Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hrdé Německo podle socialisty Schulze aneb byl to akt solidarity

Kriminalita nebývalých rozměrů. Lidé s totožností, kterou si sami určí. Němci raději za plotem ve vlastní zemi. Děti ve školkách bez masa. Plavecké bazény nebezpečná zóna. Do Evropy se chystají miliony Afričanů. Pomůže Bílá kniha?

Kandidát na příštího německého kancléře Martin Schulz ve středu v bavorském Vishofenu opět zkritizoval země, které se nepodílejí na spravedlivém přerozdělování uprchlíků a prohlásil, že Německo prý může být hrdé na to, jak zvládlo migraci v posledních dvou letech. "Přijali jsme nejvíce lidí v Evropě." "Byl to akt solidarity."

Tento akt solidarity mi přijde doslova krutý až genocidní k původním Němcům. Německo je silně zasaženo kriminalitou, která se prudce zvýšila s přijímáním statisíců uprchlíků. Počet sexuálně motivovaných trestných činů se za poslední tři roky téměř z pětinásobil, když v roce 2016 jich bylo již 2790. Sexuální trestné činy z nejlidnatější spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko nejsou zahrnuty ve statistikách Spolkového kriminálního úřadu (BKA) vůbec a započteny jsou navíc pouze vyřešené případy. Neboli té kriminality z toho "aktu solidarity" německé vlády je mnohem více.

Například v Lipsku se již němečtí občané chrání před migranty plotem, který si však i sami zaplatili, protože jejich vláda i z jejich peněz postavila za 120 milionů korun v jejich blízkosti nové centrum pro 300 imigrantů z Afriky a arabského světa. Ke stavbě plotů se chystají i další obyvatelé Lipska a stále více se stávají cizinci ve vlastní zemi. V Německu stále více občanů bere spravedlnost do vlastních rukou, stejně jako bezpečnost, když se dobrovolně oplocují před tím novým Německem, které včera jeden autor nazval po své zkušenosti předměstím Kábulu.

Děti v 37 berlínských mateřských školách mají provozovatelem zakázané vepřové maso, ale v plaveckých bazénech se mohou koupat zahalené ženy, kterým jsou vidět pouze oči. Je to hygienické? Ten akt solidarity se obrátil zcela proti Němcům. U plaveckých bazénů v Berlíně jsou plakáty s návodem jak se chovat na plovárně, kde zdůrazňují, aby ženy nebyly sexuálně obtěžovány. Pro normální ženy v plavkách, ale i děti mohou být německé bazény velmi nebezpečné, protože mnoho z uprchlíků prostě není zvyklích na v plavkách oblečené ženy. Nejsou zvyklí ani na pro Evropana normálně oblečené ženy. Německé ženy téměř každého věku se často stávají terčem sexuální agrese ze strany uprchlíků.

Dnes jsem se dočetl jak německý novinář Shams Ul-Haq z Focusu, který je původem z Pákistánu, ale německé občanství má již 23 let předstíral, že je uprchlíkem bez dokladů, což uvádí 60 procent běženců a prostě si dal první jméno, kterého ho napadlo. Udělal ze sebe Abdula Chána Ahmeda. Prošel pod smyšlenou identitou 35 ubytoven a středisek pro uprchlíky. Popsal jak si na ubytovně v Dortmundu povídal s šesticí chlapců, kteří si už dva roky užívají turné po Evropě: Nizozemsko, Francie, Belgie, Německo... Prostě si užívají evropský road trip z peněz daňových poplatníků a možná ještě dlouho budou.

Tento novinář při svém dobrodružství viděl i videa a propagaci Islámského státu a popsal obchod s drogami mezi migranty. Po sejmutí otisků měl za to, že jeho akce skončí, ale byl překvapen. "Všechno prošlo hladce, nikdo nenašel moje data v systému." Když se po své investigativní misi již v civilu zeptal kancléřky Merkelové, zda je možné, aby si uchazeč o azyl pořídil více totožností, tak kancléřka prohlásila jistým hlasem.."Máme otisky prstů." "Máme propojený systém dat." "Už to nejde."

Není divu, že by si pan Martin Schulz přál, aby ostatní země přijímali více uprchlíků, protože z Afriky se jich do Evropy chystá v příštích letech možná až 20 milionů. Údajně nezisková flotila 14 solidárních lodí a jednoho letadla pátrají v libyjských vodách jak zachránit co nejvíce uprchlíků. Tyto hlídkující lodě, které pro Evropu zachrání každého Afričana, kterého na moři v cizích vodách najdou jsou tak úspěšné v přepravě uprchlíků přez Středozemní moře do Itálie, že nepotřebují slyšet ani tísňové volání. Efektivita lodí neziskových organizací je tak vysoká, že je již prošetřována Centrálním policejním úřadem. Počet migrantů v Itálii loni neklesl, ale naopak o 18 procent stoupl.

Šéf Evropské komise a další neúprosný socialista Jean-Claude Juncker již brzy představí svou Bílou knihu, která nastíní výzvy a možnosti pro budoucí Evropu. Už ten název knihy mi přijde jako provokace, vzhledem k vyhlídkám Evropy, ale pan Juncker včera promluvil v Evropském parlamentu opět poněkud rozrušeně, když vysvětloval své vize budoucnosti Evropy.... "Hovno!" "Co po mě ještě chcete, abych udělal?" Snad už nedějte nic a odstupte.

Jelikož jsem již přesvědčen, že lidé jako je pan Juncker ze svých hodnot a vizí neustoupí, tak bych si přál, aby Česká republika vystoupila z Evropské unie, která nám chce sebrat právo rozhodovat svobodně o své budoucnosti.

 

 

Zdroje: Monika Pilloni (BlogIDNES): Neziskovky pomáhají pašerákům imigrantů..Novinky: Hrál roli běžence. Úřady obelstil snadno...Protiproud: Koncentrák naruby: V Lipsku staví zoufalý občané ploty proti imigrantům..Express:Shit! What do you want me to do?..Parlam. listy: A budete brát uprchlíky! Martin Schulz se na nás opět obořil...Týden: Žádné sexuální obtěžování žen! hlásí plakáty u bazénů v Berlíně..Euportál: Sexuální apetit uprchlíků v Německu neklesá. Důchodkyně, pubescent i malé holky..Freedom media for Europe: Děti v Berlínských školkách již vepřové maso na talíři neuvidí..Eurozprávy: V příštích letech přijde do Evropy 20 milionů Afričanů, varuje šéf europarlamentu.

Autor: Patrik Juda | pátek 3.3.2017 16:32 | karma článku: 42,47 | přečteno: 2244x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik