Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

Nový italský premiér Giuseppe Conte ve středu navštívil Brusel a myslím, že své Bruselany potěšil. Italové možná budou ochotni opět otevřít přístavy uprchlíkům a spolu s Francouzi i Němci se shodli na novém systému přerozdělování uprchlíků.

Velká Británie se k nim určitě nepřidá, protože ta má svých vlastních starostí nad hlavu. Bylo by to i takové trochu špatné historické vzpomínky vyvolávající, kdyby o nás opět rozhodovali Němci, Italové, Francouzy a Britové. Itálie mluví o sankcích pro země, které uprchlíky odmítají a svrhli premiéra, který je odmítal stejně jako my. Neboli Itálie opět změnila kormidlo směrem k povinému přerozdělování migrantů. Předčasné volby všechny strany, co odsunuli vlastence Salviniho za mě zbaběle nechtějí, ale uprchlíky přerozdělovat, nebo sankcionovat země, co je odmítají, by chtěli.

A to nám ještě pan odcházející předseda Evropské komise Juncker odhodlaně na závěr své mise vzkazuje, že přijímání lidí, kteří přicházejí zdaleka, je součástí evropského způsobu života. Ten způsob života se ale v některých zemích nenávratně mění. V Británii se útoky kyselinou stali již téměř normou.

Počátkem měsíce v Birminghamu utrpělo šest lidí zásah kyselinou v supermarketu, když dvě byli děti. Dva zloději jej přišly vyloupit a protože obsluha z toho nebyla nadšena, tak začali útočit kyselinou a v Británii to není zdaleka poprvé. Křičící děti, sanitky, policisté, panika aneb Británie roku 2019. Tento hrůzný kyselinový fenomén je v Británii na vzestupu, a to raketovém. V Británii asi aby byl člověk každý moment připraven na vše.

Hned prvního září seděli dva muži v poklidu ve svém vanu ve Storbridge, 13 km od Birminghamu, poblíž populárního dětského komplexu, když k nim přistoupil muž a chrstl na ně kyselinu. Další nepochopitelné video jsem viděl z Worcesteru, kde "otec" s dalšími pěti "lidmi" naplánoval útok kyselinou, protože měl spory s manželkou a svému tříletému synovi chrstl kyselinu do obličeje! V Londýně byl kyselinou napaden dvouletý chlapeček v kočárku, když s ním byli rodiče na procházce.

 Londýn je v západním světě hlavním městem kyselinových útoků proti dětem do deseti let! Od roku 2012, kdy bylo těchto zbabělých útoků 66 to stouplo na loňských neuvěřitelných 725! případů a v roce 2016 jich bylo 616! Celých 17 útoků bylo na děti do deseti let! Rok, co rok tato čísla v lepším případě doživotně zmrzačených lidí stoupají. Nechtěl bych v této obohacené Británii žít, abych si stále musel hlídat, jestli na mě někdo nechce chrstnout kyselinu, pobodat mě nožem, nebo přejet autem.

A jak vypadá Itálie po sezaní za mě italského vlastence Salviniho, který znemožnil neziskovým, někdo by řekl i pašeráckým lodím, dovážet další a další migranty? Premiér Conte již plní svůj slib a spolupracuje s Evropskou unií. Někdo by si mohl říci, jako třeba já, že pašeráci lidí si mohou oddechnout. Ten, kdo si ale oddechnout nemůže jsou původní obyvatelé Itálie, kteří minimálně dle průzkumů spokojeni se situací v zemi nejsou. Věřím, že to Italové stranám a politikům, kteří Salviniho zradili spočítají u voleb a třeba bude konečně vládnout ten, kdo je i vyhrál.

Nový italský premiér Conte nám vyhrožuje sankcemi, když nebudeme přijímat uprchlíky, turecký prezident pro změnu vyhrožuje všem, že otevře cestu milionu uprchlíků a přitom my, necitové, co jsem četl, tak pošleme na pomoc  Africe a migrační krizi 700 milionů korun a do Sýrie dalších 100 milionů. Snad to bude mít ten správný efekt a peníze pomohou, ale trochu mám i obavu, aby to nemělo i opačný efekt, protože uprchlíkům v táborech budou pomáhat i některé stejné organizace, které myslím uprchlíky k cestě do Evropy spíše motivují.

Kolik desítek milionů korun dostanou z našehoho rozpočtu neziskové organizace, které uprchlíkům tolik pomáhají nevím, ale podle minulého odstavce pomáháme nemálo. Jsem rád, že je to penězi a není to na našem území, protože ochrana naší země a naší budoucnosti je penězi nevyčíslitelná. Na druhou stranu si ale říkám, když můžeme pomoci takovouto sumou chudé Africe, tak proč například nepomůžeme také našim důchodcům, kteří nemají někteří ani na léky, a nebo proč Piráti ruší městskou linku pro vozíčkáře v Praze? Další pirátský žert?

Piráti vládnou Praze a TOP 09 je věřím na své poslední misi, když vládne na Praze 6. V Praze 6 odstraní maršála Koněva, který osvobodil půlku Evropy, včetně nás a Piráti by rádi dělali různé levicové experimenty, ale dělají i reálné skutky. Naposledy, když namísto jimi slibovaného zvyšování bezbariérnosti v MHD, zrušili část speciální bezbariérové linky H1 mezi Černým Mostem a Florencí. Asi musí šetřit, když jen za březen radní utratili 700 tisíc korun za cesty po světě a jejich vyšší zdanění prázdných bytů, které by vyšpehovali pomocí elektroměrů se také nekoná, ač má primátor Hřib údajně devět! poradců za 250 tisíc měsíčně! Neuvěřitelné, protože již má dva mluvčí a hledá poradce číslo deset!

"Je běžnou a logickou praxí, že si primátor, či jiný zaměstnanec státní zprávy hledá co nejvíce kvalifikovaný a zároveń loajální tým odborníků, který sdílí podobné hodnoty jako on." "Hlavní pirátskou hodnotou je transparentnost." Myslím, že si pan primátor se svými kolegy z Nové radnice jistě s tím, jak rozpočet utratit dobře poradí.

Tak snad neskončíme jako v Německu, kde v Berlíně na radnici již vážně uvažují, že tisíce bytů vyvlastní a kompenzace by ani nemusela odpovídat tržní hodnotě! Napadá mě slovo krádež, protože kolik vám za něj dají záleží prý na společenském zájmu, což mi za problematické situace v Německu nezní příliš optimisticky a pro koho tyto vyvlastněné byty budou, nebudu raději ani trochu spekulovat. Mám rád svůj blog.

Matteo Salvini označil premiéra Conteho za zrádce. Ano, za mě je to zrada na voličích, kteří volili jinak. Věřím, že u nás se to nikdy nestane a nedostanou se k moci ti, kteří to údajně s námi myslí dobře, správně morálně a humanisticky, ale volby nevyhráli a jsou schopni i přepisovat historii.

Těším se na příští svobodné a demokratické volby u nás a věřím, že nikdy neskončíme jako Velká Británie, Německo, či Itálie.

 

Zdroje: Metro News:  Four adult and two children injured in acid attack in Birmingham......Dailymail:Six people including two children are injured in acid attack robbery at Coop supermarket.......Standart.co.uk...London is acid attack hotspot of western world with victims as young as ten......+ The Sun...Acid attacks in the UK.....+ The Guardian: London acid attack.....Birmingham mail.co.uk....Police issue update after two men burn injuries in acid attack......+ Mirror: Two men left with serious burn after being doused in acid......+ The Sunn také.......BBC news: Worcester acid attack: Father jailed on strike on son, 3......+ The Sun i Standart......a jiné....IRozhlas: Ćesko chce do Afriky poslat 700 milionů korun.......Novinky: Zoufalý vozíčkáři...Magistrát jim zrušil autobus....E15: Ceny Bytů v Berlíně má řešit i vyvlastnění...

Autor: Patrik Juda | pátek 13.9.2019 20:36 | karma článku: 26,43 | přečteno: 425x
  • Další články autora

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3893x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Britský profesor a možná i kanibal vychvaluje lidské maso. Kravičky už nezabíjet. Bů

Další pokrok lidstva. Zakopání těla je prý nehospodárné. Šetrné je asi příbuzného sníst. Proč nám lidské maso vadí, ale zvířecí ne, ptá se profesor. Nová kulturní tradice žehlení prsou a tisíc zmrzačených britských dívek. A sója?

30.8.2019 v 14:01 | Karma: 32,37 | Přečteno: 1284x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Ceny z posledního světového festivalu poezie aneb budoucnost prý není žena

V londýnském Roundhouse se udělovali ceny za rok 2018 a zněla silná slova. Já jsem žena. A já mám penis. Budoucnost je černá. Budoucnost jsou lesby. Budoucnost je trans. Budoucnost jsou sexuální pracovnice, muslimky a postižené..

29.8.2019 v 16:06 | Karma: 35,36 | Přečteno: 780x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Fedor Gál o Češích, nedostatku soucitu, demenci a primitivním nacionalismu

Václav Klaus je dle pana Gála jeden z hlavních architektů primitivního českého nacionalismu a jeho syna nemůže ani číst. Cítí signály 30.let minulého století a ohrožení svobody. Občané myslí příliš často na sebe a chce se mu řvát.

25.8.2019 v 13:37 | Karma: 43,64 | Přečteno: 2850x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Pedofil roky znásilňoval malé holčičky, včetně dcery. Státní zástupce navrhoval podmínku!

Dceru znásilňoval od tří let a kamarádky od sedmi! Dostal šest let! Je to vůbec možné? Dcera prý nechtěla použít odpor! Pachatel se omluvil, že je prý těžce nemocný. Není pochyb, ale je duševně zdráv státní zástupce? A naše soudy?

23.8.2019 v 13:10 | Karma: 39,47 | Přečteno: 1828x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Politický bizár spustil špínomet na pana Václava Klause mladšího

Panika z Trikolóry probudila v některých lidech to nehorší. Pravda a láska asi musí chvíli počkat, protože se lidé s pokřiveným charakterem posmívají vzhledu pan Klause. Ubohé a nízké. Proč to Feri, Holubová, nebo Klus dělají?

21.8.2019 v 16:39 | Karma: 43,14 | Přečteno: 2123x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Hvězdná pěchota na iDNES aneb Svět se řítí do záhuby a to do dvanácti let!

Prožívají ekologický žal a organizují stávky. Je jim na nic a úzko z té klimatické krize, protože Svět se prý řítí do záhuby. Nemáme čas! Za vše má vinu Evropa! Gréta má smysl a musíme stávkovat! Nelétají a maturitu ještě nemají..

18.8.2019 v 12:05 | Karma: 42,63 | Přečteno: 1854x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Súdánec ubodal v Británii mladou ženu. Odmítla s ním sex.

Útoky nožem v Británii! Tolik ho její odmítnutí naštvalo, že se rozhodl jí dát lekci. Po patnácti bodnutích, což byla ta lekce zbyly z nože tři kusy. Vím, že umírám stihla ještě říci. Jedinou její provokací bylo, že jej odmítla...

18.8.2019 v 11:01 | Karma: 40,96 | Přečteno: 1881x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Špinavou a likvidační kampaní doživotně ocejchovaná operní legenda Plácido Domingo

Slova jsou mocná. Sebevraždy, konce kariér a cejchy na celý život. Stačí říct já také! Další v pořadí koho zničit je Maestro Domingo. Muži se nemohou před totuto ohavností nijak bránit. Presumpce neviny nula. Divný, falešný svět.

14.8.2019 v 11:31 | Karma: 38,32 | Přečteno: 1223x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Páteční pasení ovcí na ČT aneb námi placení manipulátoři se nám denně smějí.

Sledoval jsem včera veřejnoprávní ČT. Liberální demagogie od rána do noci. Gréta imponuje, je svatá a zaslouží obdiv. Německo prý migrační krizi ustálo a nárůst preferencí AfD je nárůstem frustrace. O obřím nárůstu vražd ani slovo

10.8.2019 v 13:09 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1413x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Uprchlíci z Afriky migrují za statisícové sumy přes půl zeměkoule do Mexika

Politika Salviniho možná začíná fungovat. Milionáři z "chatrčí" mají novou trasu do Nového světa, kde však pan Trump staví plot. Svět začíná být méně humánní, stýská si Lékař bez hranic, protože prý ty migranty zachraňovat musíme.

8.8.2019 v 14:25 | Karma: 40,89 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Olga Sommerová je z Čechů znechucena a většina společnosti prý nemá zdravý rozum

Většina Čechů je nevzdělaná. Doufá, že sprostý Zeman je nemocný a zdraví jeho mandát možná letos ukončí. Babiš je zločinec, krysař, ale peníze jí nesmrděly. Volby jsou prý zmanipulované, nesvobodné a sní prý o návratu demokracie?

5.8.2019 v 1:38 | Karma: 44,83 | Přečteno: 3137x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

ČT bude učit diváky jak rozpoznat fake news, pravdu a manipulace. Je to pouze žert?

V ČT od podzimu začíná nová soutěž. Soutěžící budou hledat pravdivé a nepravdivé výroky, či videa. Bude hned první díl o paní Fridrichové, nebo o té zmanipulované, neobjektivní a legendární americké volební noci? A co zprávičky?

3.8.2019 v 9:47 | Karma: 42,87 | Přečteno: 1796x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Německo : Horor ve Frankfurtu a hrůzná ohavnost ve Freiburgu jakou nepamatují

Ve strašidelném Německu dnes shodil ve Frankfurtu muž afrického původu osmiletého chlapce s matkou pod rychlík. Chlapec zemřel. Šokovaní lidé jej pronásledovali a na nádraží byl zadržen. Ve Freiburgu řeší proces jaký nepamatují...

29.7.2019 v 17:42 | Karma: 45,20 | Přečteno: 3727x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Jak zelený , "hodný" moralista kritizuje advokátku za otevřený dopis velvyslanci v Německu

Paní Hamplová napsala vyjádření postoje mnoha svých spoluobčanů a co se nestalo? Ihned je na Manipulátorech označena za populistku tím prý hodným pánem, který tolik prý bojuje proti nenávisti a propaguje ten etický a zelený Svět..

27.7.2019 v 15:06 | Karma: 44,18 | Přečteno: 2337x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Alexander Tomský o falešné ideologii, zhoubném liberalismu a cestě do nikam

V Anglii je to katastrofa. Homosexuální ideologie je nadřazena většině. Začíná to i na Slovensku? Ten spor je o lidskou přirozenost. Na ČT24 pana Tomského již vyřadili. EU je utopický projekt . Evropa nás vydírá a dopadne špatně..

24.7.2019 v 16:37 | Karma: 40,60 | Přečteno: 1727x | Diskuse| Osobní

Patrik Juda

Sebereme vám vaše děti aneb svoboda projevu v Německu současnosti

Už nesdílejte ani ta historická fakta. Otevřené názory pouze v soukromí. Úřady vás sledují, posuzují a nařizují. Šikana a totalita nové doby? Je patriotismus sprosté slovo? Migrace je tabu, ale záškoláctví je povoleno. Blázinec...

21.7.2019 v 20:12 | Karma: 41,13 | Přečteno: 1797x | Diskuse| Osobní
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik