Dvě britské obludy s dítětem a královna českých pedofilů ze strany Zelených

Další krůček. První rodina, kde máma je táta, táta je máma a 4 letý syn je vychováván jako pohlavně neutrální osoba. U nás prý ještě není dobojováno, říká zelená radikálka. "Zrušte sexuální i rodové normy a očistěte pedofily."...

Ve Velké Británii opět posunuli lidstvo o krok dál ve vývoji. Tento vývoj mi však přijde jako odporná zvrhlost a týrání dětí všude tam, kde to dopustí. Sobeckost, hnus a perverze, ale hlavně, že máme nějakou tu pochodující, hrdou, tolerovanou  a vysoce respektovanou odlišnost, která jednoduše musí být víc, než normalita a to za každou cenu.

Veřejnou debatu vyvolali Nikki a Louisa Dravenovi z Velké Británie, které ( kteří ) vychovávají svého čtyřletého syna Star Clouda ( Hvězdného Obláčka ) jako pohlavně proměnlivého jedince. ( No prostě je tu ta nová doba a rodiče plni sexuálních odlišností vyhánějí synovi chlapce z těla ). Holka a kluk se už nenosí naše hvězdičko a ty budeš jako my. Je mi líto chlapce.

Matkou Star Clouda je Louisa, která se narodila jako muž, ale díky hormonům se proměňuje v ženu, zatímco tatínkem ( biologickou matkou ) je pansexuál Nikki, který se narodil jako žena, ale obléká se jako muž. To je teda ale pohlavní guláš, a tak se rozhodli, že ten pohlavní guláš udělají v hlavě i svému malému synovi.

Bývalá vyhazovačka z gay baru, pansexuální Nikki (31), neboli údajně všesexuální, pro kterého není v lásce a sexu důležité pohlaví ani sexuální orientace hrdě říká...."Nikdo z nás není posedlý pohlavím, se kterým jsme se narodili!" Star Cloud je vychováván jako pohlavně neutrální!" "Raději než jako kluka jej oslovujeme jako osobu!"

Chudák chlapec, protože tito sobečtí rodiče se prostě rozhodli, že když jsou sami zmatení svou sexualitou a pohlavím, tak budou mácti hlavu i svému malému synovi od miminka, že je normální vybrat si pohlaví. Přivést na svět dítě předem s tím, že bude pohlavně proměnlivé mi přijde sobecké a ubohé. Oni mu vlastně naopak na výběr nedali, protože jej od malička učí, že na tom být "jen" chlapcem může být něco špatného. Sporné slovo obludy jsem nezvolil pouze kvůli fotografii těchto rodičů, ale i proto, že mi jejich výchova přijde obludná, a tak moc sobecká. Tak on se narodil jako muž, ale již od mala mu cpou do hlavy, že si může vybrat? Proč to dělají? Pro mě jsou nemocné.

Podívej synu, my máme problém, že nevíme kdo jsme a ty ho budeš mít náš Hvězdný Obláčku prostě také. Dvakrát fuj této budoucnosti. A jestli jsem pochopil správně to slovo pansexuál, když to pan znamená všechno, tak v mých nejhorších představách by klidně doma mohli tyto "ženy", matkootcové i sexuálně svého syna zneužívat, ale s pedofílií se ještě vrátím k našim českým, aktivistickým queer radikálům, kteří šli také hrdě v průvodu homosexuálů a všech těch nových sexuálů Prahou, tolik hájících ten nový vývoj a "pokrok"..

Hvězný Obláček ( za mě chudáček, kterého mají na zvrhlé hraní ) si může dávat make-up, malovat si nechtíky, samozřejmě se oblékat do dívčích šatů a hrát si s panenkami. V září půjde poprvé do školy v chlapecké uniformě, ale bude růžová. "Jsme více než šťastné za něj, že si na 1. školní den vybral růžové sáčko a růžové kalhoty." Nechápu, proč by nebyli tito rodiče šťastni, kdyby si vybral třeba modrou, ale pro ně a jim podobné lidi je asi šťastnější a lepší výběr ta rozdílnost. Nejvíce se prý chlapeček směje poprsí Nikki. "Táta má kozy." "Možná budu maminkou."...říká malý Star.

No..a "máma" má to co ty, ale musí být těžké to chtít pochopit po malém dítěti za kterého "rodiče" rozhodli, že bude prostě pohlavně neutrální. "Miluje barbínky, rád obléká víly, ale má rád i autíčka." "Miluje legínky a protože se jmenuje Hvězda, tak má nejraději ty s hvězdičkami." "Užíváme oslovení on i ona, ale jemu je jedno jaké je pohlaví." Zdálo by se, že tito sobečtí lidé zatím vítězí pouze v některých zemích, ale i u nás již pokrokářská básnířka a aktivistka Marie Feryna (1993) z Mladých zelených vyyzývá k očištění pedofilů a prý ostatních stigmatizovaných. Na fotce bych nepoznal, že mladá básnířka není muž, ale podstatná jsou její slova.

"Budoucnost je radikal queer." "Nic není dobojováno, a to ani legislativně." Sexuální a rodové normy by se prý měli zrušit. Neboli zjednodušeně každý může s každým a protože do svého textu mladá básnířka vměstnala i uznání a očištění pedofilie, tak asi i s dětmi. Jestli to je ta budoucnost, že pedofil znásilní dítě a řekne...ale já jsem pedofil, promiňte, tak je smutná a hanebná stejně jako všichni lidé, kteří to dopustí.

Marie ( Jiří ) Feryna zakončila svůj článek slovy, že chyba není v nás, našich identitách a našich preferencích." "Chyba je ve Vás a vašich směšných a ponižujících tradicích, jimiž se tak rádi zaštiťujete." "My nejsme ti, kteří by se měli přizpůsobit."

Jak jinak říkám si, ale chraňme alespoň děti, před těmito básníky a zvrhlostmi.

Paní básnířka užila v jedné své básni slova, že na jejím počátku bylo slovo a to slovo bylo ubohá. Tak já jej použiji na konci.

Ubohá....na tom svém obláčku....ubohá.

 

Zdroj: Mirror.co.uk: Family where mum is daddy, dad is mummy, and son,4, is beeing raised as gender neutral

Autor: Patrik Juda | pondělí 14.8.2017 15:13 | karma článku: 43,32 | přečteno: 3061x
  • Další články autora
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik