Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L13u66m31í32r 65T36i89e66t92z

20. 7. 2017 21:04

Pelikán je vulgárně zvané pánské přirození v přímém přenosu. Nemám zájem být blokován kvůli něčemu takovému jako je Pelikán. Je mi blujno z toho, že v naší zemi vegetují takové existence.

3 0
možnosti
MK

Výborný nápad. Pojďme kolektivně vyzvat pana Pelikána, aby se odstěhoval do některé evropské no-go zóny (podle vlastního výběru) a plně si vychutnal dobrodinní muslimské víry. Mohl by nám pak do iDNES posílat zprávy, jak se mu výborně vede mezi mírumilovnými spoluvěrci.

1 0
možnosti
JJ

J97a98n 57J14e30n41i40c

20. 7. 2017 15:49

Tak jsem se tu dozvěděl, že on pan Petr Pelikán má obrovský nadhled a my hloupí Češi tomu nerozumíme. Ale když si čtu ty argumenty, tak ten nadhled spočívá akorát v tom, že když muslim zabíjí křesťana, tak je to vlastně stejné, jako když někdo zabíjí ze žárlivosti nebo podobných pohnutek. Ale třeba se pletu a někdo mi vysvětlí, v čem ten nadhled spočívá...

Asi tak jako jsem dle definice levičácké EU hrdým xenofóbem, nacistou, islamofóbem, tak nyní se hrdě hlásím k tomu, že můj nadhled není dostatečný, protože si myslím, že vraždění křesťanů a bezvěrců muslimy je obyčejná snaha o ovládnutí a zotročení těchto skupin, tedy Evropy a je lhostejno jestli se to děje v Evropě nebo mimo ní. Je to otevřená forma války, kterou zatím mnoho lidí nechápe...

3 0
možnosti
Foto

P21e79t28r 36H89a27n52n95i64g

16. 7. 2017 16:25

Nemýlím-li se, tento arabista Pelikán je bratr ministra spravedlnosti za ANO, Roberta Pelikána. Je to tak?

12 0
možnosti
Foto

Tak Vám přeji hodně štěstí v kandidatuře na prezidenta pane Hannigu. Pokud by pan prezident nebyl zcela náhodou fyzicky připraven a věřím, že tomu tak nebude, tak Vy by jste byl rozhodně má volba, snad leda že by pan Tomio do toho ještě dle situace vstoupil a to bych se rozmýšlel, ač před ppár lety bych se sám sobě smál za toto rozmýšlení, ale doba se mění, ač je to fráze...Good LuckR^

0 0
možnosti
TV

Karma, pane Judo. A doufam, ze na CT, Pelikany a jim podobne karma taky dojde.

13 0
možnosti
MK

S panem Petrem Pelikánem jsem měl tu čest na jeho přednášce na nuselské radnici a pak pár vět po ní. Sám o sobě říká, že není dobrý muslim, nicméně jeho přednáška, byť se nevyhnul kritice do vlastních řad, byla přece jen do růžova.

Zjednodušeně - je to střelec a dovede užívat humoru a bonmotů. Pokud však mluví vážně, je vždy více ve prospěch islámu. Odmítá se bavit o jasných přehmatech v islámské nauce a odbude vás slovy: věřte si čemu chcete.

Je zajímavé a už standardní, že než je zřejmé, že šlo o radikálního muslima, vyrojí se o osobě vraha , stejně jako zde v diskusi, řada jiných důvodů, pro které se tento odpad lidské společnosti zločinu dopustil. v okamžiku, kdy jasné, že šlo o džihádistu a že vraždil dle islámu, je ticho po pěšině.

21 0
možnosti
Foto

je to strašné, stejně jako když někdo podobných tragédií hned využije k ohřátí si své polívčičky:-/ to mi přijde také zbabělé-abych užila vaší rétoriky-to slovo opakujete hned dvakrát takže i méně bystrému čtenáři neunukne jak se snažíte hrát na city- každý vrah je zbabělý zejména když chlap si troufne na ženskou, protože na jiného chlapa nemá odvahu-víte kolik podobných vražd se stane každý den po celém světě a vrahem není muslim? Třeba v úterý byly v krimi zprávách ze čtyř popisovaných deliktů hned dva proti ženám-zeť zabodl tchýni a u soudu tvrdil že si ten nůž do krku vrazila sama a pasák který střílel po prostitutce-ani jeden nebyl muslim-oba Češi jako polena

6 23
možnosti
Foto

Žádné takové vraždy s tímto motivem se ani u nás, ani na Západě nedějí. Mají vždy jiný, celkem pochopitelný motiv.

4 1
možnosti
MV

Problém je především ČT, která vítačům dává nadstandardní prostor. To není jen nějaký pomatený arabista Pelikán. To jsou ti různí Kocábové, Halíkové a další sluníčka, kteří jsou v ČT pečení vaření.

42 0
možnosti
Foto

Přesně tak a zde to není jinak.

11 0
možnosti
MN

No, víte, já sleduju reakce Petra Pelikána na migrační krizi v Evropě pár let a on byl odjakživa cynik. Ale jako člověk, který v arabských zemích studoval a žil, vidí vše v daleko širších kontextech, než jaké si u nás u televizorů umíme představit.

Každopádně se mi z dlouhodobého hlediska zdají postoje arabisty a muslima Petra Pelikána rozumnější než povrchní nebezpečné sluníčkářské postoje jeho bratra Roberta Pelikána, našeho mnistra spravedlnosti.

3 1
možnosti
Foto

Já ten pořad neviděl, ale Vy si opravdu myslíte, že zdůvodnění toho útoku jako "zhrzeného mladíka" má nějakou validitu?

Já myslím, že nulovou.

8 0
možnosti
JL

OK, muslimové nás občas zabíjejí - lidi tam jedou s tím rizikem. 4 milionů turistů ze Západu i Východu za rok - 2 mrtví. To jde. Ale nevím, proč autor používá tu fráti "zbaběle"...? Chce se tím říci, že když voják postřílí ze samopalu civilisty nebo když bombardér shodí bomby na lidi dole, je to statečné? Nemluvě o těch, co řídí drony v muslimských zemích z Kalifornie. Ti jsou odvážní? zamyslete se nad slovy, která používáte, když už to nedělají politici a novináři.

1 15
možnosti
Foto

Pane Libeňský, Vy velmi relativizujete. Vraždu a navíc s náboženským podtextem nelze nikdy srovnávat s běžnými nehodami a jejich rizikem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik