Zničený život plačícího migranta aneb otevřené dveře Německa bez limitů Angely Merkelové

17. 09. 2017 20:10:51
Migrantský vrah u soudu plakal a chtěl by svou zrůdnost vrátit zpět. Merkelová nepláče a nic vracet nechce. Nebude akceptovat žádný limit pro přijímání migrantů, chce zvítězit ve volbách a učinit Německo šťastné i v dalších letech

Volby v Německu proběhnou již za pár dní a ač se mi to zdá neuvěřitelné a nemožné, tak ke čtvrtému vítězství v řadě směřuje údajně opět Angela Merkelová..... A co Němcům slibuje?

Angela Merkelová nehodlá ustoupit ani o píď od své migrační politiky otevřených dveří a multikulturalismu. Rozdílné názory hodlá potlačovat ještě více než doposud, protože islám dle ní k Německu patří a nejen k Německu.

"Nebudu akceptovat žádný horní limit na počet migrantů, kteří vstupují do Německa." "Evropská unie je největší mírový projekt v celé historii." "Rozhodla jsem se ucházet o další čtyři roky, protože věřím, že kombinace zkušeností, zvědavosti a radosti může učinit tyhle další čtyři roky velice dobrými." Kancléřka Merkelová dokonce přísahala, že k tomuto úžasnému projektu se zády nikdy neotočí a hodlá posilovat roli Evropské unie. "Hlavně potřebujeme politickou unii, to znamená, že potřebujeme postupně odevzdávat kompetence pod evropskou kontrolu." "Německo a EU zvládnou i dvojnásobné množství žadatelů."

Hrůzná to představa spoléhat se na eurounijní mírový projekt, ochranu a vzdávat se kompetencí, když Německo a jiné "dobrozemě" ani nevědí, koho na svém území již mají a po každém teroristickém útoku všichni ti eurofilové jen odporně a svorně tvrdí, jak jsou všichni Evropané ještě více posilněni a spojeni dohromady. V rámci budoucího míru na našem území bych nejraději z tohoto "největšího mírového projektu v historii" okamžitě vystoupil.

Nevím jak posilněn se může cítit například ten věrný úředník EU, kterému migrant, o kterém se neví ani odkud je a kolik je mu let, brutálně znásilnil a zavraždil v Německu dceru, která navíc ještě dobrovolně imigrantům pomáhala. Ona se již ke kancléřce a EU zády neotočí, protože je mrtvá, ale její muslimský vrah se tento měsíc u soudu ve Freiburgu rozplakal.

Hussein Khavari (?) prosil u soudu o odpuštění. Prý to byla jen náhoda, ač již předtím v Řecku, kde se vylodil, téměř zabil jinou mladou dívku, když ji shodil z útesu. Vždyť on tu noc jen moc pil alkohol a z baru jej vyhodili, když ona jela zrovna kolem. A tak si prý všiml její krásy a chtěl jen sex, ale pro jistotu ji ještě udusil a hodil do řeky. U soudu v pláči řekl, že by se chtěl rodině Marie omluvit. Myšlenka na to, co udělal, jej prý mučí a zničila mu život a do vody jí odtáhl proto, aby ze sebe umyl její krev. Kéž by smyl i všechnu islámskou nenávist vůči ženám, ale on nesmyl ani tu svou (........ jeden).

Krev nevinných Němců, jejich dětí a vnuků mají na rukou Angela Merkelová i její protikandidát Schultz, kterému vlastenecká slova o krvi a půdě připomínají meziválečná léta minulého století, kdy se zrodili ti hodně známí démóni, které evropské struktury dostali pod kontrolu. Za ty současné démony však s kancléřkou považují všechny, co mají jiný názor než oni a podpořili tedy společně zákon, který penalizuje sociální média facebook, google i twitter pokutou 50 milionů euro, pokud neodstraní do 24 hodin nevhodný obsah, což je dle nezávislích pozorovatelů způsob, jak umlčet kritiky migrační politiky. (Protože, kdo nechce zahubit společně s námi Evropu a Německo, ten jde proti nám.)

Sociální demokrat Martin Schultz se obává hrozby národních referend ohledně členství v EU, protože politika EU je prý komplikovaná. "Referendum představuje hrozbu a příležitost pro všechny lidi co tak rádi zjednodušují věci." "Co potřebujeme je evropské právo na imigraci a azyl." "Uprchlická krize nám jasně ukazuje, že nemůžeme dát národní zodpovědnost ke globálnímu fenoménu, jako jsou migrační pohyby." "Tohle je možné pouze v evropském kontextu."

Lídry Alternativy pro Německo, která imigranty odmítá, nazývají Schultz s Merkelou jako hanebné a odpuzující "lovce potkanů", kteří se prý snaží jen profitovat z utrpení uprchlíků. Země jako jsme my, Polsko, nebo Maďarsko by za každého nežádoucího přijatého dle kvót dostala 60.000 eur, ale pokud by tyto odmítačské země přijali méně než polovinu své kvóty, tak by se mu naopak tato vyděračská částka za každého nežádoucího odečítala.

Pan prezident Miloš Zeman migranty odmítá a eura za ně také, když německému prezidentovi Steinmeierovi řekl, že nejsme pašeráci lidí. Myslím, že nejenom, že nejsme pašeráci lidí, ale nechceme přijít o svou vlast, kulturu a tolerantní způsob života. Žádná čokoláda světa a ani všechny krvavé a špinavé peníze od Evropské unie nestojí za to, aby jsme přišli o svou zemi a aby jsme o ni připravili potomstvo, které by bylo navíc terorizováno agresivním islámem.

A protože nevěřím v mírumilovnou budoucnost Evropské unie, po všech těch dnech, týdnech a letech islamistického teroru v Evropě a realitě zemí, které vítali a vítají "všechny imigranty světa", tak mám až půjdu brzy k volbám vcelku jasno a nebudu mít příliš složité rozhodování o tom, koho volit. Budu volit stranu, která má v programu, že umožní vypsat referendum o vystoupení ČR z Evropské unie.

Přál bych si, aby o své budoucnosti a i o budoucnosti své země a svých dětí mohli rozhodnout sami občané. Štastné, zkušenější, zvědavější a radostnější Německo pod kancléřkou Merkelovou v příštích čtyřech letech? Je to ten nejstrašidelnější vtip? Hmm, ta Merkelová bude ale možná realita.

Hanební a odpuzující lidé pro mě nejsou politici z Alternativy pro Německo, které tolik pomáhá pan Václav Klaus, ale přesně ti, kteří to o nich tvrdí.

Zdroje:Euportál: Ajajaj. Velmi špatné zprávy z Německa. Tohle na nás chystá Merkelová.....Freedomeurope: Mega a půl za jednoho nežádoucího, prý kompromis, píše deník Frankfurter Allgemeine Zeitung...Středoevropan: Imigrant, který v Německu znásilnil a zavraždil dívku, se u soudu rozbrečel...Expres: Angela Merkelová chce více běženců: "Omezení žadatelů nelze realizovat"..

Autor: Patrik Juda | neděle 17.9.2017 20:10 | karma článku: 44.16 | přečteno: 3204x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 60 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 25.51 | Přečteno: 522 | Diskuse

Vlastík Fürst

S Ním jsem silný

David pokračuje ve své písni. Už v ní stihl Stvořiteli říci vše, co ho trápí. Sdílí se s ním o své obavy z toho, že jeho vojsko bez pomoci shůry prohraje. Strach mu ale nahání i mlčení nebes.

8.3.2024 v 19:10 | Karma článku: 12.36 | Přečteno: 205 | Diskuse

Vít Olmer

Bitva o důchod (humoreska)

Nedávno jsem se dočetl, že nějaká paní měla z vyřizování svého důchodu hlavu jak pátrací balon. Chtěl bych ji utěšit...

8.3.2024 v 19:08 | Karma článku: 43.99 | Přečteno: 8020 | Diskuse

Tien Tran Tat

Koupil bych si průvodce po Vietnamu? Spíš nekoupil

Nedávno jsem v ruce držel průvodce po Vietnamu. Publikováno v roce 2018. Není to jediný průvodce, který jsem prolistoval. Vždycky mě zaujme filmové doporučení. Většinou nabídka amerických válečných filmů. Rozčiluje mě to.

6.3.2024 v 8:24 | Karma článku: 23.74 | Přečteno: 409 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...