Švédské feministky raději deportují sebe samotné z no-go zón než imigranty ze své země

1. 04. 2017 16:10:58
První černá vůdkyně švédské politické strany z Ugandy žádá naprosto volnou imigraci a žádné deportace. Feministky ze strachu z muslimských fundamentalistů prchají ze stockholmských čtvrtí a plačící aktivisté brání deportacím..

Nový řád a doba aprílového Švédska: Muslimští a fundamentalističtí hosté vyhánějí původní a genderově vyvážené feministické Švédky ze stockholmských čtvrtí. Konsistentní politika na švédský feministický způsob aneb deportujte i bílé Švédy, nebo nikoho! Pomůžou Švédsku modré autobusy, černá Švédka z Kampaly, nebo už nikdo?

Je to trochu smutně paradoxní, že některé švédské feministky, které samotné přispěly k islámem obohacenému Švédsku současnosti a které jsou bývalé členky parlamentu, prchají po třiceti letech ze stockholmských čtvrtí před muslimskými fundamentalisty, kteří těmto předměstím vládnou a nově zvolená vůdkyně Feministické iniciativity (FI), Victoria Kawesa původem z Kampaly v Ugandě kritizuje "nespravedlnost", že jsou zahraniční zločinci deportováni ze Švédska.

Oni ale samozřejmě zdaleka všichni násilníci a kriminálníci, kteří se narodili například v Africe, nebo na Středním východě ze Švédska deportováni bohužel nejsou. Stejně tak je to zatím u posledního a švédskými médii i zveřejněného případu Etiopského migranta Nahoma Yitayu, který tvrdí, že je mu 16 let, je HIV pozitivní a přesto, že si toho byl plně vědom, tak znásilnil dvě děti a třetí znásilnění nezletilé dívky se mu nepočítá, protože mu ještě nebylo patnáct let, když se údajně narodil na Silvestra v roce 2000, řeší švédský soud v současnosti. To je takřka mystické datum narození tohoto Etiopana pro sebedestruktivní Švédsko nového tisíciletí, které obětovalo své ženy a děti.

Naposledy v úterý brečelo, křičelo a vyvádělo ve Švédsku asi šedesát aktivistů ze skupiny "Nemůžeme to strpět" (We can not bear it), když se snažili zabránit deportaci dvanácti Afghánců, kteří byli posláni zpět do své vlasti, protože lhali o svém věku. Demonstranti dělali výtržnosti, když pro migranty přijel modrý autobus a pokoušeli se jej blokovat. Podle Kinny Skonglund, která je mluvčí této organizace je chyba deportovat bezbranné migranty. "Mají potenciál být obrovským přínosem pro Švédsko." "Čeká je chmurná budoucnost a nejpravděpodobnější je, že přiletí zpátky."

To, že se vrátí zpátky, tak to je myslím skutečná chmurná budoucnost Švédska. Věřím, že obrovský potenciál tolerance obyčejných Švédů nemůže být nekonečný, když musí strpět v médiích se předvádět tyto falešné a často placené aktivisty, které Švédové v diskuzi pod článkem nazývají parazity, kteří nereprezentují švédskou většinu a ptají se, kdo je platí? Myslím, že často i oni sami ze svých daní a prostřednictvím neziskových organizací. V tomto případě modrý autobus svou misi zvládl a lidi, kteří lhali odvezl na letiště. Přeji Švédům více modrých autobusů.

Aktivistická skupina "Nemůžeme to strpět" požaduje po té své první feministické vládě na světě amnestii pro menšiny bez doprovodu a nemají důvěru v hodnocení a metody při posuzování věku uprchlíků. Když letadlo s prolhanými "dětmi" odlétlo směr Afghanistán z letiště Landvetter, tak aktivisté při svíčkách zpívali píseň "Poslední noc o které jsme snili". "Dnes pláčeme, ale zítra budeme opět pokračovat v boji." Tomu je skutečně těžké neuvěřit, protože ve svém multikulturním boji za obohacené a "spravedlivé" Švédsko nejsou bohužel sami.

Nová a vůdčí síla švédských feministek, Victoria Kawesa jde ještě dál a odmítá deportace ze Švédska i u usvědčených zahraničních zločinců, protože bílí Švédové prý také nejsou deportováni. "Jsme pro amnestii pro uprchlíky." "Švédsko by mělo mít naprosto volnou migraci." Tato feministická iniciativita se chce dostat do parlamentu a své hodnoty tam i prosazovat, což již určitě není ve Švédsku nic zvláštního, ale bývalé členky parlamentu a také feministky se ze svých stockholmských čtvrtí již kvůli novým obyvatelům raději stěhují, což čtenáři trefně okomentovali, že je to milé, že ještě mohou prchnout do bílého švédského sousedství.

Zatím mohou prchnout do toho bílého sousedství, ale těžko se jim divit, když se tam bojí i policie a záchránáři, kteří by si za mě spíše mohli zazpívat tu Poslední noc o které snili, kdyby tam už jezdit nemuseli. Ale to je tak jediné, co jim zbývá, kromě toho o tom multikulturním soužití otevřeně mluvit a riskovat tím onálepkování netolerantního a zpátečnického rasisty.

Victoria Kawesa je také vystudovanou specialistkou genderových studií a zrovna včera oslavovala "Den zviditelnění transgenderu". V novém Švédsku asi mají co oslavovat, protože počet dětí, které se zajímaly o změnu na opačné pohlaví a tvrdí, že jsou ve špatném těle narostl v roce 2016 o sto procent a znásobuje se každý rok. Podle dětské psychiatričky Louisy Frisénové se to týká stále mladších a mladších dětí. "Zvýšení počtu zájemců o změnu pohlaví je identické u dospělých." Za mě genderová lobby zneužívá a degeneruje děti i celou švédskou společnost.

Nalin Pekgul, která sama sebe feministkou nazývá a je bývalou členkou parlamentu z levého křídla švédských sociálních demokratů a která žije třicet let ve stockholmské čtvrti Tensta se tam již delší dobu necítí bezpečně, protože to tam ovládli muslimští fundamentalisté a necítí se na to, aby Tenstu navštívila beze strachu, že by byla obtěžována. Zprvu poukazovala na situaci žen na veřejnosti v této čtvrti organizováním akcí v kavárnách, ale brzy tuto myšlenku vzdala. Na otázku, zdali v této čtvrti zůstane říká...."Vždycky doufám, že se to přežene."

V to, že se ta především pro ženy smutná situace Švédska přežene už ale nevěří její bývalá levicová kolegyně z parlamentu Zeliha Dagli, která bydlela v jiné stockholmské no-go zóně v Husby, než se odtud přestěhovala. Tuto čtvrť vylíčila tak, že je v ní prostě samo stanovená mravnostní policie, která se pokouší kontrolovat chování žen v této oblasti a individuální útoky na ženy se zde prý stávají problémem. O návratu do Husby by uvažovala, ale pouze pokud se pro ni stane tato čtvrť bezpečnou.

Krásné švédské blondýnky již asi nejsou a nebudou, co bývaly, ale věřím, že Švédové již přestávají věřit politickým pohádkám, jak skvěle vše ve Švédsku funguje, protože přeci nemohou nevidět, co se v jejich (bláznivé) zemi děje a kam vede masové přijímání migrantů. Protiimigrační Švédští demokraté posilují a levice prý oslabuje. Kéž by to tak bylo a třeba ještě demokraté Švédsko zachrání.

Také doufám, že se to přežene, ale jenom doufat nestačí.

Zdroje: Breitbart: Swedish feminists flee suburbs due to islamic fundamentalists...Swedes scream and cry as refugee children deported for lying about their age...Number of swedish children wanting to change gender doubling each year...Eurozprávy: Etiopský migrant pěkně řádil: Nakažený virem HIV nutil k sexu nezletilé dívky...Pravý prostor: Vůdkyně švédských feministek: Znásilňující cizinci se nesmí deportovat..Fb a youTube: Victoria Kawesa

Autor: Patrik Juda | sobota 1.4.2017 16:10 | karma článku: 41.52 | přečteno: 2735x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 12.33 | Přečteno: 200 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 12.45 | Přečteno: 1309 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...