Halíkovy vousy plné zla a místo v pekle pro Trumpovy voličky od paní Madeleine Albright

16. 11. 2016 7:23:41
Kněz Halík, který v Americe nepotkal jediného Trumpova voliče, je nepříjemně překvapen a vzývá nástup času vzdělanců, protože prý opět vyhráli nevzdělanci. A skončí v pekle Trumpovy voličky, nebo Madeleine Albrigtová? A co ta věž?

Pan velký vzdělanec a kněz Tomáš Halík je již podruhé, když poprvé to bylo po brexitu, nepříjemně překvapen a šokován. "Zdá se, že jak v případě brexitu, tak v případě amerických voleb prohrál rozum a zvítězili emoce, a to velmi problematické emoce." "Volí ho, protože rezonuje s emocemi na samém dně jejich duší." "Elity se musí spojit a zase ten svět narovnat." Prahu také poctila svou návštěvou paní Madeleine Albrightová a před studenty se pokusila nepanikařit a najít odpověď na otázku, proč se tak stalo a volby vyhrál Donald Trump.

To, že prohrál rozum, tvrdí pan Halík a ostatní elitářští demagogové. Za mě je to přesně naopak a zdravý rozum vítězí napříč světem. Představa, že by tito elitářští a "nadpozemští" lidé, jako je pan Halík měli ten svět zase narovnat mi přijde jako hlas z pekla, které si vždy představím, když pana Halíka vidím. U paní Drtinové klopil oči a já jsem si jeho moralistický výkon nazval jako mluvící ďáblovi vousy pohrdající obyčejnými lidmi. Pan Halík se asi modlí za nástup času vzdělanců, za kterého se nepochybně považuje on sám. Modlím se za pravý opak. Za nástup času obyčejných lidí. Dno duše pana Halíka bych si vidět nepřál, protože jeho opovržlivá vyjádření o normálních lidech mi bohatě stačí.

Když se pan Halík vrátil naposledy ze zámoří, tak se cítil otřesen tím, jak naše společnost zhrubla a zbarbarštěla a na adresu té populistické plechové tlamy, jak nazval již v minulosti Donalda Trumpa řekl, že v Americe nenašel nikoho, kdo by volil, nebo podporoval Trumpa. Z tohoto výroku pro mě vyplívá, že pan Halík žije skutečně zcela odtržen od reality, a nebo jen bohapustě lže, protože pana Trumpa volilo téměř 60.000.000 lidí, ale on žádného nepotkal. Potkával prý jen a pouze voliče paní Hillary Clinton, což je statisticky téměř nemožné, ale tvrdí li to posel Boží?

Tak to paní Madeleine Albrigtová před volbami rovnou varovala americké voličky, že budou li Trumpa volit, tak skončí v pekle. Zní to až neuvěřitelně, ale skutečně to řekla. "V pekle je speciální místo pro ženy, které nebudou volit Hillary Clinton." Pravdou je, že když ji, nebo pana Halíka vydím, tak slovo peklo je jedno z prvních, které mě napadne.

Pan Halík je za mě člověk, který hluboce opovrhuje obyčejnými lidmi a považuje se za jakousi vyvolenou a nadřazenou elitu, které by se prý měli spojit a pokusit se narovnat svět, který je teď tedy asi v jeho vydění světa pokřivený. Již po brexitu prý pan Halík zažil vystřízlivění spousty lidí, jejich kocovinu a šok. Všichni se prý budou snažit, aby se to anulovalo, řekl tehdy a připoměl mi ty netolerantní a výsledky amerických voleb nerespektující demonstranty v Americe, kteří však jsou dost možná i placeni za své i často násilné a agresivity plné demonstrace, kde vyzývající i k zavraždění Donalda Trumpa, nebo ke znásilnění budoucí první dámy, paní Melanie Trumpové. Naprosto ohavní a zlí lidé.

Pan Halík byl nedávno hostem u paní Daniely Drtinové, kde například řekl, že v samotném Oxfordu hlasovali všichni profesoři a učitelé pro setrvání Británie v unii. Když se prý ale zeptal uklízečky, chtěl říci ještě šatnářky, ale přidal taxikáře, tak ti prý všichni volili pro brexit. "Když jsem se jich zeptal proč, tak nevěděli nic."

No, to ale dává smysl, protože všechno ví přeci jen vzdělanec pan Halík a jemu podobní. Ti ostatní nevědí nic. Referenda jsou prý cestou do pekel a přímá demokracie je dokonce zrůdná věc, řekl také. "Je to nebezpečné, když naprosto nekvalifikovaní lidé rozhodují o věcech, kterým vůbec nerozumí." Ano, pro lidi a demagogy jako je pan Halík a jimi hájené hodnoty to je nebezpečné, protože mnoho lidí tyto "láskyplné" hodnoty odmítá. A není divu, protože tito lidé v realitě žijí a nikoliv na nějakém ideologickém obláčku, odkud nám všem káží, jak moc jsme všichni nevzdělaní.

Ve Švýcarsku dle Halíka prý přímá demokracie smysl má, protože tam má stoletou tradici, neboli tam byla v Halíkově super vzdělané hlavě asi zrůdná a pekelná jen zpočátku, ale po letech má smysl. Pan Halík má také zcela jasno o případném referendu o vystoupení ČR z EU. "Byla by to sebevražda, naprostá sebevražda." "Pro nás by to byl konec." Pokud tím nás myslel sebe a další elitářské nadlidi, pro které jsou obyčejní lidé póvl, tak snad, aby už to bylo. Pan Halík je rád, že EU již máme, ale ještě by jsme prý potřebovali ty Evropany. "Takže já myslím, že je potřeba výchovy k evropanství." Představa výchovy k evropanství od pana Halíka je pro mě stejně strašidelná, jako on a těmi novými evropany možná myslí ty podle něj mírumilovné a přicházející muslimy.

Lidé, jako je pan Halík, často rádi poučují a chtěli by vychovávat všechny podle obrazu svého. Za mě obrazu falešného, nadřazeného, opovrhlivého , elitářského, prolhaného a ostatním lidem diktovaného, těmito "nad lidmi". "Lidé tady prostě nevědí, co EU nabízí." Myslím, že to již lidé chápat začínají, když vydí, co se děje v některých evropských zemích za "obohacení" a evropskou unií je již regulováno téměř vše, zatím snad kromě voleb.

Pana Halíka si v prezidentské funkci dokázal představit již pan Václav Havel před osmnácti lety a pan Halík svou kandidaturu nevyloučil. "Šel bych do toho jedině v případě, kdyby tady byla velká pravděpodobnost, velká pravděpodobnost zvolení." "Ano, já jsem se objevoval a objevuji se stále na předních místech v těch výzkumech veřejného mínění, na třetím místě a tak dále." "Ti lidé ochotní mě volit jsou především lidé vysokoškolsky vzdělaní." Takto pro mě znepokojující průzkumy jsem naštěstí nikde neviděl, ale i kdyby, tak výsledky průzkumů jsou často zmanipulovány, stejně jako se snaží s veřejností manipulovat pan kněz Halík.

Prahu navštívila i strůjkyně bombardování Srbska, veliká zastánkyně pana Václava Havla, která se svou nenávistí k Srbům netajila a kteří jí nemohou přijít zcela pochopitelně na jméno. Za toto bombardování se již Donald Trump Srbům dvakrát omluvil. Paní Albright přednášela našim studentům na Karlově Univerzitě. "To, co se děje teď, jsme nepředvídali." "Nerozumím tomu, proč se to stalo." Když jsem shlédl video, kde paní Albright ještě před volbami říká, že pro voličky, které nepodpoří Hillary Clinton je v pekle připravené speciální místo, tak mě to šokovalo a věřím, že pokud je tam nějaké speciální místo, tak je nachystáno pro ni, její dobrou přítelkyni Hillary a již léta mám představu, že přímo z pekla je i pan Halík.

Dnes jsem četl anekdotu, že v paní Madeleine Albright přijela konečně i Hermanova teta, ale ona přijela jen další zástupkyně té světové elity, která má však za mě i slovanskou krev na rukou. Sama dodnes tvrdí, že útok na Srby byl jejím největším diplomatickým úspěchem, ale například světově známý režisér srbského původu Emir Kusturica ji označil za krá.u, která z bombardování těžila ve svůj prospěch a kritici ji též nazývají balkánskou řeznicí.

Pan Petr Hájek komentuje její návštěvu Prahy po svém. "Soudružka Albrigtová, Clintonové důvěrnice a pomocnice ( do politického hrobu ) nelenila, opustila v těžké hodince svou milovanou Hillary a jako vítr přikvačila do Prahy." Paní Albright přijela dle pana Hájka do Prahy zahladit se Shapirem stopy a přeorganizovat finanční toky krvavých Sorosových dolarů, než přijede nový velvyslanec, což by mohla být i původem Češka, paní Ivana, kterou by uvítal i pan prezident Zeman. Panu Hájkovi vyšla včera nová kniha Smrt ve věži, na jejímž křtu byl i pan Václav Klaus, který vyjádřil naději ve zvolení pana Norberta Hofera rakouským prezidentem.

Sehnat novou knihu pana Hájka asi nebude jednoduché, ale při pohledu na její název se mi ani nevím proč, vybavil výkon paní Miroslavi Němcové v Žižkovské věži u pana Moravce. Její názory byly velmi podobné názorům pana Halíka a jiných "elit". Trumpa by volit nemohla a v amerických volbách se prý projevila jednoduchost. Tradičně si za mě opět léčila svůj zemanovský komplex a mluvila o nepřijatelných a pokleslých morálních laťkách, které pan Zeman s panem Trumpem nastavili. Dokonce i pan premiér Sobotka působil uvolněněji a upřímněji, než ta její, pro mě trochu afektovaná a ukřivděná poloha.

Myslím, že laťka volitelnosti ODS se po výkonu paní Němcové ve věži a na Staroměstském náměstí s ostatními herci trochu snížila, ale možná zase naopak, tato urputná Zemanobijka, která však v sobě nenašla odvahu postavit se panu Zemanovi v prezidentských volbách, ale teď kope kolem sebe a působí až hystericky, tím pomáhá jiným stranám.

Zdá se mi, že Tomiovo "samurajské" slunce stoupá nad obzor stále výše a možná on může být tím, kdo nám může více pomoci a kdo za nás více bojuje, narozdíl od paní Němcové, která dle mě bojuje hlavně za svou osobní pomstu a uraženou ješitnost. Na závěr ještě napíši komentář k těm placeným protestům Trumpových odpůrců, který mě však pobavil.

Lidé jsou placeni za to, aby proti mě protestovali. Ještě nejsem prezident a už vytvářím pracovní místa. Tak teď již jen udělat Ameriku opět skvělou.

Zdroje: ČeskoAktuálně: V pekle je speciální místo pro ženy...Parlamentní listy: Šašek, klaun, tlama, řvoucí samec...Trumpem to nekončí...Mirko Raduševič: Trump a jeho druhá omluva Srbům..DVTV: Tomáš Halík...Radio Proglas: Komentář Tomáše Halíka..Protiproud: Kavárna v panice, proč musela madame humanitární bombardování, tak narychlo do Prahy?

Autor: Patrik Juda | středa 16.11.2016 7:23 | karma článku: 43.39 | přečteno: 2501x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 11.67 | Přečteno: 188 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 12.12 | Přečteno: 1234 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.92 | Přečteno: 296 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...