V Řecku shodil ženu z útesu a šel do Německa, kde brutálně znásilnil a zavraždil studentku

Fronta před soudem ve Freiburgu a šokovaní přihlížející přelíčení. Údajně mladiství a údajný Afghánec mučil a zavraždil studentku medicíny. Po pátečním znásilnění běžkyně v Lipsku již policie doporučuje ženám běhat pouze v párech.

Děsivé a hrůzné okamžiky musela prožít 19letá studentka medicíny Maria L. před svou smrtí, když se loni v říjnu vracela v noci na kole ze studentského večírku. Její život brutálně ukončil Husajn K, který za přísných bezpečnostních opatření stanul v úterý před soudem ve Freiburgu, kde čekali frontu před budovou nahněvaní Němci. Co se stalo s mou zemí, ptá se německá občanka?

Ač tento migrant Husajn K. původem z Afghanistánu, nebo Íránu, ale určitě brutální psychopat a vrah, na jehož dopadení vybrali němečtí občané ve sbírce asi milión korun jako odměnu za informace k jeho dopadení tvrdil po zadržení policií v prosinci, že je mu 16 let a je nezletilý, znalecké posudky o jeho skutečném věku dopadli jinak. Lhal dle vlastní výpovědi z důvodu, že prý věděl, že s nezletilými se lépe zachází a mohou žít v domově pro mládež. Stihl toho bohužel již dost, tento další migrantský mladík bez doprovodu z válečné zóny. Věřím, že se mu ve vězení, kam může jít na doživotí, dostane zacházení jaké si zaslouží.

Tento muslimský migrant nejprve v roce 2015 připlul do Řecka, kde stihl na Korfu v tom samém roce shodit 20letou ženu z útesu, za což následně dostal desetiletý trest, ale co je neuvěřitelné je to, že byl po několika měsících propuštěn za dobré chování a ještě ten stejný rok na svobodu!! Je to možné? Ano je, protože Marie L. je mrtvá.

Ihned po "odpikání" svého trestu, neboli stále v roce 2015 si to Husajn namířil bez jakýchkoliv dokladů do Německa. A aby to nebylo neuvěřitelné málo, tak v Německu ani nevěděli, že byl v Řecku nedávno odsouzen k původně desetiletému trestu za těžké ublížení na zdraví, protože když porušil podmínku propuštění a nehlásil se řeckým úřadům, tak Řecko ani nevyhlásilo mezinárodní pátrání. Marie možná mohla žít, ale nežije. Více než osudem, že tohoto netvora v Německu potkala, je to ale vítací politikou Angely Merkel, na kterou občas sice přiletí nějaké to rajče, ale která Němcům stále říká, že islám do Německa patří a multikulturalismus je tak úžasný. 

A tak Husajn i s úžasně čistým štítem a sám sobě zvolenou identitou chodil v prvních měsících ve Freiburgu do školy, bral heroin, pil a kouřil hašiš, než v říjnu brutálně znásilnil a zavraždil mladou dívku.

Státní zástupce Berger:.."Pachatel chytil kolo za řidítka a začal oběť škrtit." Patrně rychle ztratila vědomí." "Na hrudníku, břiše a vagíně byly objeveny tržné rány a kousance." "Pachatel pronikl do oběti patrně svými prsty a přivodil jí zranění vagíny a konečníku." "Pokud by pachatel nehodil oběť do řeky, Maria L. by ještě dnes žila." "Pachatel zcela záměrně zavraždil člověka, kterého před smrtí navíc týral a mučil a nakonec hodil do řeky." V řece Dreisam ji nalezla ráno mrtvou běžkyně. Ve chvíli, kdy mají být Husajnovi pokládány dotazy ohledně náboženství a sexuální minulosti, tak soudce vyhověl obhajobě a veřejnost musela soudní síň opustit.

Německé ženy by měli možná z bezpečnostních důvodů i opustit od kondičního běhání, protože německá policie po dalším brutálním znásilnění padesátileté běžkyně v Lipsku, které se stalo v pátek, doporučuje ženám, aby běhali v párech. Muž "jižního" typu s tmavými vlasy a neupraveným vousem k ženě přiběhl, popadl ji, zatáhl do pole, kde ji bil do obličeje a brutálně znásilnil.

Lipského starostu Burkharda Junga to pobouřilo, když prý již roky volá po více policistech na ulicích i v parcích. Pobouřeni jsou i němečtí občané, kteří se vyjadřují na sociálních sítích, když se například dotazuje občan, zdali má mít jedna z toho páru i kalašnikov a jedna zoufalá žena se už pouze smutně ptá..."Co se stalo s mou zemí?"

Pokud vyhraje opět volby bezdětná kancléřka Angela Mekelová, tak se asi s Německem nic špatného nestalo a nic zlého se neděje, když ji již poněkolikáté dobrovolně zvolí. V tom případě si asi Němci a Německo svou za mě doslova černou současnost a ještě černější budoucnost zaslouží, ač mi to přijde smutné. Zajímavá mi dnes přišla glosa pana doktora Miroslava Macka, ve které připomněl slova paní kancléřky z roku 2010, že se ukázalo, že vedle sebe nedokáží žít lidé z různých kultur. "Multikulturalismus selhal, ale naprosto selhal"...řekla prý tehdy paní kancléřka.

Zda by byl pro Němce a Evropu lepší asi hlavní kancléřčin protikandidát a sociální demokrat Schulz, toť otázka, ale poté, co kancléřka prohlásila, že islám patří do Německa a multikulturalismus je úžasný, po všem tom teroru a kriminalitě, kterému Němci i díky její vítací politice čelí si říkám, že horší už to být stejně snad ani nemůže.

Co se stalo s Vaší zemí paní Petro S? Vaši politici Vám tu vaši krásnou zemi prodali a natrvalo ji zničili i s vámi původními Němci pod falešnou vlajkou solidarity a humanity k lidem, kteří tu pomoc často berou jako pouhou vaši slabost a často neutekli ani před válkou, ale za lepším a bezpracným životem z vašich daní a sociálních dávek.

Ač nejhorší je za mě zdaleka všechno to násilí páchané na ženách a bezbranných dětech.

 

 

Zdroje: Novinky: V Německu soudí migranta, který brutálně znásilnil a zavraždil studentku..Středoevropan: Německá policie neschopná. Po brutálním znásilnění v Lipsku radí ženám, ať běhají v páru..Pl: V Německu pokračuje soud s Afgháncem, který znásilnil a zavraždil studentku. Podrobnosti jsou děsivé..Rukojmí: Glosy Miroslava Macka.

Autor: Patrik Juda | středa 6.9.2017 13:33 | karma článku: 44,24 | přečteno: 3638x
  • Další články autora
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik