Německo : Horor ve Frankfurtu a hrůzná ohavnost ve Freiburgu jakou nepamatují

29. 07. 2019 17:42:34
Ve strašidelném Německu dnes shodil ve Frankfurtu muž afrického původu osmiletého chlapce s matkou pod rychlík. Chlapec zemřel. Šokovaní lidé jej pronásledovali a na nádraží byl zadržen. Ve Freiburgu řeší proces jaký nepamatují...

Hrůzostrašné Německo: Dnes dopoledne na nádraží ve Frankfurtu nad Mohanem shodil muž(40) původem z Eritree matku s dítětem pod vysokorychlostní vlak! Ve Freiburgu řeší případ hromadného znásilnění mladé dívky jedenácti převážně žadateli o azyl a v Dusseldorfu museli během měsíce třikrát vyklidit celé koupaliště a to proto, že toho kulturního obohacení je prostě moc, agresivity ještě víc a Němci se už jednoduše bezpečně nemohou koupat ani na tom koupališti.

Osmiletý chlapec na místě zemřel a matka přežila jen zázrakem v úzké mezeře mezi kolejnicemi. Poté "muž" neúspěšně napadl dalšího člověka a lidé tuto kreaturu následně pronásledovali a společně s policií ji i dopadli. Dle dostupných informací je vůbec neznal. Někteří svědci této odpornosti, když viděli zemřít malého kluka, tak potřebovali lékařskou pomoc. Ale kdo pomůže všem Němcům v zemi, kde prostě zdaleka není bezpečno a například ve Freiburgu řeší případ hromadného znásilnění, jaký prostě nepamatují.

Myslím, že se toho děje v Německu mnohé, co jeho původní obyvatelé nepamatují. Je mi z toho smutno, ale jak se cítí rodiče dívky, kterou na podzim hromadně znásilnilo jedenáct odporných zbabělců, z nichž bylo osm Syřanů, Alžířan, Íráčan a Němec, tak to si představit nedokáži. Měli ji hodit extáze do pití, jeden ji vylákal ven před klub, odtáhl ji do křoví, a když ji znásilnil, tak zavolal kamarády a tato hrůza trvala až tři hodiny přes zoufalé prosby oběti, aby ji nechali.

Ona si nese duševní následky dodnes, možná si je ponese celý život a před soudem, který je momentálně jedním z nejsledovanějších v Německu vypovídala ze speciální místnosti na kameru, aby ty "lidi" nemusela vidět, protože by se dle psycholgů zhroutila. Německo se zhroutilo a jestli ne, tak se zhroutí brzy, ale do Česka to bohužel daleko nemají, tito afričtí a arabští hosté paní Merkelové.

"Nálada ve venkovních bazénech je stále agresivnější.""Každý rok se zhoršuje." "Je to děsivý vývoj."...Peter Harzheim (Předseda svazu provozovatelů německých bazénů). Pro ředitele lázeňské společnosti Rolanda Kettlera jsou tyto incidenty agrese noční můrou. To, že jsou agresivní incidenty ze strany Afričanů a Arabů na německých koupalištích pro pana ředitele lázeňské společnosti Kettlera noční můrou nemám pochyb, ale neomezil bych ty noční můry Němců pouze na koupaliště, ale mohou je mít z celého "svého" Německa. Já je mám z toho, aby jsme nikdy, nikdy jako Němci neskončili.

V Dusseldorfu opět a tento měsíc již potřetí zasahovala policie a bazén s 1500 návštěvníky byl potřetí vyklizen. Starosta bude přijímat opatření a je situací zděšen. Zatím platí, že od neděle vás tam pustí na koupaliště již jen s pasem, či občankou. Tentokrát na koupališti v Rheinbadu asi 60 mladých Afričanů ohrožovalo návštěvníky, plavčíka, zabrali tobogán jen pro sebe a podle videa vlastně celý bazén. Přišlo mi, že vidím video odněkud z džungle a ne z veřejného bazénu pro všechny. Pro všechny? Dle videa určitě ne. Podle médií se "pokusili převzít kontrolu nad bazénem". To je hezky řečeno a bylo na ně pouze šest pracovníků bezpečnostní služby, než přijela policejní jednotka.

Podle policejního mluvčího jde o muže severoafrického, či arabského původu, jak řekl po zásahu na stejném koupališti v minulém týdnu, když otce jedné rodiny obklopil dav asi 400 těchto lidí a i s rodinou je musela z koupaliště zachránit policie. Děsivá to představa, že otec vezme děti na koupaliště a obklopí vás dav dle videa né zrovna tolerantních lidí. Popsal bych ty lidi jinak, ale doba je taková opatrná, nechce li být člověk vymazán.

Myslím, že berlínský zastupitel Luthe má pravdu, když říká, že je to celoněmecký problém a že by na německých plovárnách měli asistovat policejní jednotky. V Kehlu to již udělali a ještě bazén oplotili ostnatým drátem.

Když čtu ty hrozné, strašidelné a sebedestrukční zprávy z Německa, tak mám někdy pocit jestli by jsme neměli ostnatým drátem oplotit naši zemi, protože co se děje v sousedním Německu je strach nahánějící.

To, co provedli sami sobě, svým dětem a budoucím generacím je hluboce odsouzeníhodné.

Zabili jste Německo.

Zdroje: Expres: Ve Freiburgu vypovídala oběť hromadného znásilnění...Iprima..Afričan shodil na nástupišti ve Frankfurtu pod vlak ženu s dítětem. Osmiletý chlapec nepřežil......Echo24:Na koupaliště již jen s občankou.

Autor: Patrik Juda | pondělí 29.7.2019 17:42 | karma článku: 45.20 | přečteno: 3727x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 9.08 | Přečteno: 616 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 21.61 | Přečteno: 435 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.91 | Přečteno: 292 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 26.76 | Přečteno: 574 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...