Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Úspěšná dánská vlastenkyně a ministryně Inger Stojberg stále zpřísňuje imigrační zákony

Železná Inger slaví úspěch. Uprchlíky od Dánska odrazovala. Snížila dávky a imigrantům "vysypala kapsy". Počet žádostí o azyl snížila na desetileté minimum. Dánové nikdy nebudou menšinou ve vlastní zemi. Kapacity Dánska vyčerpány!

"Nepochybuji o tom, že povědomí o našich přísných opatřeních týkajících se imigrace se rozšířilo i za našimi hranicemi, a to je přesně to, co jsme chtěli."

"Vždy jsem byla přesvědčena, že uprchlíci zvažují sociální výhody, které nabízejí různé evropské země a vláda nyní dánský obchod s dárkovým zbožím zavřela."

"Je pravda, že v některých případech byli na tom uchazeči o azyl lépe než lidé, kteří prožili celý život v Dánsku."

"Není vůbec pochyb o tom, že je mnohem snadnější integrovat amerického křesťana než muslima ze Somálska."

"Hladoví muslimové jsou v práci během ramadánu nebezpeční pro nás všechny."

"Kapacity Dánska byly vyčerpány."

"Doufám, že v příštích letech přijde do Dánska jen málo uprchlíků.".......Inger Stojberg

Dánská ministryně pro imigraci, integraci a bydlení Inger Stojberg, kterou britský server The Times nazval Železnou Inger však pouze nedoufá a od počátku ve své ministerské funkci koná v zájmu Dánů a Dánska. Výsledky jsou jednoznačné. Oproti roku 2016, kdy v Dánsku zažádalo o azyl 21 316 cizinců jich v loňském roce bylo již "pouhých" 3 500 a azyl byl uznán asi třetině z nich. Ingrid Stojberg není ani proti myšlence umístit neúspěšné žadatele o azyl na některém z mnoha dánských opuštěných ostrovů.

"Jsem vždy připravena přemýšlet o dobrých nápadech jak zlepšit kontrolu odmítnutých žadatelů o azyl."

Inger Stojberg vede úřad pro cizince a integraci od června 2015, kdy přicházelo do Evropy tisíce imigrantů denně. Od počátku své ministerské mise chtěla vymanit svou zemi z těch pro imigranty nejvelkorysejších, kde bylo Dánsko spolu s Německem a Švédskem. I díky ní už není. Jak se nejvelkorysejším Němcům a Švédům daří integrovat tisíce a tisíce nových spoluobčanů z jiných kultur je jistě jejich věc, smutná to záležitost, ale ona zcela správně a nehledě na ně bojuje za své Dánsko. Vláda již přijala 67 opatření zpřísňujících podmínky získání azylu pro migranty a hodlá v tom nadále pokračovat.

Imigraci velmi vstřícná politika Švédska je sice jejich multikulturní pohled na Svět, za mě tak moc falešný a krutý k původním obyvatelům i švédské a evropské historii, ale Dánové naproti tomu zvažují posílit hranice se svými švédskými sousedy z důvodu vysokého počtu islámských extremistů. Když v létě v roce 2015 vítala Angela Merkel v Německu statisíce uprchlíků z celého světa a Němce s plyšáky v rukou namotivovala dnes již "legendární" větou, že to vše společně zvládnou, tak již tehdy nová dánská ministryně pro imigraci chtěla snížit pomoc utečencům na polovinu a vládou placenými inzeráty v novinách vycházejících v Turecku a jiných zemích odrazovala cizince, že se jim cesta do Dánska nevyplatí.

Pro ty z nich, kterým se tedy ta cesta z válek, sucha, hladomoru, chudoby, útlaku a kdo ví čeho všeho ještě přesto vyplatila, přichystala také nový test občanství, se kterým měli však problém i rodilí Dánové a tři pětiny migrantů nebyli schopni jej splnit. "Mělo by být těžké získat dánské občanství, protože je to něco speciálního"..."Proto je třeba si ho zasloužit".

Dánsko začalo urychleně měnit legislativu tak, aby pro nově příchozí nebylo snadné čerpat sociální dávky. Dánské úřady mohou v rámci spoluúčasti na financování péče o migranty odebírat žadatelům o azyl cennosti a hotovost nad 34 000 Kč. Nově příchozí se musí! učit jazyk a podstoupit jazykové testy. Úřady posuzují zda je přistěhovalec vůbec schopen se uplatnit na trhu práce a zdá má čistý trestní rejstřík. Dánsko, které se od roku 1978 účastnilo přesidlovacího programu OSN na začátku roku dočasně pozastavilo příjem uprchlíků na základě kvót, které určil komisariát této organizace.

Když byl schválen již padesátý zpřísňující imigrační zákon, tak to paní ministryně Stojberg oslavila i s dortem s velkou padesátkou a dánskou vlajkou. Že má dánská paní ministryně asi i specifický smysl pro humor mi nenapadlo ani tak proto, že karikatura je pro ni prostě karikaturou, ať jde třeba klidně i o samotného Mohameda, ale například i pro své zaujetí a zájem navštívit neúspěšné žadatele o azyl čekajících v azylových centrech na deportaci.

Ono to vlastně nebylo až tak humorné. Když byla v listopadu v uprchlickém centru Sjalsmark tak ji z tohoto centra dramaticky pomohla uprchnout až ochranka s policií, když ji obklopili nespokojení muslimové a jedna muslimka se vrhla i pod kola ujíždějícího auta s dánskou ministryní. Video je nadávek a křiku v cizokrajném jazyku plné. Panebože ti ji hnali i na auto naskákali!

Lidskoprávní a neziskové organizace Dánsko samozřejmě kritizují a že prý...."Dánsko naopak potřebuje mnohem větší množství přistěhovalců"....(Amnesty International), ale tato prohlášení "těch hodných" už nepřekvapí asi vůbec nikoho. Levicová politička Sofie Nielsen se dokonce ptá, není li to trapné, že se tak bohatá země jako je Dánsko chová tímto způsobem, zatímco Švédsko nebo Norsko své kvóty pro přijetí ještě zvyšují......."Také to dává dalším zemím špatný příklad, aby jednali podobně". "A pak se tento systém zhroutí".

Už aby to bylo. Už aby se ten eurounijní, soudružský systém zhroutil a tomu pudu sebezáchovy podlehli i ostatní evropské země.

Neřekla bych, že je Dánsko multikulturní země...........dánská královna Margarethe II.

 

 

Zdroje: The Times: Danes "Iron Inger" Stojberg denies migrants a slice of hygge...Týden: V Dánsku požádalo o azyl rekordně málo migrantů....Expres: Dánsko zastavilo přijímání uprchlíků, levice a neziskovky zuří....PL: Dánská ministryně pro migraci šla navštívit uprchlíky. Ti ji místo toho napadli. Utíkala jako o život...Eurozprávy: Dánsko je nekompromisní: Migranty bychom měli poslat na opuštěný ostrov, nebude to drahé...PL: V Dánsku přichystali pro imigranty nepříjemný zážitek...Expres: Dánsko chce investovat 300 milionů do snížení porodnosti v Africe...Prvnízprávy: Kapacity Dánska pro migranty jsou vyčerpány.   

 

           

                

 

 

 

 

Autor: Patrik Juda | středa 23.5.2018 8:06 | karma článku: 39,69 | přečteno: 1499x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ředitelem Vojenského zpravodajství by mohl být Bartovský, nahradí Berouna

23. dubna 2024  13:28,  aktualizováno  13:59

Novým ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ) by mohl být Petr Bartovský. Kandidáta dnes na...

Zakázky TSK jen vyvoleným. Za manipulaci tendrů soudí 15 lidí a čtyři firmy

23. dubna 2024  13:46

Hlavní líčení v kauze zmanipulovaných zakázek Technické správy komunikací hlavního města Prahy...

Europoslanci prodloužili volný obchod s Ukrajinou, unijní farmáře více ochrání

23. dubna 2024  13:03,  aktualizováno  13:29

Europoslanci schválili prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, ovšem s kroky k vyšší ochraně...

Protesty za Gazu zachvacují americké univerzity, policie masivně zatýká

23. dubna 2024  13:27

Kolumbijská univerzita v pondělí kvůli demonstracím zavedla distanční výuku a na nedalekých...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik