Pedofil roky znásilňoval malé holčičky, včetně dcery. Státní zástupce navrhoval podmínku!

23. 08. 2019 13:10:51
Dceru znásilňoval od tří let a kamarádky od sedmi! Dostal šest let! Je to vůbec možné? Dcera prý nechtěla použít odpor! Pachatel se omluvil, že je prý těžce nemocný. Není pochyb, ale je duševně zdráv státní zástupce? A naše soudy?

Na hlavní stránce deníku Sme jsem nedávno četl článek, který mnoho Slováků pobouřil a nadzvedl ze židlí, včetně mého bratrance a košického dětského lékaře Michala. Článek byl obhajobou pedofilů, a že jsou prý výborní dětští učitelé. V deníku Sme se asi zbláznili, ale po včerejšku již vím, že naše soudy a státní zástupci asi také.

Tak na Slovensku mluví o pedofilech jako o výborných učitelých ve školkách a u nás chtěl státní zástupce Martin Malůš podmínečný trest na tři! roky pro člověka, který léta znásilňuje děti. To už ale není ani extrémní liberalismus, ale taková drzost, zvrácenost a hanebnost, že jsem tomu ani nechtěl věřit. Já totiž ten článek otevřel pouze proto, že jsem nechtěl věřit ani tomu šestiletému trestu. Šest let, že léta znásilňoval malé bezbranné holčičky?

Tento muž, který v letech 2012 až 2017 sexuálně zneužíval holčičky, a to i svou vlastní dceru prý trpý heterosexuální pedofilií. "Mrzí mne to, lituji toho, spáchal jsem to pod vlivem těžké nemoci." Obžalovaný vinu nepopíral a poprvé dceru zneužil již ve třech letech! Možná ji již od tří let zkazil celý život, říkám si. Možná si následky a trauma tyto zneužité holčičky celý život skutečně ponesou a on by zástupce státu chtěl podmínku?

Soudkyně Iveta Šperlichová na adresu obviněného řekla, že žádnou duševní nemocí netrpí. "Je duševně zdravý." Dále pronesla, že zneužil bezbrannosti své dcery, která vůči němu prý nechtěla použít odpor. To, že děti věří svým rodičům mi přijde přirozené, ale představit si, jak by se mohla tříletá holčička bránit dospělému muži, i kdyby odpor užila nedovedu. Stejně jako nechápu nízkost trestu za možná tři zničené životy a už vůbec nechápu tu žádost o podmínečný trest.

Pedofilie je stále ještě vedena jako nemoc, narozdíl od všech těch nových desítek sexuálních hrdostí (orientací), které ani neznám a které pochodovali nedávno Prahou. Vlastně pedofilové tam kráčeli hrdě také. Obžalovaný i státní zástupce říkají, že jednal pod vlivem těžké nemoci a soudkyně říká duševně zdravý. Já například pochybuji o duševním zdravý i u těch lidí, co pochodovali Prahou na vodítku jako psi, nebo nazých mužích, kteří se pod Orlojem bičovali, ale to jsem odbočil.

Podle mě je velmi nemocný, ale soudkyně má pravdu, že si uvědomoval zcela co dělá a nebyl nepříčetný. Jak příčetní budou k tomuto pánovi spoluvězni nevím, ale lidé, kteří zneužívají děti to prý ve vězení lehké nemají. Nelituji jej.

Ač paní soudkyně naštěstí nevyslyšela za mě nepochopitelný návrh státního zástupce Malůše a udělila trest šesti let, tak mě přijde přesto nízký. Pouhých šest let? Tak to dostal o dva roky méně, než muž trpící rakovinou, který si pěstoval pouze pro svou potřebu marihuanu.

Naše soudy mě často šokují. Člověka, kterého v noci vzbudí vyděšená maminka, že před domem někdo (opilý a zfetovaný) najíždí do aut a lidí a ozývají se i výkřiky, že někoho asi zabil, si vezme legálně drženou zbraň, jde ven, vystřílí sice zásobník po pachateli, pachatel zemře, tak ten dostane deset let a chlapec, který strčí mladou dívku z hradeb do rokle, aby ji zabil, protože jej prostě a jednoduše nechtěla nejde sedět vůbec! Modlím se, abych se před našimi soudy nikdy neobjevil.

Na závěr napíši jiný soudní příběh z Británie, který mě ale narozdíl od případu pedofila až rozesmál. Žena a matka tří dětí byla doma v jejich přítomnosti zadržena policií, protože vložila svůj tříděný odpad do pytle jiné barvy. Místo do oranžového byl ten pytel černý. Vystopovali ji dle kamer a v tom odpadu se našli i její složenky. Putovala do policejní cely! Od března totiž v Ipswich platí nový ekologický zákon, změnili se barvičky pytlů a žena ještě neobdržela od radnice nové a tak holt použila černý. Dostala podmínku, pokutu a šest měsíců bude pod dohledem orgánů! Orwell se směje.

Přečetl jsem si pár reakcí Britů na tuto událost, kterou ozdrojuji klidně pěti články, aby si snad někdo nemyslel, že jsem si to vymyslel..."Terorizují nás." "Policejní stát." "Policisté na vše dohlížejí, kromě kriminality." "Není ta socialistická diktatura obrovská?" "Nezbývá, než tu utopii milovat?" "Ale vraždy a útoky nožem řešit schopni nejsou." "Co je špatně v naší zemi?" "Vyštrachali její jméno v odpadcích."

Britové se ptají proč?

Je to proto, že svět už dávno není normální a tam, kde ještě je, si tu normalitu a hodnoty musí lidé ve volbách udržet a vybojovat vítězství proti té agresivní, zelené a levicové ideologii, která v mnoha zemích vítězí. Bohužel.

Věřím, že u nás tato ideologie a za mě až fanatická utopie nezvítězí.

Zdroje: Novinky: Otec znásilňoval svou tříletou dceru a její kamarádky. Odsedí si šest let.....Najížděl do aut, řekli u soudu svědci o zastřeleném řidiči dodávky v Chomutově...Blesk: Podmínka za pokus o vraždu....Tráva prý vyhnala Tomášovi rakovinu, u soudu dostal osm let!......Metro.co.uk:Woman arrested for putting recycling in wrong colou bags.....To samé v Daylimail, Ipswichstar, The Telegraph, The worldnews.net

Autor: Patrik Juda | pátek 23.8.2019 13:10 | karma článku: 39.47 | přečteno: 1826x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 54 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.65 | Přečteno: 243 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.69 | Přečteno: 1494 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.66 | Přečteno: 474 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 233 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2743

Samotář a cestovatel

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...