Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dvojitá karma, Patriku.

3 0
možnosti

J24a66r92a 18R33a13n94k

27. 6. 2016 4:36

Cinsky ministr financi se moc neraduje;-)

http://www.bbc.com/news/business-36632934

0 1
možnosti
Foto

Mám k EU výhrady, ale vystoupením z unie ztratíme šanci ji změnit. Bohužel se musí začít úplně ze zdola, protože se tento systém nedá změnit nějakým nařízením z Bruselu nebo jejich poskoků, kteří jen čekají na "využití" eurodotací.

2 0
možnosti

Jen malé upřesnění: S Tureckem se jedná o vstupu do EU již nejméně čtvrt století. Protahovat lze cokoliv. Takže těžko někdo ze znalých tvrdil, že se s Tureckem jednat nebude.

0 0
možnosti

Silný je soběstačný. Člověk i stát. :-)R^

4 0
možnosti

Faraoni, králové a politici lhali lidem vždy , již několik mnoho tisíc let. Já jen doufám, že CZEXIT nikdy nebude, protože pak jsme jen lehkou kořistí jakéhokoliv jiného národa,naše armáda nedokáže ubránit ani Prahu...natož Vídeň!!!!!!!!!!

5 5
možnosti

Když vloni vtrhl - se souhlasem paní Merkelové - milion muslimů do Evropy, když jsme pozorovali, jak černoši vytvářejí tábor v Calais, aby se dostali do Anglie, i kdyby se měli zabít nebo zabít někoho, když jsme sledovali vraždění teriristů ve Francii i Belgii, když pozorujeme, jak sta tisíce černochů plují přes Středozemní moře a Italové je zachraňují a vozí k sobě, když se Turci chtějí dostat do EU, tak jsem si říkal: TOHLE SE ANGLIČANŮM MOC NELÍBÍ. - Jak vidno, nelíbilo. - Teď se někteří diví, že se jim to nelíbilo. Ale zvítězil pud sebezáchovy.

30 1
možnosti

A nám se to líbilo? Ptal se nás někdo? Také nám lhala vláda o všech opatřeních, které učinili nebo spíše ne?

9 0
možnosti

Čistě pragmaticky: myšlenka volného trhu a volného pohybu osob, případně i jedné společné měny je skvělá. K tomu samozřejmě patří i nějaká jednotnost norem - tedy, výrobek schválený v jedné zemi je automaticky schválen v zemích ostatních. To znatelně zlevňuje náklady, a tedy i snižuje koncové ceny.

Ale: normy musí být smysluplné, ne šikanující. Trh musí být opravdu volný a taktéž i pohyb lidí. Ovšem lidí, kteří jsou řádnými občany, nikoliv lidí, kteří do daného prostoru vnikají silou. Svobody občanů musejí narůstat, nikoliv se ztenčovat.

13 1
možnosti

Benjamin Kuras je především pozér.

4 22
možnosti

...stejně jako Nigel Farag

3 13
možnosti

Tak hlavně, že Britániejiž nebude muset nic "přebýrat". U vás se člověk vždycky pobaví;-D

3 7
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik