Páter Halík na lince z pekla a probuzená zvířecká nenávist Zemanových odpůrců

1. 01. 2018 8:20:37
"Ďábel na Hrad nepatří!" Hradní mluvčí Jiří Ovčáček se do Nového roku 2018 vyjádřil s humorem k nenávistným slovům zděšených Zemanových odpůrců a jejich panice i strachu. Ovčáček i "namaloval na zeď" opravdového Bubáka budoucnosti

"Tomáš Halík je všechno, jen ne kněz." "Je ambiciózní, zlý, touží po slávě, oceněních a chvalozpěvech." "Takže se dle mého názoru s velkou pravděpodobností jeho prezidentské kandidatury dočkáme." "Miliardáři a servilní novináři jsou již připraveni sloužit." "Pokud bude páter Halík v roce 2023 kandidovat, nenechám to bez odezvy." "Slibuji." "Ďábel na Hrad nepatří!.......Jiří Ovčáček a jeho nebezpečný bubák na zdi budoucnosti

Pana prezidenta Miloše Zemana a nikoliv pouze poslední dobou někteří komentátoři, umělci, politici či jiné "celebrity" urážejí za mě tak vulgárně, sprostě, uboze a zbaběle, že se mi až nechce věřit, co vše může někdo říci o svém prezidentovi. Naposledy včera, když známý novinář Jiří X. Doležal napsal, zdali se Zeman vyléčí z alkoholismu chlastem. Řekl kdo? Drogově závislý člověk, který se chlubí tím, že vykouří pět gramů trávy denně? Nic proti pane Doležale s chrastící kapsou plnou viagry a slovy plných zloby, ale nejste jen další placený pokrytec? Neměl by jste vyléčit svou závislost novoročním double jointem?

Jen o den dříve napsal ("nasral") ze stejného Reflexu pan komentátor Pečinka, že prý pan prezident je "sráč". Co k tomu napsat? Napsal bych třeba, že je to chudák a ubožák, ale raději to neudělám, protože pan Ovčáček to okomentoval s nadhledem i humorem, když dal Zemanovým odpůrcům také takový malý silvestrovský pohlavek.

"Mezi "liberálními" komentátory, politickými neziskovkáři a zaprášenými fíkusy se šíří panika, zděšení a strach." "Jméno Zeman v nich vyvolává hrůzu." "A představa dalších pěti let na Hradě je pro ně tak strašlivá, že se v nich probouzí zvířecká nenávist." Pan Ovčáček také reagoval na slova divadelního režiséra Drábka, který v Bakalově DVTV (která je k panu prezidentovi "překvapivě pouze kritická) řekl, že prezident je zlý člověk a patří do kanálu. Smutný to další divadelník, ale pan Ovčáček považuje umělce za ptáky jejiž politická přízeň je přelétavá.

Jedním z největších kritiků pana prezidenta je páter Tomáš Halík, o kterém jsem již psal a určitě již více nechci, ale stále nemohu uvěřit a zapomenout, že při svých návštěvách v USA před zvolením Trumpa nikdy nepotkal žádného, byť jen jediného jeho voliče. A jelikož kněz by přeci nelhal, tak jediné mé vysvětlení je, že se pan Halík scházel asi pouze s lidmi na "jiné, na té vyšší úrovni", než s těmi "neexistujícími" lidmi, kteří Trumpa zvolili. Ale Ovčáčkova slova o panu Halíkovi z těch "vyvolených kruhů" na Hradě je má letitá strašidelná představa a věřím, že se nikdy nenaplní. "Bože, prosím ochraňuj Česko."

Věřím, že ta zlobná, obludná a často vulgární kampaň proti panu prezidentovi z mnoha médií bude mít stejný efekt jako u Trumpa v Americe, protože lidé jsou naštěstí stále schopni používat zdravý rozum.

Když psal pan Halík počátkem teď již loňského roku papeži Františkovi, aby za žádnou cenu nejezdil do ČR a počkal si na slušnějšího prezidenta, tak mě napadlo, že si třeba můžeme počkat my na jiného papeže, ale k jeho doporučení, aby byl Hrad vyvětrán od kořalky, nikotinu, lží a hulvátství, tak první slova, co mě napadla byla zášť a závist. Pan Ovčáček to však pochopitelně rozvedl lépe....

"Jsem přesvědčen o tom, že ústy pátera Halíka promlouvá ďábel." "Jinak to prostě ani nemůže být." "Nepřetržitě slyšíme jen slova pýchy, pohrdání, urážky, nenávist a zlobu." "To vše je zabaleno do frází o pravdě a lásce." "Vždy, když čtu Halíkova zlostná vyjádření, na mysli mi vytane, že na jeho psacím stole opět zazvonil telefon z pekla."

Kromě těch mnoha různých prý umělců zaznívá kritika na pana Zemana často i od různých pseudocelebrit, jako jeden otylý, nešťastný pán a povoláním syn moderátora a komika Petra Novotného, jehož jméno nikdy ani nenapíši jak hnusí se mi a prý novináře, který však jako ten čuník pouze nevypadá, ale i mluví a píše jako z chlívku. Brrrr, co je to za lidi? Všechny ty odporné komentáře o dementním prezidentovi, co sám si ani hubu neutře, nebo o tom státním pohřbu do roka od paní Magdy Vašáryové? Aby vás Bůh nepotrestal paní velká hééérečko a falešná morálko národa.

Na pana prezidenta útočili z mnoha stran celý rok a například dle aktivisty Jakuba Jandy z "neziskovky" Evropské hodnoty, která má za úkol i zvyšování kultury v politice ( bývalý gay porno herec) je pan prezident vychlastaná odcházející troska. To je teda tak zvýšená a finančně dotovaná politická kultura, že bych brečel.

Věřím, že pan prezident Zeman nikam neodchází a všechny ty kritiky a své odpůrce s tou až zvířeckou nenávistí již za pár dní umlčí. On je samozřejmě neumlčí, tu intelektuální elitářskou společnost, která má ten "patent" na pravdu, lásku a morálku, ale jejich zlá slova již nic nezmůžou, protože na Hradě bude sedět přes jejich veškerou snahu opět a dalších pět let Miloš Zeman.

"Spoléhejte na vlastní rozum." "Věřím, že zdravý rozum zvítězí nad závistivou hloupostí." "Šťastný a veselý Nový rok."........prezident ČR, Miloš Zeman

Vypečte pane prezidente Zemane zase všechny ty Pečínky.

Také věřím a přeji hezký a šťastný rok 2018 všem autorům, čtenářům i nečtenářům.

Zdroj: Parlamentní listy: Ovčáček hodil bombu do "pražské kavárny"....

Autor: Patrik Juda | pondělí 1.1.2018 8:20 | karma článku: 43.64 | přečteno: 2746x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 41 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.37 | Přečteno: 241 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.10 | Přečteno: 1491 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.66 | Přečteno: 473 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...