Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to zkrátím: a myslíte si, že pozitivní diskriminace unás neexistuje? ;-)

0 0
možnosti

.... tak to je vopravdu komik,- taková Růžena Nováková (nebo jak sa menovala ?) si v jůesej napudrovala ksicht načerno, na palicu naistalovala "afro" a šla hákovat do neziskovky,- ..... a možete třikrát hádat keho ta naziskovka podporovala;-D?!

1 0
možnosti
Foto

Jednak v BBC Radio 4 není Jon vidět, a tak je jedno, jakou má barvu pleti. Vyhodili jej údajně proto, že je příliš středostavovský, ale Radio 4 poslouchá právě vzdělanější střední bílá třída. Stanice je kritizována dlouhodobě za nedostatek žen. Vylepšit to ale tím, že si vyrazí profíka Jona Holmese, držitele tolika ocenění a s ním z toho samého pořadu hudebníka Mitche Benna není zrovna chytré, zvlášť, když říkají, že ještě neví, koho za ně nasadí, ale chtějí za každou cenu s podzimem něco nového.

5 0
možnosti

J49a41r60a 56R36a12n81k

2. 10. 2016 22:38

I komik muze "vyhoret" a pokud jsou rating nizsi, ti nahore potrebuji neco nove, Vy snad projizdite kazdy den anglicke noviny a hledate, co byste mohl kritizovat, zkuste to s ceskymi a nebo radeji Sputnik, ten je naprosto "pravdivy";-D

A BBC spokesman said: “While the Government's new charter for the BBC does set us diversity targets, we always hire presenters on merit.

“We’d like to thank both Jon Holmes for his contribution, but our comedy shows are constantly evolving and it was simply time to create opportunities for new regulars when The Now Show returns this autumn."

He added that the decision not to renew Mr Holmes' contract was a creative one

0 4
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik