Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je úsměvné, jak je pro takové vševědy ze země, která přijala de facto nulový počet uprchlíků snadné zkritizovat migrantskou politiku sousedů, jak vědí všechno lépe (a přitom jsou celkem mimo). Nejpohodlnější pro tyhle uvědomělce asi je, obvińovat z migrantské vlny rovnou Němce, asi tak jako je v Německu je pro určitou skupinu za vším zlem světa třeba hledat zlé Američany. Vyhoštění trvají princ. dlouho, podle "deutschen" zákonodárství jsou na vyhoštění kladeny vysoké nároky, každý je měřen stejným metrem (právní stát). Dobu v. řízení však bude třeba zkrátit. Jak jste došel k číslům o počtu vyhoštění, to byste měl nějak doložit. Policie není demotivovaná přístupem soudů. Pletete si asylanty s radikály, frustraci policii způsobují radikálové typu Pegidy, většinou z východního Německa.

Proč píšete Evropský účetní dvůr s malým začát. písmenem?

0 2
možnosti

Odbory se setkali... Dál jsem nečetl.

0 3
možnosti

To se povrchním lidem stává...:-/

3 1
možnosti

Zajímavé, jak i takový pan Juda, když se trefí do správného tématu, se může dostat mezi pět nejčtenějších blogů. Jinak je to obsahově splácanina všeho možného jako vždy (tentokrát je alespoň rozpoznatelná myšlenka).

1 0
možnosti

Zajímavé. Já si ho přečtu obvykle rád a nemám problém sledovat niť.

1 0
možnosti

Problém je v tom, že je v naší kultuře hluboce zakořeněn pocit, že potřebným musíme pomáhat. Jenže nedokážeme rozlišit, kteří ti potřební jsou a kteří nejsou. Pak jsou dvě varianty, vzít všechny nebo nikoho. A vítězí varianta vzít všechny, protože ti poctiví a potřební nemohou za to, že se za nimi táhnou kriminálníci.

Člověk si pak řekne, že trestem za kriminalitu by měla být okamžitá deportace, jako je to třeba v USA. Jenže deportovaného musí přijmout stát, kam ho chtějí deportovat. A Sýrie, Afghánistán, Pákistán a podobné země nikoho nepřijímají. USA tak mohou deportovat Čecha, ale Afghánce ani náhodou. Takže dělají totéž, co policie v Německu. Chytají je a pouštějí.

A zavedení druhé varianty, odmítat všechny, si nikdo nevezme na svědomí.

4 0
možnosti

J60i93ř43í 44P32u33d64i46l

22. 3. 2016 12:25

Pokud jde o naší kulturu, tak s ní je také spojen vývoj práva, který se postupně po staletí přetvářel do dnešní podoby, přičemž jeho součástí jsou nejen napsané paragrafy, ale komplexnost zvyků, komunitních pravidel, sociálně-kulturní klima. Vemte si např. u znásilnění, že na menším městě stačí nikoli odsouzení, nýbrž jen obvinění či dokonce důvodné podezření, aby měl dotyčný muž zkaženou pověst a i když se nakonec ukáže, že čin nespáchal, musí se často přestěhovat do jiného města, protože to už má v komunitě nahnuté, což je mnohdy horší než chvilku sedět. Naopak muslimovy imám vysvětlí, že nemusí mít výčitky, že si za to dotyčná mohla sama, protože místo pytle měla na sobě sukni a parfém.

U krádeže zas třeba odrazuje i to že zaměstnavatelé vyžadují čistý trestní rejstřík, takže si člověk na leta zpacká život, o nějakou podmínku mu zas tak nejde. Obávám se, že nezletilý Marokánec z nádražního gangu takové souvislosti vůbec nechápe.

A s tím bohužel zákony samotné nic nenadělají ....

0 0
možnosti

J55a63n 71H45a11v65r68d45a

21. 3. 2016 22:08

Mít tak politické vedení státu s "gulema", tak se může z ČR stát, kde budou vzdělaní pracovití západoevropani žádat o azyl. Ovšem současné politbyro ČR tomu vůbec nenahrává.

8 0
možnosti

Západoevropani jsou součástí EU a žádat o azyl nemusí. Bydlím v Praze kousek od moderního kancelářského areálu. A česky se tam domluvíte maximálně tak v trafice.

1 0
možnosti

Díky za informaci. Měl jsem možnost pracovat v jedné pharma firmě v Düsseldorfu, ale vygooglil jsem si, že 20%(!!!) obyvatel tohoto města jsou cizinci a to především z islámských zemí. Nabídka to byla opravdu zajímavá, nicméně opravdu nebudu vystavovat rodinu takovému riziku, abych se stěhoval do Němecstánu.

21 0
možnosti
Foto

Jediná možnost: Okamžitě po přestupku do vydávací vazby.

26 0
možnosti

A nebo by jim mohla casteji selhavat pistole.

4 0
možnosti

Zajímavé informace a bohužel pravdivá realita co se týká kriminality migrantů.Naše veřejnoprávní media o tom mlčí.

Karma:-)

34 0
možnosti

Vokoune, Vokoune, aspoň zkuste příště překládač.

4 7
možnosti

Pinkavo, Pinkavo, ja ho nepotrebuji. Zkuste ho vy.

3 3
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik