Súdánec ubodal v Británii mladou ženu. Odmítla s ním sex.

18. 08. 2019 11:01:24
Útoky nožem v Británii! Tolik ho její odmítnutí naštvalo, že se rozhodl jí dát lekci. Po patnácti bodnutích, což byla ta lekce zbyly z nože tři kusy. Vím, že umírám stihla ještě říci. Jedinou její provokací bylo, že jej odmítla...

Počet smrtelných napadení nožem v Británii stopul jen od roku 2018 téměř o polovinu a od roku 2016 stoupl na dvojnásobek. Dle IDnes stoupl počet těchto vražd dokonce doslova raketově a Vláda chce přidat v příštích dvou letech policii téměř miliardu liber. Tresty za napadení nožem, či kyselinou by se měli zvýšit. No, to teda, říkám si. Těm všem zavražděným to již sice nepomůže, ale dobrá zpráva to je, pokud nezůstane pouze u slov a slibů.

Súdánský migrant Karar ali Karar dostal ve čtvrtek u soudu v Leedsu doživotí. Do Velké Británii přimigroval v roce 2015. Žalobce Jason Pitter u soudu vypověděl, že Karar byl prý tak rozrušen a cítil se tolik frustrován odmítnutím dívky jeho sexuálních návrhů, že se rozhodl jí dáti lekci! Byla to lekce první a i poslední, ale především brutálně zbabělá a ubohá! Bodání přerušoval pouze, když do ni kopal a nadával ji do prostitutek! Vraždě přihlíželi další dva lidé a 15 letý chlapec jej chtěl zastavit, ale on hrozil, že je zabije také.

Tento vrah přicestoval původně do Newcastlu, ale ke smůle zavražděné Jodi Miller (21) se přesunul později do Leeds. Na druhou stranu by možná zavraždil jinou dívku v Newcastlu, takže měla možná naopak štěstí nějaká mladá dívka tam. Ale bezpečnostní situace v Británii není dobrá nikde. Útoky noži, kyselinou, na skútrech, gangy, sekery, vraždy a násilí. Mladá dívenka nezemřela okamžitě a ještě stihla říci, že ví, že umírá.

Stěží si to lze představit, ale já z toho viním britské politiky, kteří léta s EU přijímali a přijímají tisíce migrantů ze zcela jiných kultur. Pravdou je, že o Londýně mluví někteří již jako o téměř muslimském městě a nejedná se zdaleka jen o Londýn s jeho muslimským starostou, který kdysi pronesl, že Londýn je nejbezpečnější velkoměsto světa!

V březnu ještě premiérka Mayová prohlásila, že obavy Britů z roztoucích útoků tohoto typu prý chápe, ale s poklesem počtu policistů v ulicích, kterých za posledních deset let ubylo asi 20.000 to prý nijak nesouvisí. Již přede dvěma lety paní Mayovou poslanec Gardiner označil za osobu zodpovědnou za bezpečnostní selhání země, protože ona byla od roku 2010 ministyní vnitra a za personální škrty ji kritizoval i předseda Labouristů Corbyn, když jeho stranu volí tři čtvrtiny příslušníků menšin, zejména muslimové.

"Nemůžete chránit veřejnost levně." On byl Korbyn totiž ve skutečnosti pro Brexit, ale jeho levicově přemýšlející spolustranící jej ihned označili za zrádce. Británie má naštěstí novou naději v osobě buldozéra a nesmlouvavého Borise Johnsona, který z té EU s Británií vystoupí, ať se děje, co se děje! Za mě je to vlastenec a chce pro Británii to nejlepší. Neboli svobodu a právo o sobě rozhodovat bez těch bruselských elit, které asi věděli vždy nejlépe, co je pro Británii dobré, a co není. Tak Británie už nemá naštěstí zájem.

Jsem moc rád za Velkou Británii, která má nového premiéra Borise Johnsona, který je vyvede z Evropské Unie a Británie bude opět hrdým a suveréním státem. Být policistou v dnešní obohacené Británii je pro mě dost hororová představa, když čtu a vidím, co se tam děje a jak jsou policisté například ozbrojeni. Ze zhruba 150 tisíc členů policejního sboru jich je ozbrojených necelých 7 tisíc. Když jsem viděl video, kde sedm policistů neúspěšně bojuje s jedním agresorem bylo mi z toho smutno až hanebno. Beze zbraní to ale britští policisté lehké mít nebudou nikdy. Pravdou je, že v tomoto případě ubodané dívky by ji stejně bohužel asi nepomohli.

V týdnu jsem četl na Echu24, že většina Britů preferuje Brexit za každou cenu. Přesně tak .

Ano, ať to stojí, co to stojí, protože svoboda od té bruselské zelenoliberální totality je penězi nevyčíslitelná. Opět budou o svém osudu rozhodovat sami a závidím jim to.

Zdroje: Metro.co.uk.: Killer stbbled woman, 21,to death in explosive rage after she refused sex......BBC.com: Jodi miller: Leeds man jailed for murdering woman he pestered sex....IDnes: Britské noci dlouhých nožů. Umítají hlavně nezletilý a raketově přibývají....Novinky: Britská vláda čelí kritice kvůli poklesu počtu ozbrojených policistů....IRozhlas: Proč labouristé laborují? Leeds-live-com....Deník cz: Britští policisté beze zbraní..

Autor: Patrik Juda | neděle 18.8.2019 11:01 | karma článku: 40.94 | přečteno: 1881x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 60 | Diskuse

Vlastík Fürst

Dě-da nebo dědek plesnivý

Blíží se jaro a s ním doba, kdy se do ulic vyrojí spousta lehce přioděných slečen a dam. A tak se možná my, co jsme většinově orientovaní, od těch krasavic zase dočkáme nějakého nelichotivého komentáře.

16.3.2024 v 8:30 | Karma článku: 25.51 | Přečteno: 519 | Diskuse

Vlastík Fürst

S Ním jsem silný

David pokračuje ve své písni. Už v ní stihl Stvořiteli říci vše, co ho trápí. Sdílí se s ním o své obavy z toho, že jeho vojsko bez pomoci shůry prohraje. Strach mu ale nahání i mlčení nebes.

8.3.2024 v 19:10 | Karma článku: 12.36 | Přečteno: 205 | Diskuse

Vít Olmer

Bitva o důchod (humoreska)

Nedávno jsem se dočetl, že nějaká paní měla z vyřizování svého důchodu hlavu jak pátrací balon. Chtěl bych ji utěšit...

8.3.2024 v 19:08 | Karma článku: 43.99 | Přečteno: 8013 | Diskuse

Tien Tran Tat

Koupil bych si průvodce po Vietnamu? Spíš nekoupil

Nedávno jsem v ruce držel průvodce po Vietnamu. Publikováno v roce 2018. Není to jediný průvodce, který jsem prolistoval. Vždycky mě zaujme filmové doporučení. Většinou nabídka amerických válečných filmů. Rozčiluje mě to.

6.3.2024 v 8:24 | Karma článku: 23.74 | Přečteno: 409 | Diskuse
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...