Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem neromka, nemuslimka, moje kočka je nepes. Když se nad Tim zamyslíte, my už ani neumíme pojmenovat sami sebe.

0 0
možnosti

Připomíná to situaci za druhé světové války, kdy se také informace o vyhlazovacích táborech buď bagatelizovaly nebo se jim vůbec nevěřilo a to ani svědkům, který se odtud podařilo uprchnout. A o tom odmítala informovat hlavně Anglie i Amerika..

6 0
možnosti
Foto

s blogem souhlasím, s pravopisem ne.

9 1
možnosti
MN

Pravopisné chyby a jejich množství jsou otřesné. Rv

2 1
možnosti
JS

J78o92s37e87f 71S79u15k

3. 9. 2016 17:23

Ano, známe to bohužel i u nás, i když doufám, že násilí tohoto typu by se u nás neututlalo.. Zneužívání pozice menšiny ve všech směrech..Ve spojitosti s tzv. politickou korektností, pozitivní diskriminací a podlézavými žurnalisty smrtící koktejl pro spravedlnost a rovnost před zákonem. TO MUSÍ SKONČIT!!![>-]

8 0
možnosti
MK

Prosím všechny, kteří chtějí zachovat tento svět jakž takž v pořádku, zbavte se politické korektnosti a MLUVTE BEZ KOREKTNOSTI všude, kde to jde. Hlavně se ozývejte, vyjadřujte se, braňte se, nepůjdeme přeci jako ovce na porážku! Zejména ne kvůli těmto muslimským imbecilům. DĚKUJI VŠEM, kdo píší tyto blogy, dělají neocenitelnou práci.

9 0
možnosti
PN

Nekteri tady zpochybnuji zdroj CNB, mozna opravnene. Pokud by ale neslo verit ani New York Times a BBC, pak uz zbyva verit jen byvalemu gay porno herci panu Janotovi z think-tanku Evropske hodnoty :)

Jeste bych si dovolil citatek z clanku: "Jedna z divek rekla vysetrovatelum, ze skupinove znasilnovani (muslimskymi gangy) bylo soucasti dospivani v jejim sousedstvi".

http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089

http://www.nytimes.com/2014/09/02/world/europe/reckoning-starts-in-britain-on-abuse-of-girls.html?_r=0

1 0
možnosti
Foto

Je jen otázka času, kdy se toto bude odehrávat zde, u nás.. jsme do toho tlačeni a je nám vysvětlováno, že to je jediná správná cesta (a jiná není).. Amen..

7 0
možnosti
EH

To je to multikulti obohacení. Přijdou ze zemí, kde ještě fungují zákony džungle. Přijdou sem, kde je žádoucí být slabý a podřízený. Jenže oni nevidí mírumilovnou společnost, oni vidí snadnou kořist.

19 0
možnosti
Foto

Takže, co je CNB? Za skandály se honící TV teleevangelisty Pata Robertsona, jenž sdělil, že někteří protestanti jsou antichristové, hiduisti jsou démoni a muslimové satani, odsoudil feministky, přátelí se s africkými vůdci, kteří potlačují lidská práva. Odsuzuje homosexuály. O Hurikánu Kathrina řekl, že je to trest Boží. Vyzval k vraždě Chavese, sdělil, že zhoršení stavu Sharona je dílem Božím, chtěl, aby ve státním oddělení, vládní instituci, byly malé atomové zbraně. 11/9 je dle něj dílem leseb, potratářů a feministů. Zemětřesení na Haiti bylo dle něj kvůli tomu, že se politici paktovali s ďáblem, aby zemi osvobodili z francouzského otroctví. Několikrát předpověděl konec světa a začalo se mu říkat ing. s Nobelovkou na matematickou predikci konce světa. Myslel si, že Sýrie a Irán na sebe zaútočí jadernými zbraněmi. Blázen a blb v jedné osobě. Na zprávy tohoto člověka bych se moc nespoléhala.

2 3
možnosti
EH

Ani se nemůžete spoléhat, že všechno, co přijde z podivného zdroje, je lež či polopravda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik