Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je toho moc a tak jsem to sepsal do blogu, který berte jako polemiku s tímto Vaším literárním dílkem. Hezký den:-)

1 6
možnosti
Foto

Obdivuji vaši pohotovost. Jmenuji se skutečně Patrik Juda. Každá polemika i zpětná vazba jsou myslím v pořádku, ač samozřejmě čtu raději ty pozitivní, ale to je asi přirozené. Věřím, že pan Wilders se může stát premiérem a měl by, pokud vyhraje. Věřím, že se najdou i jiní holandští politici, kteří jej podpoří..

4 0
možnosti

Vyhnat tyto "elity" je nutné, i když si nemyslím, že se na jejich místo dostanou nějaké zvášť lepší. Důležité je, aby režimy prostě po čase padaly, každá moc, trvá-li dlouho, se stane zlou a nesnesitelnou. Dobře se dá žít jen v období kdy jedna moc padla a druhá se ještě nestačila utužit.

5 0
možnosti

"Dobře se dá žít jen v období kdy jedna moc padla a druhá se ještě nestačila utužit." - Jako třeba v Československu, řekněme mezi lety 1948-1953?

0 0
možnosti

Optimistické. Doufejme, že na změny ještě není pozdě.

1 0
možnosti

Tak lidí vytlačují elity od moci....tak to už tady bylo.A jak to dopadlo?Komunismus v Rusku,fašismus v Itálii a vše přivedl "lid" k dokonalosti v Německu pod vládou lidového "vlastence" Hitlera...to je tak vše,co ten Váš "lid" předvedl.Ve všech těchto režimech šla poražená elita,tedy vzdělaní lidé jako první do lágru a na popraviště...

0 5
možnosti

Rusko, fašismus, Hitler, komunismus... Máme to všechno, jen na Zemana jste tentokrát nějak zapomněl ;-D;-D;-D Už mě ta předvídatelnost vás a vám podobných a neschopnost vyloudit ze svého nitra cokoliv konstruktivního nudí...

10 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik