázdným demagogem Matějem Stropnickým, který považuje vítězství Trumpa za zoufalý pokus o návrat nadvlády bílého muže ve světě, což on za mě není, ač je bílý. Pana Trumpa, toho sexistu, co pohrdá prý ženami volilo více jak 50% bílých voliček a 42% všech voliček, což prý byla zrada feministek. Z bílých voliček Donalda Trumpa jich 40% vlastní vysokoškolský diplom, neboli pana Trumpa zcela jistě nevolili pouze nevzdělaní lidé, čímž se tak často ti pravdoláskaři ohánějí. Ale i kdyby, tak přeci i vysokoškolsky nevzdělaní lidé jsou voliči a mají právo na svůj názor a na svou svobodnou volbu.

Bílé ženy prý zradily své souputnice, svou zemi i sebe samy, napsala editorka magazínu Slate. Naopak, myslím, že všichni voliči pana Trumpa mají rádi svou zemi mnohem více a pravdivěji, než všichni tito rádoby mravokárci, tvůrci hodnot a mediální manipulátoři. Myslím, že Trumpovi voliči jsou lidé, kteří žijí v každodenní realitě a chtěli ji změnit. Věřím, že se jim to povedlo.

Dnes jsem na jednom videu z těch zoufalých a násilných demonstrací lidí, kteří nechtějí přijmout výsledky demokratických voleb, viděl něco tak nechutného a odporného, co jsem si ani představit nedokázal. Žena se svlékla ( což si představit dokáži) a na ulici močila a kálela na podobiznu Donalda Trumpa, kterou pak rukama potřela svým výkalem. Je to zbabělé, ubohé a v tomto případě i nechutné a odporné, jak někteří lidé nejsou schopni akceptovat jiný názor, než ten svůj a pokud není po jejich, tak zapalují ohně, zapalují auta, pálí svou vlajku a jsou agresivní, zuřivý a ke svým oponentům nenávisti plní.

Na Trumpových stránkách jsem k těm netolerantním a násilnickým demonstrantům v amerických městech nalezl výstižný komentář, a to, že voliči pana Trumpa jdou raději ráno do práce. Nedávno oceněný bojovník za svobodu, pan Václav Klaus se z triumfu Donalda Trumpa radoval, ale radoval se za Ameriku, Evropu, celý západ i Českou republiku. "Zášť v duších obyčejnými lidmi pohrdajících elitářů, kteří dokáží respektovat demokratické volby pouze za předpokladu, že v nich sami zvítězí, asi sotva někdo někdy vyléčí." "Ale mi jim to nemáme za zlé, jde o jejich trápení, nikoliv o naše."

To já jim to za zlé trochu mám, protože mi mrzí, že ve veřejnoprávním mediálním prostoru dostávají prostor hlavně oni a náhoda to nebude. "Čt vysílá jen pravdu, ale tu svou". Institut pana Václava Klause věří, že zvolením Donalda Trumpa 45. americkým prezidentem, ta vzpoura všech normálních, obyčejných a zdravý rozum používajících lidí, kteří porazili systém, nekončí. Po Brexitu, i po amerických volbách očekává řetězovou reakci i v evropských zemích. Také tomu věřím a doufám v to, protože volby se blíží v Rakousku, Holandsku, ve Francii i u nás.

Pan Horáček, který hodlá kandidovat na prezidenta naší země, si dle svého hravého naturelu vsadil na vítězství Hillary Clinton 100.000 Kč a prohrál. Věřím, že tento kandidát se na hrad nikdy nedostane. Prezident gambler, co by nás vsadil a klidně i zaprodal, ale to je můj názor a pan Horáček mě obrovsky lidsky zklamal svou kandidatůrou. Ve svém hráčském vidění světa má i svůj volební program. O migrantech... "Ale co je na nich špatného?" "Že mají odvahu zkusit žít ve zcela neznámé zemi, jen s nadějí, že tam bude mít jejich život větší perspektivu než tam, kde se narodily?" "Je dobře, že sem chtějí přijít." To já bych byl zase naoplátku rád, kdyby někam odešel pan sázkař Horáček, třeba i do Las Vegas, ale nikdy ne na hrad, protože to není casino a Češi nejsou žetony.

Již jsem psal, že pan Václav Klaus obdržel před týdnem ve Stockholmu ocenění bojovníka za evropskou svobodu. Stockholmský Grand Hotel je však pod palbou kritiky některých aktivistů i médiíí, když například píší o tomto setkání vlastenců jako o nebezpečném setkání nacistů a rasistů. I samotný pan Václav Klaus je popsán jako rasista a homofob. Mediální kampaň přinutila ředitelku tohoto nejluxusnějšího švédského hotelu se omluvit za tuto akci a uznat chybu. Přijde mi to nemocné.

Když jsem celou noc sledoval živé vysílání amerických voleb na Čt24, tak jsem byl napřed naštvaný, protože oni skutečně pozvali pouze příznivce Hillary Clinton, tedy experty a politology, kteří se však tvářili čím dál smutněji a já se naopak smál stále více. Smál jsem se i České televizi a všem těm jejich "nestraným" odborníkům i komentátorům přímo v Americe. Speciálně pan Řezníček, který je "naším" zpravodajem v USA měl zpočátku, když se sluníčkům začal hroutit svět, podle mě slzy na krajíčku, nebo tak alespoň vypadal, vypadal tak moc smutně, jako by právě začal jaderný konflikt, ale oni si prostě jen Američané vybrali svého prezidenta, navzdory všem mediálním manipulacím, které tak dobře ovládá i naše veřejnoprávní televize.

Stále nechtěli pochopit, ač Amerika krásně červenala, že to prostě vyhraje pan Trump a už jsem jen čekal, jak to budou stále počítat a kombinovat, jak to vlastně ta Hillary udělá, i když bude již mít Trump těch potřebných 270 hlasů, ale to jsem již neviděl, protože jsem tu smutnou partu téměř plačících dobráčků raději vypl a hledal nějakou partu veselou, ale kromě televize Fox jsem hledal zbytečně. Nevadí mi to, protože jsem si svou radost prožil a prožívám i bez všech mediálních manipulací, a nebo možná právě proto. A na sociální síti veselo bylo a vlatně jsem se z toho všeho veselý probral až dnes, ale ta radost se mi stále drží.

Na úvod jsem napsal, že vítězná vlastenecká vlna míří do Rakouska, kde se mají v prosinci opakovat prezidentské volby. Píši mají, protože teď již musí panovat v Bruselu zoufalství a panika ze světového lidového povstání proti elitám a Rakousko by mohlo s panem Norbertem Hoferem napsat další kapitolu tohoto boje obyčejných lidí za budoucnost svých zemí a národů.

Budu se stále modlit za toto lidové povstání, za svobodu i za pana Hofera, kterému se postaví zelený a levicový kandidát.

Obyčejní lidé ještě neprohráli. Bůh žehnej Rakousku.

Zdroje: Institut Václava Klause.....Parlamentní listy: Bílý odpad, lůza..., Feministky nechápavě kroutí hlavou....Echo24: Trumpa volila skoro polovina žen....Protiproud

Autor: Patrik Juda | pátek 11.11.2016 18:19 | karma článku: 44.22 | přečteno: 2698x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 10.58 | Přečteno: 723 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 21.79 | Přečteno: 439 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 294 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 26.76 | Přečteno: 575 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...