Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vnitřní nepřítel v berlínské policii a německé soudy přepisující historii

Šokovaný policejní instruktor promluvil o nepříteli ve vlastních řadách a nepřátelství jaké nezažil. Cenzurovaná média a soudy přepisující historii. Mezitím v Bruselu spouští nový projekt a poučují novináře jak psát o migrantech..

EU spustila nový projekt, jehož myšlenkou je zastavit šířící se islamofobii Evropou.

EU vydala manuál pro novináře jak informovat o incidentech spojených s uprchlíky a o tom, že co se děje v ulicích, často prý nesouvisí s náboženstvím migrantů. Hlavně prý mají především informovat o tom, že v Islámu najdeme řadu proudů a většinou jsou to mírumilovné verze vyznání, které prý mohou na Západě v poklidu prosperovat. Jak prosperují mirumilovné verze islámu v Německu? Je islamofobií jakákoliv kritika žadatelů o azyl o jejichž vděku za příležitost k novému životu lze často silně pochybovat? Jaký názor je extremistický a jaký není? Za mě je Německo strašidelný příklad toho, jak se integrace nepovedla a že se ani povést nemůže.

Jen loni utratila německá vláda za žadatele o azyl 10 milliard eur, ale to jsou pouze peníze daňových poplatníků, o kterých někteří z odborníků tvrdí, že jsou prý budoucí investicí do pracovní síly Německa. Mnozí ekonomové však naopak tvrdí, že masová migrace z dlouhodobého hlediska Německo poškodí. Statistiky zaměstnanosti imigrantů v Německu jsou sice tristní, ale dobře, teorie je teorie a ti němečtí teoretici a asi "hodní" lidé tam mají to kouzelné slůvko budoucí investice. Něco, jako nebojte se a ono to přijde. Zatím, než to přijde, tak musíme hlavně zavřít ústa všem kritikům.

EU dále doporučuje žurnalistům, aby se příliš nepitvali v tom, zda má ten či onen žadatel právo získat azyl, což je však otázka zcela legitimní i podle mezinárodního práva. Skandální a nebezpečná drzost z Bruselu. Nejvíce pod tlakem bruselské korektnosti a nově zavedené cenzury sociálních médií jsou novináři v Německu, kteří ale přesto zveřejnili nahrávku, kde  policejní instruktor popisuje skandální poměry v berlínské policejní akademii. Pravost této nahrávky berlínská policie potvrdila, ale zmíněného policejního zaměstnance omlouvá tím, že je prý "naprosto pracovně přetížen".

V Berlíně se rozhodli, že by bylo moudré začlenit imigranty do policejních řad, protože to by prý mohl být ten nejlepší způsob jak zajistit policejní dohled ve čtvrtích, kde žije neněmecké obyvatelstvo. Jsou právě oni tou budoucí pracovní silou Německa? A co říká o budoucích strážcích zákona jejich policejní instruktor, který je vystrašen a šokován? 

"Nikdy jsem nic takového nezažil, třída vypadala jako peklo, polovina Arabové a Turci, drzí jako čerti a hloupí." "Vytváříme druhořadou, zkorumpovanou policejní složku." "Mám z nich strach, kolegové taky, chodím do práce jen s největším sebezapřením a zhnusením." "Toto nejsou budoucí kolegové, ale nepřátelé." "Máme nepřítele ve vlastních řadách." "Nikdy jsem ve třídě necítil takovou nenávist." Možná jsou tito budoucí policisté zrovna z toho jiného proudu, ale instruktor pokračoval...

Policejní instruktor dále na nahrávce uvádí, že arabští a turečtí žáci ignorují výuku, nejsou ochotni respektovat učitele a jsou velmi hluční. Jejich schopnosti vyjádřit se jsou prý ubohé tak, že jim nelze rozumět a o schopnosti psát to platí dvojnásob.

"Na vyloučení z hodiny, nebo napomenutí reagují rozbíjením věcí a výhrůžkami." "Svými kolegyněmi pohrdají a dávají jim to najevo." Myšlenka, že ve čtvrtích, kde se již nemluví německy a Němci tam již téměř nežijí, by bylo vhodné mít policisty, kteří budou ovládat ty nové jazyky je asi logická, ale dle některých policejních zdrojů, které novináři citovali, je již teď u berlínské policie několik rodinných příslušníků arabských a libanonských kriminálních klanů. Jsou schopni překonat loajalitu k rodině, která je v arabském prostředí nade vše? Mě to spíše připomíná přísloví...."Pošli vejra pro kus sejra", ale ať si do těchto již neněmeckých zón, kde vládne jiná kulturni rozmanitost posílají koho chtějí, když už umožnili a umožňují jejich vznik.

Berlínská policie pod tlakem médií slíbila, že se bude situací zabývat, ale nikdo z policistů nechce otevřeně vypovídat a divit se tomu v cenzurovaném Německu nelze. Jiný policista, který chce zůstat v anonymitě mluví o tom, že mnoho nových studentů neumí plavat, učit se to ani nechce a někteří se dokonce odmítají sprchovat jinak, než oblečení. "Profesionální použití studentů v průběhu Ramadánu je nejisté." V současnosti je podíl studentů s migračním pozadím v berlínské policejní akademii asi 30%.

Již déle jak měsíc (1.10.) platí v Německu nový zákon, který zavedl cenzuru sociálních sítí, které pod pohrůžkou obrovských pokut musí mazat, nebo blokovat všechny závadné příspěvky. A které jsou ty závadné příspěvky? Tak o tom teď rozhodují zaměstnanci sociálních médií, ze kterých se dle Gatestone Institutu stala soukromá myšlenková policie v Německu, které je dána moc formovat aktuální politickou a kulturní debatu, když mohou rozhodovat o tom, kdo smí mluvit a kdo nesmí. V institutu se ptají, zdali je teď v Německu svoboda projevu jen pohádkou na dobrou noc. Jestli to spíše není hororem a sbohem této svobodě. Dá se to i vyložit tak, že chtějí dehonestovat a umlčet každého, kdo má jiný názor než ten, který je povolený "myšlenkovými policisty" ze sociálních médií.

V Německu už dokonce i soudy přepisují historii. V Mnichově nedávno soud odsoudil žurnalistu Michaela Sturzenbergera k půlročnímu trestu s podmínkou, a to proto, protože dal na svůj Facebook historickou fotografii z roku 1941, kde si podávají v Berlíně ruce nacistický úředník s Velkým jeruzalémským muftím, Haj Aminem al- Husseinim. Prý tím podněcoval k nenávisti proti islámu, ač nesporným historickým faktem je, že nacisté a minimálně tento Velký mufti z fotografie k sobě chovali vzájemné sympatie.

A protože se historie a realita musí překroutit zcela a bruselský svět a jeho hodnoty jsou na hlavu postavené, tak mají v tom Evropském parlamentu obavy z podněcování nenávisti na internetu, ale v září přivítali na své půdě usvědčenou arabskou teroristku Leilu Khaled z Lidové fronty pro osvobození Palestiny, aby pohovořila o roli žen v palestinském národním boji. Teroristka, která jako první žena unesla letadlo s kalašnikovem v ruce a je členkou organizace, kterou EU považuje za teroristickou, byla hlavní řečník v Evropském parlamentu! Gratuluji.

Slova arabské teroristky byla "překvapivě" kritická vůči Izraelcům a mezi holokaustem v Osvětimi a holokaustem v Gaze vidí souvislosti. Nacisté prý byli souzeni v Norimberku, ale sionisté nikdy, řekla také na parlamentní půdě. Evropský parlament propaguje demokracii a Západní hodnoty po svém, ale běda pokud si někdo dovolí zveřejnit například historickou a nezpochybnitelnou fotografii.

Byl bych šťasten, kdyby EU spustila nový projekt jak zastavit rozšiřující se netolerantní kulturu v Evropě a nově vznikající místa, kde vládne už ta kulturní rozmanitost a nové, importované zákony, ale možná i tato  slova by mohla znít někomu nenávistně a xenofobně, protože taková místa přeci nejsou a v tom islámu je přeci ta převaha těch mírumilovných proudů.

Věřím, že se Česká Republika těmto mírumilovným proudům islámu vyhne jak dlouho to jen bude možné, protože všude tam, kde v tomto proudu "plavou" mají původní obyvatelé problém, ač dělá EU všechno proto, aby se o tom nemluvilo ani nepsalo.

Ale to se jim nikdy nepovede.

 

Zdroje: Pravý Prostor ( Středoevropan,, Die Welt)..Nepřítel ve vlastních řadách..Středoevropan: Německá vláda loni za žadatele o azyl utratila 10 milliard eur..PL: Špatné chování migrant moc nezmiňujte. A hlavně nedávejte prostor populistům, jakápak svoboda. Unikl hodně svérázný manual pro novináře..Gatestone Institut: Německo: Úplná cenzura je nyní oficiální. Soudy přepisují historii...Lidovky: První žena, která unesla letadlo. Palestinka teď v europarlamentu srovnávala Osvětim a Gazu.

 

Autor: Patrik Juda | sobota 4.11.2017 17:15 | karma článku: 42,86 | přečteno: 2194x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik