Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J90a75r30a 54R73a27n93k

5. 3. 2017 2:35

Poznamka pouze ke konci Vaseho clanku - je trochu nezvykle davat jako odkaz jineho blogera/ku - davate odkaz na osbni nazor, jak tomu ma kdo verit?

0 0
možnosti
PB

..... Německo už není hrdé!,- je to utrápené Německo,- je to Německo na kolenou, Německo ponížené, nesvéprávné, porobené,- ...... aniž by prohrálo další válku!!

2 3
možnosti
Foto

Toto je plíživá válka.

1 1
možnosti
JP

Pletete si ilegalni migranty a najezdniky s uprchliky, To neni totez.

0 1
možnosti
ZH

Lžete, jakmile se posadíte ke klávesnici. Píšete naprosté nesmyslnosti. Třeba v té statistice, nebo že se Arabky koupou v šatech (burkinách).

4 4
možnosti
Foto

Patriku, Karma. Vůbec nechápu, kdo mohl takový Kocourkov připustit. A pokud to je úmysl, což asi je, pak nemám slov, která by se dala publikovat.

14 4
možnosti
DK

Bohaté země západu nemohou chtít po rozvojových zemích solidaritu s uprchlíky z rozvojových zemí.

6 0
možnosti
JR

J50a38r42a 71R16a66n64k

5. 3. 2017 2:37

Clanek je o Nemcich z byvaleho NDR a tam je zivot stale jiny, i kdyz do nich BRD vrazila tolik penez, oni jsou jini i kdyz je potkate na dovolene na jinem kontinentu, spis blize k Rusum.

0 0
možnosti
VP

Politici a média jen mlží a zamlčují, tak jako ve Švédsku, kde raději i zrušili volby.

Karma R^

9 4
možnosti
KC

Celá imigrační politika EU je cesta do propasti pod vedením Německa. Celá EU je nástrojem Němců k ovládnutí a těžení z práce Evropanů pro svůj blahobyt neboli jinými slovy - smetánku slíznou Němci a na ostatní zbude syrovátka.

14 1
možnosti
SN

:-).....Velmi dobře napsáno a vida.....,už se našli oponenti, který se to nelíbí ! BUdou spokojeni až ji někdo utne hlavu mačetou, jak jsem dnes viděl šílené video na FB.

R^R^R^

15 4
možnosti
VV

Pane Judo,

Jestli se nepletu, tak Italie neni Nemecko. Ja vim, ze nemecky neumite a prebirate jen uz nekolikrat predzvejkane clanky v ceskem tisku. V Nemecku se opravdu, ale opravdu za posledni dva roky kriminalita nezvysila. Najdete si prosim nekoho, kdo vam dokaze prelozit data z: https://www.destatis.de

http://www.bmi.bund.de

Co se Mrtina Schulze tyce, tak kdyby byl v jine strane, byl bych ochoten ho i volit. A se mnou mnoho Nemcu.

6 28
možnosti
Foto

Můj zeťák pracuje v Německu a má i známé v Německu, kteří jezdí k němu na grilování. Syn mé kamarádky hlídá utečence v Bavorsku. Takže mně nemustí mazat med kolem pusy.

11 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS