Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Oni Němci budou bojovat až do konce, ale za Willkomenkultur.

#

0 0
možnosti
PS

Vytvářet v současném německém národu pocit provinění za dobu před 85 lety je stejný zločin , jako na německém národu prováděl hitler se svojí politikou. Sebedestrukcí se historie nezmění a Němci si zaslouží svůj stát bez islámu, s blond vlasy a modrýma očima, protože proto, že takový jsou a mají plné právo ve své zemi být tim, čím jsou. Paní výzkumníci měli okamžitě deportovat do Saúdské Arábie.

0 0
možnosti
MK

R^R^ Německo samozřejmě ještě má naději na změnu, ale s tím souvisí otázka do vlastních řad: jaký postoj zaujmeme v rámci domácího dialogu a jak našimi závěry Německu pomůžeme prohlédnout (a nebo jej utvrdíme v destrukci demokracie).

2 0
možnosti
AK

Nemecko udela co musi, ale mozna i ne. Dulezita je otazka co udelame my?! Muj osobni nazor je semknout V4 + Rakousko a Slovinsko(takove novodobe a moderni R-U) a tim se branit proti naivni politice Nemecka a Francie. V nasem prostoru by bylo historicky prirozene se takto znova zorganizovat a branit jak zapadu, tak vychodu.

12 0
možnosti
RT

Ta levice je v Německu šílená!!! Oni chtějí německou kulturu zlikvidovat. Jde jen o to, jestli si to Němci nechají líbit.

9 0
možnosti
MT

Souhlasím, kéž byste měl pravdu, ale bojím se, že Němci jsou už ztracení.

8 0
možnosti
MK

Sdílím Vaše obavy, ale pokud v dohledné době vykopnou první dámu na smetiště dějin, naděje zůstává.

4 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik