Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To není invaze. To je přijetí nabídky pozvání a pohostinnosti. To by se přece neslušelo odmítnout. Možná i slušelo, ale nevyužij toho. A schválně, kolik migrantů musí ČR přijmout, aby lidi vyšli do ulic? Vsadím se, že pod sto tisíc to nebude. A pak už se budou bát vyjít. Můžeme si za to sami. Patří nám to a ještě bude patřit.

1 0
možnosti
JW

Zkuste třeba na Berlínských jezrech vyprávět o milých mývalech. Asi by jste se divil,co dokáží.

0 0
možnosti
JT

Švýcaři - v průměru největší zazobanci Evropy, jejichž ekonomický zázrak je postaven na ukradených židovských bankovních vkladech. Ti by mohli přijímat a rozdávat velmi zeširoka, kdyby chtěli. Ale nechtějí a nepřijmou - protože můžou mluvit sami za sebe. Přitom jsou to křesťané nejkovanější. Se dívím, jaktože na ně Makrela nevyvíjí systematický nátlak, aby nám skorobezvěrcům z východního Vidlákova, šli zářným příkladem. Chudák Sobotka by pak neměl tolik práce.

20 2
možnosti
RS

Pane Tabasek. Rozsirujete bludy. Svycarsko ma spickovy prumysl a velmi sporadany system. Svycarske vyrobky jsou hledany po celem svete. To se o Cesku neda rict. Ceska Republika je vyvojova zeme a vladne tam pro nas Cechy typicky neporadek. Proto nemuzete pochopit uspech Svycarska. Pane Tabasek, kdyby jste umel nemecky a anglicky, mohl by jste se docist, jak je to s zidovskym majetkem ve Svycarsku a neblabolit.

4 10
možnosti
PD

P98a10v87e43l 30D35u19d72r

2. 8. 2016 12:51

Byl by to vtip, kdyby to nebyla pravda.

12 0
možnosti
MN

"Na serveru česká justice vyšlo, že má Čr přijmout v letech 2017-19, 6000 žadatelů o azyl."

Jak "že ČR má"??? My jsme už zcela nesvéprávná země, že si pokorně necháme diktovat takové počty "žadatelů o azyl"?

Polsko znovu řeklo, že ani nohu, Slováci se soudí o kvóty, Maďaři budou mít o přijetí migrantů v říjnu referendum, jenom my tady v tom našem státě z našich peněz živíme pokrytecké bazilišky, kteří za našimi zády snovají takové podrazy? Kde se dá vyčíst, kdo konkrétně tyto prasárny u nás připravuje?

53 0
možnosti
JS

Kdyby pouze 6000. To se vzdycky da upravit a navysit. V mediich o tom ovsem nebude ani zminka. Rika se tomu salamova metoda. Podobny postup i pri odzbrojovani obyvatelstva.

33 0
možnosti
MR

M36i67l64a60n 19R76a46d68e42k

31. 7. 2016 21:20

to video je asi rok stare, bylo z Youtube stahnuto, a zase se objevilo. Ja se ale divim ze je hnal do hotelu, ja bych je nechal na ulici kdyz jim hotel nevoni

14 0
možnosti
JS

V Athenach budou stavet prvni mesitu. Recky nejvyssi administrativni urad schvalil stavbu za 1 milion Euro ve ctvrti Elaionas i pres protesty mistnich obyvatel. Stavbu podporuje komunisticka vlaada premiera Tsiprase. To jenom aby ctenari vedeli, kam plynou penize se zachranneho fondu EU (do ktereho prispiva i

CR) pro zbankrotovane Recko.

38 0
možnosti
TT

To jako že tu mešitu bude financovat řecký stát? Nepovolil to spíš Arabáčům, aby to tam postavili? 8-o

1 0
možnosti
PB

..... tak ten šaškec na prahu hotelu si nedokážu představit, - ale živě si dokážu představit jak by je vítal inačí Werner fon Braun v dobách svý největší slávy,- na 300 km by to zvládl V1 event. V2 !

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS