Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Římská starostka je zděšena útoky migrantů na ženy a říká: Je to černé září v celé Itálii

Sexuální násilí páchané migranty na ženách v Itálii děsí římskou starostku. Finka dostala před brutálním znásilněním ránu kamenem. Němka nalezena svázána s roubíkem a lékařka znásilňována hodiny přímo ve své ordinaci "pacientem"..

"Je děsivé, čemu musí zejména poslední týdny ženy čelit." "Neváhám to označit za černé září pro celou Itálii." "Musíme začít okamžitě jednat."....starostka Říma, Virginia Raggi

Nárůst brutálních znásilnění žen v Itálii nekončí a migranti na tom mají dle italských úřadů nadprůměrný podíl. Případ nechutného a obludného znásilnění Polky čtyřčlenným gangem Afričanů, z nichž jejich vůdce Guerlin Butungu z Konga byl navíc ještě nakažen smrtící bakteriální infekcí na Itálii velmi upozornil, ale bohužel to není něco ojedinělého a šokována nárůstem případů znásilnění je společně se starostkou Říma i ministryně zdravotnictví Beatrice Lorenzinová..."Něco takového je absolutně nepřijatelné."

Přímo v centru Říma v parku Villa Borghese byla před pár dny nad ránem nalezena po hodinách hrůzy a utrpení vysílená a zbědovaná sedmapadesátiletá turistka z Německa. Taxikář, který ji nalezl v těžkém šoku svázanou a s roubíkem v ústech, aby nemohla volat o pomoc, okamžitě zburcoval záchrannou službu. Asi dvacetiletý pachatel nebyl ještě dopaden. "Popadl mě za vlasy, udeřil a znásilnil." "V určitém okamžiku se mi podařilo utéct, ale on mě opět chytil, svázal mi zápěstí, abych se nemohla hýbat a nadále mě zneužíval."

Jen několik dní před Němkou "čelila" úderu zezadu do hlavy, znásilnění a okradení v Římě u stanice Termini také mladá Finka (20). Třiadvacetiletý muž původem z Bangladéže byl již italskými policisty zadržen. Finku tento cizinec brutálně znásilnil za zaparkovaným autobusem, vyhrožoval ji smrtí a okradl ji.

Pouhých čtyřiadvacet hodin před touto další ohavností se jiný italský host z Pobřeží slonoviny pokusil znásilnit mladou Američanku nedaleko Kolosea, ale když ji vlekl na trochu odlehlejší místo, tak naštěstí tolik křičela, že ji uslyšel procházející Ital a on utekl, ale i jeho již policie zadržela.

Přímo u Kapitolu byla sexuálně napadena Belgičanka, ale tyto sexuální násilnické běsy se netýkají pouze turistek a Říma. Na Sicílii v Catanii byla dlouhé hodiny znásilňována lékařka přímo ve své ordinaci mužem, který přišel jako pacient, předstírající, že je nemocný a s prosbou o pomoc. Tak snad aby to předstírání nemoci bylo alespoň skutečně falešné a tento další nelidský prasák, který ještě nebyl dopaden, nebyl například nakažen nějakou pohlavní, nebo jinou chorobou.

Starostka Říma Virginia Raggi chce nechat okamžitě nainstalovat na 150 dalších bezpečnostních kamer, na které již vyčlenila půl milionu eur a posílit veřejné osvětlení v centru města i na jeho periferii. Dalším opatřením je speciální a nově zavedený tzv. růžový tarif římských taxikářů, kdy v noci ženám účtují nižší sazbu, aby je motivovali využít jejich služeb a vyhnuli se tak nebezpečným místům. Z výpovědi italského bezdomovce je zřejmé, kde je problém..."Pohybuje se zde hodně lidí o kterých nikdo neví odkud přišli a mezi nimi i hodně cizinců."

Iniciativa paní starostky je určitě chválihodná, potřebná a ženám v Itálii bych přál, aby měli noční taxi zdarma zcela a ulice byly plné policistů. Když mohou v Itálii vynakládat milióny eur na pomoc migrantům a jejich začlenění do společnosti, tak proč by nemohli v rámci bezpečí zajistit všem ženám v Itálii noční přesun zdarma?

Za poslední čtyři roky připlulo ke břehům Itálie více než 600 000 migrantů z Afriky a v zemi výrazně stoupla kriminalita. Začlenit mladé muže, kteří přišli jako migranti do italské společnosti se však ani přes různé stáže, školení, či lekce italštiny příliš nedaří a představují riziko. Riziko, že italsky nikdy mluvit nebudou, riziko, že nebudou ani nikdy pracovat a že budou žít pouze ze sociálních dávek, ale zdaleka nejhorší je to reálné a skutečné riziko násilí páchaného na ženách a dětech.

I ve stotisícové italské Pistoii migranty vítali a pomáhali jim, ale nálada se postupně změnila. Novým starostou města zvolili muže, který se proti migrantům ostře staví. Poprvé od druhé světové války si zvolili pravicového starostu Alessandra Tomassiho, podle kterého jsou ti političtí lídři, kteří jsou naklonění k migrantům zcela odtrženi od reality. "Nevědí, co si lidé skutečně myslí." Ve městě, kde před migrační krizí žilo jen pár Afričanů teď postávají všude, před kavárnami, před nemocnicí, na parkovištích a město si s nimi neví rady.

Pravicová strana Forza Italia, kterou založil Silvio Berlusconi věří v nadcházejících volbách na počátku roku ve výrazný úspěch, na který má zaděláno i Hnutí pěti hvězd. Pokud by se tak stalo, tak je referendum v Itálii o vystoupení z Evropské unie vysoce pravděpodobné. Itálie ještě není ztracena.

Starostka Říma je oprávněně zděšena z toho "obohacení", kterému musí ženy v Itálii čelit poslední týdny a označuje to za černé září. Ale ono nezůstane pouze u černého září. Černá vypadá budoucnost Evropy jako taková a pro evropské ženy snad ani horší být nemůže. I v proslulých Benátkách toho má již starosta Luigi Brugnaro dost a na setkání italských starostů prohlásil, že každý, kdo v Benátkách zvolá Alláhu akbar, bude okamžitě zastřelen. To v Německu se již v rámci ochrany veřejnosti tento týden střílelo.

Včera v Německu zastřelili migrujícího zubra, který se chudák dostal z Polska nešťastně do Německa a to údajně po dlouhých 250 letech. Bum, prásk a ty táhni. Zastřelen byl prý proto, aby neohrožoval veřejnost. To je ale blázinec. Z tisíců migrantů, které nikdo nezná, ohrožují někteří z nich původní Němce každý den, ale jsou jim vypláceny dávky a jsou vítáni a pozváni německou kancléřkou, protože ty statisíce příchozích odevšad prý Němci "zvládnou" a jeden chudák smolař zubr, kterého ve volné přírodě ztěží potkáte musí ihned zemřít? Misery nechce zemřít.

Německo je ztraceno, ale věřím, že Itálie má ještě šanci.

 

 

Zdroje: PL: Černé září. Už i levicovou starostku Říma děsí útoky imigrantů. Čísla jsou vážně hrozná...To je nápad! Dáme ženám slevu na taxi, aby je pořád někdo neznásilňoval, vymysleli v Itálii...Tady nemají rádi černochy...reportáž z Itálie: Dřív vítali, teď už ne..Expres: Starší Němku svázal, dal jí roubík a znásilnil: V Římě zavedli zvláštní opatření....Děsivá zpráva pro oběti z Rimini: Šéf gangu je nakažen smrtící infekcí!....Řím už není bezpečný: Znásilněnou Finku bil cizinec kamenem.

Autor: Patrik Juda | pátek 22.9.2017 8:06 | karma článku: 42,96 | přečteno: 2898x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Vrah tělo ubodaného muže hodil do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno 

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  11:50

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Nezvládla jsem prodat svou práci. Neměla jsem lajky, řekla končící Langšádlová

25. dubna 2024  11:44

Ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová (TOP 09) se rozhodla podat demisi, protože...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik