Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... tak vo Huny strach nemám,- v září maj referendum vo kvótách a votázka zní : Utopit to v Balatonu ?! ANO / NE. U nás je to hlasování postavený trochaj víc humanisticky : Nemáme Balaton,- nikeho topit nebudem a všecky přijmem,- ANO !

..... zkrátka takovej model "NDR",- TO ZMÁKNEME VEU!!!

1 0
možnosti

Kdo si svou zemi neochrání, ten o ni přijde.

14 0
možnosti

Bojím se, že volby u nás nic nevyřeší.

Já mám čímdál větší problém se samotnou podstatou voleb, a sice s volbou politické strany.

V současnosti už téměř nejde o klasické levicové nebo pravicové principy. Když si postupně vezmete velká témata domácí i zahraniční, tak téměř v každé straně se dnes najdou jedinci naprosto opačných názorů a spousta je jich "něco mezi tím a jak kdy". Jasný jednotný názor strany téměř neexistuje.

Například, co se týká migrace, vztahu k Rusku a EU.... v ČSSD jsou krajní názory Dienstbier, Sobotka versus třeba Foldyna, Huml... v ANO Zlatuška, Pelikán, Krnáčová, Vokřál, Telička versus Babiš, Chalupa... určitě by se ty protipóly dohledaly i v jiných stranách. Asi nejjednotnější názory za celou stranu má dnes snad jen Okamurova SPD a KSČM.

Takže kterou stranu volit?

Já bych neraději volila jednotlivé lidi z různých stran... to je ta přímá demokracie?

5 0
možnosti

A co Strana zdravého rozumu?

0 0
možnosti

S 95 % Vašich názorů bych se ztotožnil, čas běží a tupost eurokomisařů těžkne k dozrání. Nejsou to ovšem, bohužel, jen eurokomisaři, jsou to i politici typu paní Merkelové, Hollanda & Co., neřku-li psí dečky - Bohouše Sobotky, který dychtí po každém slově z Bruselu, aby tamním žábám na prameni dělal pomyšlení a na hlas voličů, kteří ho poslali do vládního křesla, dělal zdaleka dlouhý nos.

17 0
možnosti

Absolutní souhlas! To jsem zvědav, co k tomu policko-janotovská úderka vymyslí za kydy.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS