Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Psychiatr, a jak moudře mluví. Takového by potřebovala Meekrel.

3 0
možnosti
VC

A to se ještě někdo diví, že ho pan prezident odmítl jmenovat profesorem. Zavřít je málo.

2 0
možnosti
PB

...... tak vosobně bych volil hromadný vzdělávací kurzy jak se vyhnout deportaci,- doufám že to hákoši dotáhnou k dokonalostiV,- jako první bych tem (ne)azylantům doporučil následovat příkladu teho Mohameda Daleela co sa vyhodil do luftu a nikeho (naštěstí!) nevzal s sebou !,- ....... nechceš do letadla?,- tak praskej do lesa a vystřel sa rovnou za Allahem,- jak prosté !!!

5 0
možnosti
PS

Putnu jsem viděl a byl to děs. Takový lidé dostávají prostor ve veřejných médii. Je to ostudné. Jednostranná propaganda směřující do propasti.

6 1
možnosti
Foto

Podpořit názor různě vytrhanými větami se dá na jakékoliv téma. Ale rád Vám sdělím tajemství, které možná neznáte. V naší republice žije již několik tisíc muslimů, možná i přes deset tisíc. Někteří i přes deset let. Takže nejlepší by pro vás bylo zabarikádovat se doma, před dveře nejlépe postavit nabitou tarasnici, aby na vás náhodou nějaký muslim nezaútočil. Takového odborníka na islám by přece byla škoda.

4 25
možnosti
JK

Tady bylo nanejvýš vhodné, kdybyste spíše vyvrátil domněnky o tom, že zástupy muslimských migrantů přinesou velké problémy. To, že mezi námi muslimové žijí spoustu let, ví myslím každý. :-)

18 1
možnosti
JR

J12a52n 25R20á26ž

5. 8. 2016 17:55

Rozumně a bez hysterie napsaný článek. Bohužel je jich na dané téma zde takto napsaných málo.

Dávám karmu s "hvězdičkou"!

P.S. Myslím si, že zatím u nás přímé ohrožení ze strany nových kolonistů nehrozi a tak bychom měli věnovat veškerou energii k zamezení toho, co autor správně nazval "pseudohumanistický byznys". I u nás se nezdravě tento pseudohumanismus rozbujel a má na můj vkus příliš velkou podporu mezi samozvanými intelektuálními elitami i mediálním mainstreamem. I Pánek a jeho Člověk v tísni zavětřili jak je dnes velmi dobrý byznys monitoring zpráv o migrantech v českých médiích, politický lobbing ve prospěch migrantů, popřípadě pořádat školení o migraci pro neziskovky a tak se do toho dali.

29 0
možnosti
MV

Z prohlášení muslimského duchovního:

V první řadě a ze všeho nejvíc vás nenávidíme proto,že jste bezvěrci,odmítáte jedinečnost Aláha a tím že stavíte po jeho boku jiné bohy se rouháte.ani v případě že nás přestanete bombardovat a věznit vás nepřestaneme nenávidět dokud nepřijmete islám.

Myslím že komentáře netřeba.

28 0
možnosti
JR

J44a77n 89R89á20ž

5. 8. 2016 17:59

Asi není správný muslim. Ti správní přece chtějí s námi žít v míru a pokoji, není-liž pravda?

10 0
možnosti
Foto

azyl není mýto a proto se odmítá;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik