Patrik Juda

Švédským policistům došla trpělivost s utajováním kriminality Mohamedů pod kódem 291

11. 02. 2017 11:17:47
Další švédský hrdinný policista zveřejnil pravdu o kriminalitě migrantů. Téměř všichni si říkají Mohamed. Kód 291 má kamuflovat fakta. Pondělí až pátek policisty, jehož stanici dojatí Švédové zahrnuli květinami. Focení zakázáno...

Švédský policista Tomas Ásenlóv z Greather Gothenburgu doufá, že se situace ohledně utajování kriminality migrantů před švédskými občany změní a podobně jako jeho policejní kolega Peter Springare o den dříve, zveřejnil i on na fb pro Švédy fakta o alarmující a nebezpečné situaci v jejich zemi a pocítil až dojemnou podporu svých spoluobčanů, ale i nenávistná obvinění z rasismu za svá upřímná a oprávněně naštvaná slova.

Řešení nezvládnutelného importu sexuálního násilí vůči ženám a jiné závažné kriminality v zemi s kdysi nízkou zločinností je každodenní směnou švédského policisty. Policista uvedl, že jsou ze sta procent zatíženi kriminalitou "obohacujících" migrantů a švédský premiér se toho chytil, situaci odmítá uznat za reálnou a tvrdí, že to prostě není pravda. Možná se ten levicový domeček falešné pravdolásky, který si ve Švédsku tak pracně staví, když přijímají nejvíce uprchlíků z celé Evropské Unie v přepočtu na obyvatele (190.000 migrantů přišlo v roce 2015 a ve Švédsku žije asi 9.5 milionu lidí) konečně zbortí a procitnou ještě k záchraně své země. Kéž by.

Mladý policista se vyjádřil na sociální síti, aby podpořil svého kolegu a zastal se ho, když ten byl označen za rasistu a neonacistu. "Švédská veřejnost by měla znát realitu." "Teď věřím, že se ta koule začala valit a možná dožene i naše lídry, aby otevřeli oči a již nepopírali pravdu." Za mě by bylo skvělé, kdyby ta pověstná koule došlé trpělivosti a frustrace původních obyvatel Švédska převálcovala tu politickou korektnost, vládní levicové lži a nereálné a ve skutečné realitě proti vlastním občanům nenávistné vize a pohádky o mírumilovném soužití s muslimy, kteří se prý přizpůsobí švédskému, možná kdysi pohodovému způsobu života, ale přizpůsobují se pouze Švédové svým zvaným a opečovávaným netolerantním hostům.

Policista Peter Springare zveřejnil utajovanou realitu, která ho již prý, ale k.rva unavuje. Tento policista z jednotky pro boj se závažným zločinem z Órebro zveřejnil, co řešil od pondělí do pátku: "Znásilnění, znásilnění, znásilnění s těžkým ublížením, loupeže, napadení, znásilnění, napadení a znásilnění, vydírání, napadení, násilí páchané na policii, hrozby policii, drogová kriminalita, pokus o vraždu, další znásilnění a znovu znásilnění."

Podezřelí pocházejí: Irák, Irák, Turecko,Sýrie, Afgánistán, Somálsko, Somálsko, zase Sýrie, Somálsko, neznámá země, neznámá země, Švédsko. Jmenují se: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mahammed Ali a další Mohamedovi variace. U poloviny z této armády verzí zločiných Mohamedů nelze podle policisty říci s jistotou, že mají pravé doklady a obvykle lžou o své národnosti i totožnosti. Migranty prý policie nesmí fotografovat na veřejnosti. Policista byl již za svůj komentář ohlášen pro nenávistné příspěvky a čelí vnitřnímu prošetřování na základě podezření z rasové nesnášenlivosti.

Švédský premiér Stefan Lófven tyto zprávy označil za nepravdivé. Údaje a statistiky o souvislostech mezi migrací a kriminalitou jsou přitom blokovány švédskou vládou a ministr spravedlnosti Morgan Johansson odmítl aktualizovat jakékoliv statistiky souvislostí mezi migranty a kriminalitou. Premiér Lófven sice říká, že neví jak to vypadá v Órebru (150.000), ale tvrdí, že vyjádření policisty Petera Springara jsou lživá, protože si jen stěží dokáže představit, že by kriminalita migrantů zaměstnávala policii ze sta procent, jak odvážný policista uvedl. "Takový obrázek považuji za velmi, velmi těžko k uvěření." "Chtěl bych poznamenat, že to není pravda." Švédská utajovací a manipulativní levicová politika mi přijde velmi, velmi k původním Švédům nenávistná a zhoubná.

Tak jistě, ve svém rozhořčení a vyčerpán z hrůzyplné situace policista prostě řekl, že všechnu tu kriminalitu páchají migranti a zapomněl na to slovo téměř, protože když je něčeho drtivá většina, tak je jeho vyjádření blíže pravdě, než uvádět, že spáchali téměř všechny zločinné činy. Ten jeden Švéd uvedený ve výčtu pachatelů, tak to by myslím mohl být ten normální stav kriminality, kdyby bylo ještě Švédsko Švédů a ne vládních, utopistických a levicových idealistů. Petera Springara, který se stal hrdinou pro Švédy i na sociální síti, kde mu vyjadřují svou podporu se také zastal šéf švédské policie Dan Eliasson, když řekl, že jej zná jako dobrého člověka a má právo na svobodu projevu jako každý jiný.

Mezi vší tou znásilňovací hrůzou, která ale nesmí vyplout na povrch, teď švédský soud odsoudil pouze ke dvěma měsícům! vězení údajně sedmnáctiletého, údajně Syřana, ale učitě muslimského uprchlíka za anální znásilnění mladé dívky (13), kterou vytáhl ze školních toalet a znásilnil a ke kterému došlo v prosinci 2016 ve škole v Jámtland County! Tento další pro změnu Mohammed byl obviněn i z jiného znásilnění čtrnáctileté dívky za obdobných okolností, ale soud jej vinnným ze znásilnění neuznal! Trest je údajně třetinový od toho jaký by jej čekal, kdyby byl dospělý. Pokud jsou tresty ve Švédsku za pedofilní znásilnění takto směšné, tak je to se Švédskem horší, než jsem si kdy byl vůbec schopen představit! Katastrofální hnus.

Tento údajný Syřan byl ale veden ve švédských dokumentech jako osmnáctiletý, když do jejich země vstoupil s uvedeným rokem narození 1998, ale on se rozhodl tvrdit, že je mu 17 let, aby dostal mírnější trest pro mladistvé a že se narodil až v roce 1999. Naprosto mě šokuje a překvapuje, že švédské soudy uvěřily muslimskému sexuálnímu násilnickému pedofilovi před svými vlastními zaevidovanými údaji. Za mě je to skandální zcela, stejně jako, že se nesmí pořizovat fotky z odělení zavaleného květinami pro odvážného policistu od ostatních Švédů, protože jejich obrovské množství by mohlo Švédy ještě více rozrušit. Kéž by svůj nesouhlas s levicovou vládou vyjádřili i ve volbách a nebáli se z nařčení z nacismu jenom proto, že mají rádi svou vlastní zemi.

Podle lékaře a bývalého viceprezidenta Českého Červeného kříže Pavla Lebedy přicházejí mezi migranty často lidé se sníženými mentálními schopnosti, se sníženým IQ, s vrozenými vadami důsledkem poškozeného genofondu muslimů, díky jejich sňatkům mezi pokrevními příbuznými, podle jejich nezpochybnitelné autority proroka Mohammeda. "Jevy, jako hony na ženy, masové sexuální útoky a znásilňování muslimskými nájezdníky mají příčinu v po staletí zakořeněném majetnickém vztahu k ženám jako k nerovnoprávnému a podřadnému člověku." Toho Mohammeda si Švédové už léta dovážejí až z toho sami jednou mohou bohužel také zdegenerovat, pokud ten uprchlický, islámský, jedovatý a degenerující tok do své země nezastaví.

Přál bych si, aby Švédové ve volbách tu levicovou, manipulativní a zvrhle propagandistickou mašinérii, která ve Švédsku vládne proti svým vlastním lidem zastavili a spolu s ní i armádu často zdegenerovaných Mohammedů a vrátili Švédsko skutečným Švédům i jejich svobodnému způsobu života.

Zdroje: Freewestmedia.com: Second Swedish police officer blows whistle on migrant crime cover-up..Novinky: Švédský policista na fb vyjmenoval národnosti zločinců a je v maléru..Svobodnenoviny.eu: Muslimský migrant, který znásilnil mladou dívku dostal jen dva měsíce vězení..Parlamentní listy: Muslimové v některých zemích bývají geneticky postižení...

Autor: Patrik Juda | karma: 46.91 | přečteno: 6767 ×
Poslední články autora