Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kalouskův facebook

Naši hokejisté skvěle porazili Rusy, ale Miroslav Kalousek vyjádřil soustrast Zemanovi k porážce jeho týmu. Kalouskova noční můra v podobě pana prezidenta se zjevila na hokeji i v pelmeních. Vyhaslý politik "sám" na náměstí. Míra.

Nevím, jak moc dobře zná pan Miroslav Kalousek míru toho, kolik alkoholu je schopen vypít, ale zdá se mi, že včera ji u hokeje nenalezl, stejně jako nenalezl žádnou originalitu, když ve svém komentáři užil včejší rádoby vtip o panu prezidentovi Zemanovi, že týmem, který reprezentuje náš národ na hokejovém MS jsou Rusové.

Češi hráli dobře, bojovali jako čeští lvi a kreativita i sebevědomí především naší první lajny Rusy myslím zaskočila a nakonec i celý zápas rozhodla. Sebevědomí, někdo by možná po všech těch letech v politice napsal drzost má však i pan Kalousek, ale antizemanovská a antibabišovská kreativita tohoto vyprázdněného pána, ta jediná, kterou má v té "první lajně" Top 09 táhne ten jeho "pražský" tým snad konečně za definitivním sestupem i s celým svým "Demokratickým blokem". Už aby to bylo a na zdraví "Mirku s Karlem" společně na odpočinku.

Když se mi dnes na fb zjevil soustrastný komentář pana Kalouska věnovaný panu prezidentovi Miloši Zemanovi k porážce "jeho" týmu na MS v hokeji, tak mi to nedalo, abych se poprvé a nejspíše naposledy nepodíval na stránky tohoto Evropskou unií oceňovaného bývalého ministra financí, který však již snad naštěstí spoluvede Topku do propadliště dějin, kde byla již téměř po posledních volbách, ale kde bude věřím určitě po těch příštích.

Pište, mluvte pane Kalousku, pobrečte si v ČT u svých kamarádů do televizních obrazovek, ale jednoho dne snad již i ta vaše falešná tvář někam zmizí. Třeba do toho Bruselu kam by jste se tolik hodil i s vašimi rétorickými a teatrálními schopnostmi. Vždyť pan bývalý lidovec by šel i s čerty, kdyby mu zaplatili.

Když se před pár dny vyjádřil pan Kalousek, že je jedním z mála, koho se hrad bojí a kauzu smrtících padáků VTP-100 z devadesátých let už prý vytahují jen PL a Piráti, protože nikdo jiný prý už na to nemá žaludek, tak mě napadlo na co vše má ještě po více jak čtvrt století v politice žaludek pan Kalousek.

První, co mě napadlo by bylo jeho politické "poslání" v Bruselu, protože on by za mě nepochybně žaludek hlasovat a pracovat proti vlastnímu národu měl. Usuzuji tak i z toho jakým způsobem mluví tento člověk o svém vlastním prezidentovi. Je to hanba pane Kalousku. Je to pro mě ještě větší hanba než ty velmi nejasné okolnosti, za kterých přišel pan Kalousek s manželkou ke svým nemovitostem v roce 2005. Okolnosti, které podle analytika BBC Daniela Kaisera vykazují všechny známky praní politikových peněz. Směnka na 6,5 mil. Kč, vražda, sebevražda, ale výsledek byl pro pana Kalouska dobrý. Výsledkem byl luxusní byt v Praze na Veleslavíně v hodnotě té kouzelné směnky.

Když jsem viděl tento týden fotku pana Kalouska s pozadím prázdného náměstí v Českých Budějovicích, kde byl obklopen transparenty Stop totalitě a Stop Babišovi, tak jsem se již musel tomuto pánovi smát, protože jediná totalita, které se obávám je ta bruselská a stopku panu Babišovi mohou v demokracii vystavit naštěstí pouze voliči, kteří tak však zdaleka neučinili a nebýt těch pražských tak dostal tu stopku pro celou Topku už konečně i "nesmrtelný" pan Kalousek.

Určitý a snad dočasný "fenomén" nečitelných a bezbarvých Pirátů mě nechává klidným, ale pan Kalousek se na ně již rok zlobí, pro již zmiňovanou připomínku "Kalouskových padáků", a tak si do nich kopl i za jejich návštěvu ruské ambasády dne 9.5. ke Dni vítězství, protože oni přišli vzdát čest desetitisícům ruských vojáků, kteří padli na našem území na konci druhé světové války a za mě je to naprosto v pořádku.

Paní poslankyně Dana Balcarová dala Pirátům za mě "trochu barvu", když zveřejnila na fb fotku z oslav Dne vítězství nad nacismem s talířem pelmení. Proč ne? Proč popírat historii? Proč nevzdát čest padlým i přeživším vojákům, kteří bojovali proti nacistům, ať to byli spojenci, ale Rusové především? Vždyť jich padlo více jak 20 milionů. To, že fotku s ruským národním jídlem pelmeněmi považuje místopředseda Pirátů Peksa za nešťastnou je jeho pokrytectví, jeho věc a celé té nafouklé Pirátské bubliny a že u pana Veselovského působil jako nerozhodný hlupáček je také jejich věc. Opět se nešlo nesmát jak si nechal vnutit agresivní styl pana Veselovského, který by se spíše hodil jako moderátor soutěže "Chcete být milionářem". Panu Veselovskému však stačí, že pro jednoho miliardáře a jeho zájmy tak pilně pracuje.

Když jsem se dostal na fb pana Kalouska k jeho zlehčování toho, že někdo polil maršála Koněva růžovou barvou a že si prý nemohl maršál Koněv odvézt Pražský orloj, tak jsem dál již nepokračoval a napadl mě název mého blogu. Dost bylo "mírumilovného Tibeťana" a komika Mirka, ale ještě napíši, že uctít Den vítězství nad nacismem na ruské ambasádě byl i pan profesor Václav Klaus, protože on zůstává stejný a pevný ve svých názorech a historii nepřekrucuje, ač sám v komunistickém totalitním režimu žil dlouhá desetiletí.

Pan bývalý prezident Václav Klaus byl o víkendu pozván od AfD jako hlavní řečník do německého Trevíru, kde se připomínalo dvousté výročí narození Karla Marxe, kterému byla odkryta i pětimetrová socha darovaná Čínou. Pan Klaus tam ale narozdíl od eurosocialisty Junckera, který přednesl i slavnostní projev nebyl oslavovat. Oslalovat Marxe, třídní boj proletářů proti kapitalistům, komunistický manifest a milony obětí komunismu a třídního boje? Proč by to dělal. Pan Klaus je narozdíl od nedemokratické EU a jejího vedoucího komunisty Junckera totiž skutečným demokratem pro kterého není svoboda jen prázdný výraz.

Pan Klaus, kterého Antifa nazývá ultranacionalistickým a homofobním, propagujícím nenávist a rasismus také připomenul, že Marx mluvil moc nehezky o naší zemi a o evropských národních a suveréních státech se vyjadřoval velmi pohrdlivě a předvídal jejich konec v jím navrhovaném ideálním světě.

"Juncker se možná považuje za uskutečnitele této myšlenky". "Jinak si to neumím vysvětlit"...VK

Kéž by bylo i jiné vysvětlení, třeba, že si pan Juncker prostě a jednoduše stejně jako pan Kalousek trochu přihnul a z toho třídního boje se vyspí, ale on se z toho asi nevyspí.

Totalita nepřichází z Ruska, ale z Evropské Unie a od lidí jako je pan Kalousek, kteří by za peníze a moc prodali i vlastní maminku, ať má v rukou klidně Tibetskou vlajku, protože v jeho rukou je každá vlajka falešná stejně jako je on. 

Bůh ochraňuj Českou republiku před všemi Junckery i Kalousky a ať bojujeme za svou svobodu stejně úspěšně jako naši hokejisté včera proti Rusku.

Dovoluji si na závěr  vyjádřit soustrast M. Kalouskovi k porážce jeho týmu Trop 0.09 a pevně věřím, že i k budoucímu debaklu.

 

 

Autor: Patrik Juda | pátek 11.5.2018 14:05 | karma článku: 37,71 | přečteno: 1221x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik