Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Co si o tom myslí Němci... http://web.de/magazine/panorama/brandenburger-tor-besetzt-polizei-ort-31829990

Dobré je, si přečíst besedu pod článkem. Hodně vypoví o tom, co si myslí řadoví Němci o situaci ve své zemi. Jeden smazaný příspěvek za druhým, diskuze uzavřená.

0 0
možnosti
MN

Sobotka vytáhl armádu EU při návštěvě Mrkalové proto, aby se zviditelnil nějakým "originálním" tématem, které nenadchne a také neurazí (něco jako boj za světový mír) a kterým odvede pozornost od tématu migrace.

Sobotka je pokrytec a bazilišek a před volbami si nechce pobryndat kravatu výroky, které by měly nějaký význam.

Mimochodem, dovedete si představit, kdo by takovou armádu vedl? Nějaký německý Obergruppenführer? ;-D

7 0
možnosti
JJ

Hlavně si dovedu představit, jak by tu armádu socialisti ve vedení EU použili proti občanům nesouhlasícím s jejich politikou.

3 0
možnosti
PS

Snad se ještě může něco obrátit k lepšímu , ovšem díky jednotné EU to jistě nebude. Plány Merkel a bruselských úředníků na jednolitost za každou cenu povedou pouze k vytvoření superstátu, kde nezbude místo pro svobodu jednotlivce, demokracii a kde bude islám rozhodovat o budoucnosti našich dětí.

12 0
možnosti
Foto

K50a23r97e79l 53M87á22d69l86e

27. 8. 2016 18:01

Já Vás prakticky vždycky karmuju, ale nemám potřebu to komentovat, tak jsem se u Vás v diskuzi možná ještě nevyskytnul. Teď se ozývám kvůli věci, která jde tak mimo hlavní téma. Jde o tu doporučenou písničku Na Nach Nachma.... Ano, je optimistická, snesitelně vlezlá, s tím souhlasím. Nejdou mi do hlavy dvě věci.

Za prvé - někdy snad v 90 ́s ještě za éry Terezy Čágo Belo a hitparády ESO jeden rok zazářila rumunská klučičí skupina O Zone. Ne že by si to rocker sám od sebe pustil, ale na rozdíl od Lunetiků to bylo ještě poslouchatelné, pár písniček i s lehce pozvednutým palcem nahoru. A právě tohle Na Nach Nachma mi připomíná největší hit O Zone. No, připomíná, spíš je melodie z 95% stejná. Tak by mě zajímalo, kdo byl dřív.

A za druhé - viděl jsem asi čtvrtinu z toho čtrnáctiminutového klipu (zbytek se mi teď na vedlejší kartě načítá, mám vyplácaný FUP a připojení zpomalené na šneka), optimismus z toho sice čiší, ale zarazilo mě, že tam zatím tancujou jen ortodoxní Židé, žádná žena. Čili člověka nutně musí napadnout, jestli to mezi ortodoxními Židy nemají ženy podobně těžké, jako mezi ortodoxními muslimy. Ale třeba ženy nastoupí ve zbylé části klipu, která se načítá.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že tam ženy nejsou, ale v textu idnes je to vysvětleno. Mají rádi ženy. Hudbě nerozumím, ale z hlavy se mi to nechce vytratit. Dokonce jsem začal uvažovat, neznačí li něco mé příjmení..

0 0
možnosti
MK

Zpočátku to tak nevypadalo, ale nyní vychází najevo že Geert Wilders je docela rozumný člověk.

11 1
možnosti
Foto

K17a31r47e19l 48M19á61d31l13e

27. 8. 2016 18:10

On rozumně mluvil od začátku, spíš vadí ten jeho samolibý naondulovaný účes. Což se mimochodem týká i Trumpa. Je hezké, že naši politici už nevypadají jako za komančů, kdy vedle ještě přijatelného Štrougala seděl jeden tlustý plešatý hřib vedle druhého, ale na druhou stranu je českému voliči nějaké přehnané vylepšování vizáže spíš nesympatické.

2 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik