Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Migrace? Opravdu migrace? Už ne dřevomorka?

1 4
možnosti

..... tak měl bych k temu borcovi pár připomínek,- bych možná začal tem jak v pětačtyřicátým nadšeně stavěl ty barikády v Práglu ;-D!,- ale jeho komenty k současnýmu dění v Evropě sou stálý, neměnný, čitelný a neskutečně realistický ! Tož mu popřeju, alespoň touto cestou, pevný nervy a hlavně pevný zdraví !

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že si opravdu nevidíte na špičku nosu. Vašíkovi byly čtyři roky a nosil dlažební kostičky a pak to někdy dal k dobru.

To já zase "stavěl Plavecký stadión v Podolí". Pravdou ovšem je, že když byl stadion hotový, tak nás tam, jako kanoisty dorostence vyhnali uklízet.

2 0
možnosti

Významnou příčinou migrace je obrovský nárůst obyvatelstva v zemích 3.světa, čemuž jsme dopomohli i obrovským snížením dětské úmrtnosti. Odvrácená stránka Lékařů bez hranic a podobných. Tolik lidí Afrika a Arábie nemůže uživit, tyto populace nejsou jako Izrael, který v poušti vybudoval kvalitní ekonomiku. Navíc v neustálém ohrožení, kde by byli Židé kdyby kolem byl mír.

Sověti se například domnívali, že když tomu "pomohou" tak všude bude socialismus. Oni však šli často cestou - půjdeme s tím, kdo dá víc (Egypt - Násir pardon Nasser, Sadat atd.)

2 0
možnosti

K15a10r78e43l 21M27a15s89e21k

23. 6. 2016 19:22

To se to buduje v poušti "kvalitní" ekonomika za miliardy marek od Němců v reparacích a potom miliardy dolarů darovaných Američany..

0 3
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik