Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e33t37r 98B62u59r59i68a46n

22. 9. 2017 15:47

Souhlas, karma.

0 0
možnosti

..... problém bych viděl v tem, co paní starostka zrobila do včilka,- aby teda dneska nemusela byt tak strašně zděšená, žejoVEU?!

1 0
možnosti

Než vystoupí z té EU tak by si mohli např začít hlídat hranice. To by mělo na začátek stačit. Nebo to ještě nepochopili?

1 0
možnosti

Evropu nic nezachrání. Je pozdě. Rakovina v podobě imigrantu metastazuje a neexistuje žádný lék. A jestli si někdo myslí, že nám nic nehrozí, je na omylu. Já bydlím v pohraničí a v Žitave je azylcentrum. Potulují se po městě a je jen otázka času, kdy se vydají znasilnovat a prepadavat za hranice. Když tu byl minulý týden článek, jak občanka potkala na Kristyne nějaká individua černé pleti a z obavy informovala někoho z úřadu, všichni ji tady div neukamenovali. Prostě - Evropa bude černá, ať se to nekomu líbí ne ne. A jinak karma.

11 0
možnosti

J47o44s41e52f 25N96o26v21á35k

22. 9. 2017 15:37

lék existuje, ale mulťákům se nebude líbit:-/

0 0
možnosti

R^ Ano, jak bylo zmíněno, mnohé se nezveřejňuje, mnohé se ani nevyšetřuje.

Dle kvalifikovaných odhadů psychologů, je nejméně polovina a více případů znásilnění nenahlášena.

Důvodů je více; někteří partneři, místo aby ženu podpořili, mají ji za pošpiněnou; jindy i příbuzní spekulují, zda neprovokovala a v neposlední řadě i policie někdy nevybíravě takto ženu podezírá. Také, po zveřejnění nemocnosti migrantů, je společenský odstup od znásilněné ženy z obavy nakažení o tento prvek větší.

"Nabušené" Afričany od této zrůdné činnosti málo co odradí, ale kdyby se po sítích rozkřiklo, jak za takový čin se migrant dostane na cimru s dlouhodobě odsouzenými a jak s ním zacházejí, myslím, že by k určitému omezení došlo.

Základem problému je však nehlídaná hranice a nevpuštění těch, kteří nemají zjevně nárok na azyl; viz. Albánci, Pákistánci a pod.

5 0
možnosti

Sice jsem si přečetl ten článek o smrtelném nakažení toho gaunera, který znásilnil onu Polku, avšak za odkaz na něj vám neděkuji. Přečetl jsem si ho, protože člověk by měl znát pravdu o něčem co jej zaujalo, avšak za něco tak strašného se ani poděkovat nedá.

To není nezdvořilost vůči vám, pane autore, to je vyjádření názoru na tuhle příšernost.

1 0
možnosti
Foto

Rozumím Vám pane Beneši. Detaily této kauzy jsem ani nikdy nezveřejňoval, protože jsem toho schopen nebyl. Jinak paní Pilloni to udělala a já si ji za to vážím, ač je to pro ty nejotrlejší.

4 0
možnosti

S tim "cernym zarim" bych byl opatrny, aby nebyla narcena z rasismu. I kdyz realita je takova, ze nas cekaji cerna leta. S tim zubrem je to vskutku k popukani... Jinak obavam se a troufam si tvrdit, ze takovych pripadu jsou stovky... ItalieMa milovana Italie zacina zazivat svedsky "multikulti raj". Karma.

17 0
možnosti
Foto

Ten zubr je skandální. Chudák. Děkuji za karmu pane autore.

5 0
možnosti
Foto

Tak mám pocit, že přídavné jméno "černý" se dostane brzy na hypermultikorektní index v jakémkoliv významu..... Čeština je krásný jazyk, realita současného světa je hořkosmutná....

13 0
možnosti

Hrozny těžknou k vinobraní! Západní Evropa má zaděláno na občanskou válku. Už dnes je stav neúnosný, znásilňování žen na denním pořádku, rvačky, loupeže, ničení, nebezpečí na každém kroku... a hordy barbarů se hrnou dál. Kadmova setba paní Merkelové začíná nést ovoce, ale lidé mají jen jednu trpělivost.

17 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik