Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

"Náš národ je ničen tím, že švédští lidé mají být nahrazeni."

Zdroj:http://juda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=558692

velmi dobrá myšlenka...protože vládnoucím se vládne lépe, když je ovládaný veliký nevzdělanec primitiv a hulvát......a naopak je těžké vládnout lidem myslícím, kteří se nedají ohloupnout 72 pannami v nebi či jiným podobným nesmyslem jako je křesťanské peklo......

0 0
možnosti
MP

Tady vyčítáte použití bezpochyby obskurních zdrojů. Jenže. jestliže hlavní švédská média mají úmyslný ban na určité typy událostí (a tento ban je dobře zdokumentovaný) tak se nelze divit, že lidé hledají informace jinde.

1 0
možnosti
SK

Evropa končí...i u nás je účast ve volbách 30%

Lidem je vývoj ukradený a poté bude kraden jejich život...

4 0
možnosti
Foto

Používáte opravdu "kvalitní" zdroje. Sputnik či Aeronet hadr. Jak ale jinak posilovat strach z neznámého, když tady žádní muslimové nejsou a věrné ovečky už vám tak nějak přestávají věřit. Docela mně to připomíná bajky o zlém imperialismu, který také už končí. Už sto let a ne a ne zdechnout. To by pravdu jednoho naštvalo.

1 17
možnosti
SK

Bez vzdělání , zkušeností a inteligence ...Váš smutný život

2 0
možnosti
MP

Stránky helagotland.se případ rozebírají ve více článcích. Věcně pan autor popletl minimálně to, že k činu došlo v bytě dotyčné ženy. V taxíku naopak cizinec nabídnul možnost použít toaletu v domě, kde měl neoficielně pronajatý pokoj. Dále se píše, že v neděli brzy ráno se žena sama dostala z domu a oznámila policii znásilnění. Jak dál probíhá vyšetřování a protesty ( i to číslo 100 je zřejmě přehnané ) si každý může s pomocí překladače přečíst sám.

Jsem proti migraci, islám považuji za satanské náboženství, ale jako skutečně konzervativní křesťan ( ne ti z Mad World News ) zastávám Husovo : pravdu hledejte, ctěte a každému přejte.

1 1
možnosti
ZV

Z91u29z62a69n80a 27V73a16s19s

10. 10. 2016 20:02

Pán Juda, mne sa už vážne dvíha žalúdok z podobných informácií. Ale radšej pravda, aj keď nechutná, ako ďalšie oblbovanie o doktoroch, mierumilovnosti a náboženstve mieru.

10 0
možnosti
MK

R^ Kéž by na tu demonstraci přišlo celé Švédsko!

14 0
možnosti
MP

A příště nám, pane Judo, můžete z Mad World News naservírovat třeba toto

http://madworldnews.com/muslim-cutting-girls-throat/ 18-ti letý saudskoarabský student univerzity ve Vancouveru chtěl najednou své spolužačce uříznout hlavu. Zadrželi ho včas 2 spolužáci, policie jim neuvěřila, mainstreamová media mlčí :-/

2 2
možnosti
MK

To příště, pane Pinkasi, může být někdo z Vaší rodiny nebo přátel. Změníte pak názor?!

2 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik