Muslimka měla předložit průvodčí jízdenku , ale bylo to prý příliš rasistické. Tekla krev

22. 06. 2017 14:38:34
Poslední policejní stanice v problémové části Stockholmu končí. Dle odborníka katastrofa. Nejsou lidé, ale byl zaznamenán historický nárůst islamistů i sexuálního násilí na dívkách muslimskými "dětmi". Novinář o rasismu naruby..

"Problémem se stalo vidět a připustit si realitu takovou, jaká je a mít odvahu o tom mluvit".....Joakim Lamotte, nezávislý novinář a bývalý reportér švédské státní televize SVT

Další případ takzvaného rasismu se odehrál ve švédském vlaku na trase ze Stockholmu do Hallsbergu a skončilo to pobodaným cestujícím, který se zastal průvodčí, když ta chtěla pouze vidět cestovní doklad od v hidžhábu zahalené muslimky. Cestující se zastal průvodčí před agresivním a rozzuřeným Karimem Alaamem Hussainem (25), mužem původem z Iráku, který požadavek od průvodčí vlaku vůči muslimské ženě považoval za rasismus. Podle očitých svědků byla průvodčí slušná a měla pravdu. Hussain si to nemyslel a tu svou "diskriminační" a ukřivděnou pravdu prezentoval dlouhým nožem.

Muži, ve kterém našla průvodčí zastání, se dostalo od touto "drzostí" dotčeného Hussaina nejdříve hrozeb, než dostal pěstí a později v boji na něj vytáhl Iráčan dlouhý kuchyňský nůž a čtyřikrát jej bodl do zad a boku a způsobil mu vážná vnitřní zranění. Zatímco oběť brutálního útoku na zemi krvácela, tak Hussain dle svědků procházel vlak s krvavým nožem v ruce jako vítěz nějakého sportovního klání a po vystrašených cestujících chtěl znát odpověď, zdali jsou také rasisté jako ta "drzá" průvodčí.

Když svou přednášku o rovnosti všech lidí a rasismu tento švédský Iráčan s dlouhým nožem a ještě delším kriminálním rejstříkem dokončil a vlak zastavil, tak utekl, ale policií byl brzy zadržen. V době činu měl být ve vězení za jinou kriminalitu, ale propuštěn byl předčasně. Prý jednal v sebeobraně a je hrdý na svůj čin, řekl policistům. Za tento svůj hrdý čin dostal osm a půl roku, ale deportován po jeho odpykání nebude. Je to přeci Švéd. Občanem EU se v roce 2008 stal i přesto, že již tehdy čelil trestním obviněním.

O obráceném a smyšleném rasismu již odmítá mlčet i švédský nezávislý novinář Joakim Lamotte, který déle jak rok a půl navštěvoval ve Švédsku školy a od studentek slyšel stále stejný příběh. Příběhy studentek, které se před sexuálním obtěžováním od muslimských "dětí" necítí v bezpečí na školních chodbách, mimo školy, nebo v autobusech. Nikde. Příběhy dívek a studentek, které, když o svých zkušenostech promluví, tak jsou i samotnými zaměstnanci školy obviňované z rasismu. Dle nedávných prvních lékařských testů ohledně skutečného věku "dětských" uprchlíků, které ve Švédsku konečně začali provádět i navzdory politické korektnosti, byli výsledky alarmující a šokující.

Tedy šokující a alarmující museli být především pro ty, kteří neměli možnost vidět tyto vousaté děti například na fotkách, protože třicetiletý člověk ze sebe nezletilého chlapce prostě neudělá.

Byli zveřejněny výsledky testů u 581 údajných dětských žadatelů o azyl bez doprovodu a drtivá většina z nich lhala a žádné děti to nebyli a někteří ani zdaleka. Celých 442 jich lhalo (76%). Z nedávných padesáti migrantů z Maroka jich lhalo dokonce 48. Ze Švédska přicházejí stále znepokojivější zprávy. Afghánská mládež podléhá stále více závislosti na heroinu, radikálních islamistů jsou již v zemi podle rozvědky tisíce a sexuální obtěžování dívek na letních festivalech a ve školách je epidemické.

Podle ředitele bezpečnostní policie Anderse Thornberga nezaznamenali bezpečnostní složky nikdy v minulosti takové množství radikálních islamistů v zemi. "Nárůst extremismu je výzvou historických rozměrů." Myslím, že tou největší švédskou výzvou historických rozměrů je zachránit Švédsko před islámem, pokud je to ještě možné.

Nejvíce islamistických radikálů žije asi ve Stockholmu, ale zatímco se v posledních letech až 300 lidí se švédským pasem přidalo k ozbrojeným islamistickým skupinám v Sýrii, Iráku a jinde a dle bezpečnostních složek je zřejmé, že k jejich odchodu k teroristickým skupinám přispívá jejich nábor v místě bydliště, tak naopak jediná policejní stanice ve stockholmské čtvrti Kista bude zrušena! Plány na její obnovení nejsou žádné a nebezpečná migrantská předměstí Rinkeby, Tensta a Husby zůstanou bez policejní stanice!

Odborník na terorismus Magnus Ranstorp to nazval katastrofou. "Místo toho jsme měli naopak čtyři otevřít!" Ale prý nejsou lidi. Ve Švédsku není nebezpečná pouze profese policisty, viz průvodčí, nebo každý, kdo chce, aby pravidla platila pro každého stejně. Podle policejního seržanta Petera Larssona je násilí páchané na policistech, lékařích a hasičích čím dál větší, ať již se jedná o házení kamenů, násilnosti, nebo zakládání požárů. Ještě v březnu plánované obnovení policejní stanice v Rinkeby se nekoná, protože stavební společnosti se bojí o bezpečí svých zaměstnanců. Nepochybně vědí proč.

Téměř vždy, když píši o novém a multietnickém Švédsku 21. století, tak si říkám, že je to již naposledy, ale pokaždé se zjeví nějaký nový a ještě bizarnější příběh švédského multikulturalismu a integrace, že koukám téměř s pusou otevřenou a prostě mi to nedá se nepodělit, protože příběhy ze Švédska mi přijdou ještě o něco šílenější než z jiných zemí, kde se rozhodli podělit se o svou vlast s muslimskými hosty.

Eritrejec, kterému ve Švédsku azyl udělen nebyl se za to pomstil švédskému státu tak, že v Ikea na protest zavraždil ženu a jejího syna. Dostal doživotí, ale žádá odškodnění za prý pomlouvačné příspěvky na facebooku na jeho osobu. Neuvěřitelné, ale ještě více neuvěřitelná mi přijde nová internetová kampaň švédské levice, která odmítá snahu úřadů, aby byli neúspěšní žadatelé o azyl deportováni. "Pošlete raději mě" je jejich nové heslo, které má opět a ještě více vydírat city Švédů.

Někteří Švédové jim na Twitteru již s radostí nabídli zdarma odvoz na letiště. Ano, deportovat všechny levicové extremisty, aktivisty a multikulturalistické blázny ze Švédska by určitě Švédsku pomoci mohlo, ale je to jen další z nekonečného citového vydírání původních Švédů těmito falešnými dobráčky.

Myslím, že mnoho lidí ve Švédsku již realitu vidí a stále více Švédů má i odvahu o tom mluvit, ale podle vstřícného postoje jejich vlády k migrantům je jim to platné jako tomu mrtvému ten zimník. Ale pro nás by to ponaučení o "úspěšné" integraci být mohlo.

Nastal čas začít připravovat odchod naší země z Evropské unie.......Václav Klaus

Zdroje: Breitbart: Journo claims widespread sexual assault by migrants in swedish schools..Sweden: Migrant stabs passengers when woman in hijab asked to show train ticket, blame racism..Last remaining police station in migrant-dominated swedish suburbs forced to close..Eritrea "Ikea killer" claiming compensation for disparaging Facebook coments...E15: Rozvědka: Švédsko je plné islamistů..Reflex: Švédské probuzení..Parl. listy: Dost lhaní vy "malé děti". Švédsko si rázně posvítilo na uprchlíky a pravda se ukázala.

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 22.6.2017 14:38 | karma článku: 47.59 | přečteno: 9838x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 60 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 25.51 | Přečteno: 519 | Diskuse

Vlastík Fürst

S Ním jsem silný

David pokračuje ve své písni. Už v ní stihl Stvořiteli říci vše, co ho trápí. Sdílí se s ním o své obavy z toho, že jeho vojsko bez pomoci shůry prohraje. Strach mu ale nahání i mlčení nebes.

8.3.2024 v 19:10 | Karma článku: 12.36 | Přečteno: 205 | Diskuse

Vít Olmer

Bitva o důchod (humoreska)

Nedávno jsem se dočetl, že nějaká paní měla z vyřizování svého důchodu hlavu jak pátrací balon. Chtěl bych ji utěšit...

8.3.2024 v 19:08 | Karma článku: 43.99 | Přečteno: 8013 | Diskuse

Tien Tran Tat

Koupil bych si průvodce po Vietnamu? Spíš nekoupil

Nedávno jsem v ruce držel průvodce po Vietnamu. Publikováno v roce 2018. Není to jediný průvodce, který jsem prolistoval. Vždycky mě zaujme filmové doporučení. Většinou nabídka amerických válečných filmů. Rozčiluje mě to.

6.3.2024 v 8:24 | Karma článku: 23.74 | Přečteno: 409 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...